Boşuna yorma kendini bu adama laf anlatamazsın bu tür insanlara ne dersen de hep tersini söylerler inlar ederler gerçek oldugunu bile bile biraz daha ... Mesaja git »
Altyapının çabuk veya geç gelmesine herşey etki ediyor belki altyapıyı çekenlerin birsürü daha altyapı talebi var belki yok işleri çok değilse 1-2 haf... Mesaja git »
İnşallah ironidir yoksa durum vahim İsimle konu çok uyumlu... Mesaja git »
Herkesin zevki başkadır kimi adam motor tutkunudur kimisi araba kimisi tır kendin neyi seviyosan onu yap izlemezsen çok bişey kaybetmezsin... Mesaja git »
Ben bağlatmazdim açıkçası kablonrt nedenine gelicek olursak ya hep sorunlusunuz ya hiç sorununuz yok tedirgin oluyor insan modemlerinde sürekli bir ar... Mesaja git »
Kablo tv'nin kağitlari atilan heryerde altyapısı yok adamlar düz ara atiyor bizim burada altyapı yok ama broşür koymuşlardi kapi önlerine geçen sene ... Mesaja git »
www.gold.com.tr/hometech-wi-360-intel-z8300-quadcore-2gb-64gb-11-6-ips-windows-10-tablet-pc_u ürün linktekinin aynısıdır 0 fiyatı 750 liradır 500 lira... Mesaja git »
Dns'nin bir esprisi yok kendinizi kandırırsınız sağlayıcı kısıtlarsa siteleri elimizden tek gelebilicek şey vpn başka bi çözümü yok onunda ücretsiz hı... Mesaja git »
Evet cayma bedelinin 500 tl'ye kadar olan kısmını ödüyorlar diye biliyorum bölgeye özel tarifeymiş sitede gözükmez zaten çağri merkezlerindeki gibi ya... Mesaja git »
Bazen altyapı gözükmüyor sistemde türk telekom müdürlüğüne gidip evinizde altyapının olduğınu ama altyapının sistemde gözükmediğini söyleyin daha önce... Mesaja git »
Balıklı gölğn etrafindaki işletmeler kötü diye tüm urfayı bunun içine katamazsın her şehirde var böyle insanlar 3 kişi çürük diye koskoca şehri rezil ... Mesaja git »
Bir erkek olarak adam yakışıklı kabul edelim kimsenin kıskanmasına gerek yok... Mesaja git »
Sizin ankastreyi takmalari gerekiyorken takmadan çekip gitmişler baştan savma iş yapmişlar taşeron firmalar türk telekom çalışanlara ya iyi davranmıyo... Mesaja git »
Yaşinizi bilmiyorum ama şu kuru yalana inanmayın 4.5g'dede ayni muhabbet var neymiş hızlı bitiyormuş internetin hızlı olması demek indirmek istediğin ... Mesaja git »
Binada uygun yer neresi ise veya tüm kabloların elektrik vs kabloların toplandiği yere çekilir eğer bir zorunluluğu yoksa bizim burda yok belli türk t... Mesaja git »
Alt tarafı gofret ye geç ne incelemesi cödödöödödmd... Mesaja git »
Ürünü satmak istiyor musunuz ?istemiyor musunuz? Satmaya hevesiniz yok gibi ilan açmişsiniz Garantisi var mı yok mu yazmamışsınız kargoya vermeye uğra... Mesaja git »
Steam varsa ordan indirme yaparak deneyebilirsiniz... Mesaja git »
Lütfen görmemiş olayım böyle bir soruyu kuzu kokoyu alıcaksın yanına bide ayran çekiceksin çokta güzel yenir 2 senedir yiyiorum müthiş anlatmaya gerek... Mesaja git »
Genç profosyonel tarifesinde bi saçmalık sezmediniz mi? 50 mbps 150 gb aknli tarifenin 12 aylık taahhütlüsü 89.90 lira 21 ayliği 99.90lira yanlış olm... Mesaja git »
garantisi bitmiş veya bitmemiş farketmez renkte fazla önemli değil sarj aleti kablosu olması yeterlidir donanımsal herhangi bir problemi olan ürünleri... Mesaja git »
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-7-128gb-kirmizi-1bucuk-aylik-turk-telekom-faturali-532552306... Mesaja git »
ülkede insanlarin çoğu o amaçla alıyor zaten pahalı telefonlari özellikleri işine yaradiği için almiyor 2000 liraya 12 saat çalışıp bi telefona taahhü... Mesaja git »
hattınızı kullanmadiği süreçteki ücreti tarafınıza iade etmek zorundalar arkadaşım 6-7 ay kullanmadı altyapı olmadiği için iade ettiler kullanmadiği a... Mesaja git »
varsa yakınınzda bina ondan kablo çekin size altyapı gelene kadar gb'ı yüksek olan tarife yok hiçbir firmada 50 gb üstü yoktur büyük ihtimalle ben gör... Mesaja git »
sözde kendi kurulum yapan ekipleride var artık hala sorun çıkmaya devam ediyor değişik bir firma, firma müşteri toplayana kadar ilgiliydi sonra ipleri... Mesaja git »
sen git böyle adama 2018 model transporter sat arabanın anasını ağlatmış ilk günden böyle insanların bu tarz arabaları mundar etmeleri beni çok üzüyo... Mesaja git »
https://www.hepsiburada.com/kingston-hyperx-fury-32gb-2x16gb-2400mhz-ddr4-ram-hx424c15fbk2-32-pm-bd805163
linkteki ürünün aynısınıdır soracağiniz soru... Mesaja git »
1
başlıklı konuya yorum yazdı
(2 ay önce)
3-5 lira indirimine kalmadim onlarin 3-5 lira için 24 ay sözleşme yapamam zaten tarife ucuz ortada sebep yokken ne indirimi bu ? hiçbişey yapmadan ind... Mesaja git »
ülkede bu fiyatlarda kim 1 gbps internet bağlatiyorki adamlar fttb kullansınlar aylık bütçesinden 1000 tl internete ayiricak kaç babayiğit var bu ülk... Mesaja git »
altında ferrarin varken yakıyor diye niye şahine binesin ? biz fiber gelsin diye uğraşirken siz adsl kullanmak istiyorsunuz garip... Mesaja git »
1
konusunu başlattı
(2 ay önce)
Penta garantili 0 kapalı kutu faturalı takas düşünmüyorum isteye eldende alabilirler ürünü istanbul avrupa yakasında elden teslim mevcuttur metro du... Mesaja git »
Ne kadar kötü olabilir ? Adslden daha kötü olma ihtimali yok sonuçta... Mesaja git »
Bir kere sizden kaynaklı olmayan bir sorun yaşayın sonra gelip bu konuyu açın 2 yıldır sorunsuz kullanıp türknetten kaynaklı sorun olunca ilgilenilme... Mesaja git »
Arkadaş ülkenin hız ortalaması 10 megabit civarinda farkında mısın 50 megabit hız veriyorlar daha ne olsun tamam 25 megabiti hiçe sayma ama al gitsin ... Mesaja git »