Arkadaşlar biliyorsunuz ki her ay bakiyemizden 2 tl ye yakın bir miktar kesinti yapıyorlar. Neden kestiklerini anlamıyorum kendimiz tl yüklüyoruz yük... Mesaja git »
Kardeş hesabında full olmayan şeyleri yazıyorum. Sende başlığı düzelt insanları aldatma. Askerler Barbar, Okcu, Duvar kırıcı, Ejderha, P.E.K.K.A , Beb... Mesaja git »
mesajın başında desteğe yazmana gerek yok demissin sonunda ise desteğe yaz demissin... Mesaja git »
ben iphone 5s var. yıldır kullanıyorum. Beni her gün 7 de uyandırıyor. Sesten rahatsız olduğum için sesi kapattım. Sadece titreşimiyle uyanıyorum rah... Mesaja git »
Arkadaşlar bu tv nasıldır kullananlar yazabilirmi ? fazla bir yorum bulamadım sadece kalın olduğundan bahsedilmiş. Görüntü kalitesi nasıl uzun süre ku... Mesaja git »
kardeş hangisine yazıyon sen kahvede millet başıma toplandı senden haber bekliyoz... Mesaja git »
Buda 2. hesap bunda da ad değiştirme yok ve ios kodu kullanılmadı buna da 250 tl diyorum... Mesaja git »
Oyunu bıraktığımız için ucuz fiyata veriyoruz. Bu mükemmel hesap sadece ve sadece 300TL haydi koşuşun
Ad değiştirme yok. İos kodu kullanılmadı... Mesaja git »
tudor ile beşiktaştan puan alabilirsek 60 gün ban atıcam kendime... Mesaja git »
alın hocam. kullanmasanız bile alın. ayda kaç para alıyosunuz bilmiyorum ama 500 alıyosanız harcamayacaksanız 2 çeyrek altın alın atın kenara veya dol... Mesaja git »
76 tane duvar 12 lvl oldu savunmalar çılgınca yükselmeye devam ediyor... Mesaja git »
aras kargoyu evime yakın olduğu için kullanıyordum sürekli birdaha tek bir çöp bile göndermeyeceğim.... Mesaja git »
klan tanıdık geldi :) arkadaş güvenilirdir rahatça alışveriş yapabilirsinix... Mesaja git »
kardeş param yok deseydin ya ? yok param kalsın eve götür iptal edemiyorsan diyip çıkacaktın... Mesaja git »
32 gb ise de alabilirsin hocam 32 gibi göüküyor zatende class 10 lduğu için alınır... Mesaja git »
hocam 10 tl ye 8 gb yi alamıyosun burda 64 yazıyor bakalım 32 çıksa bile alınır bana göre 2000 tane... Mesaja git »
şu an karşımda 4 tane lise 4 stajeri var. Boş boş oturuyorlar sadece telefonla oynuyorlar yapılacak iş olunca güvenemediğimden kendim kalkıyorum. keşk... Mesaja git »
-
başlıklı konuya yorum yazdı
(5 ay önce)
soyadı neymiş ne yapacakmış onuda merak ettim :)... Mesaja git »
64 değil de 32 gb olabilir diye düşünüyorum o fiyata ama en doğruyu Allah bilir. iyice araştırın doğruysa değil 500 5000 tane alın peynir ekmek gibi s... Mesaja git »
-
başlıklı konuya yorum yazdı
(5 ay önce)
yıkın tabularınızı adam 58 yıl kullanmış sıkılmış şimdi yaşayacağı 30 yıl varsa önünde kendi seçtiği soyisimle yaşasın ne olacak sizde babanızın seçti... Mesaja git »
şimdi pcye takınca 64 gözüküyor ama içine 64gb dosya sığmıyor diye biliyorum. eğer sığarsa gerçekten 64 gb diyebiliriz. ama pc de görünenle bişey söyl... Mesaja git »
evet hatırlıyorum o günleri ama 0.facebook tek geçerim... Mesaja git »
o 64 mb tır :D üstünde yazmasına bakmasın taksın pc ye içine 60 gb dosya sığıyorsa alsın bu nette 200 tl ye 2 tb satılan flaşlara benziyor :D... Mesaja git »
Müslüman birisi zaten atatürkü ve cumhuriyeti sevmek zorunda değildir. herkes aynı şekilde tek tip düşünemez.... Mesaja git »
madenci 5 e basılıyor 66 tane duvar 12 lvl güncel... Mesaja git »
ÖRNEĞİN EHLİYET İÇİN ALMAYA GİDİYOSUN GÖZÜNÜN BİRİ AZ GÖRÜYOSA SADECE GÖZLÜKLE ARABA KULLANABİLİR YAZIYO BU GÜZEL BİŞİY DEĞİL... Mesaja git »
zaten konuyu açmıssınız 3 dakka geçmiş güncel olması normal :)... Mesaja git »