Tıp okuyorum burda tıp isteyen cok kişi var sanırım sınav senemde ben de buraya takılırdım merak ettiginiz bişey varsa sorabilirsiniz ;)... Mesaja git »
Hocam hepsini okudum iyi guzel de van dan uzman cikmasini niye zor bir durummus gibi gostermissin ki?ben de van tipta okuyorum.yapilan arastirmalara g... Mesaja git »
Derslerden ne farki var dememistim birader daha okudugunu anlayamiyorsun bi de tip okuyormus... Mesaja git »
Hocam ankara tip zor sanirim orayi pek bilmiyorum ama gazi tip baya disiplinliymis ve zormus sinifta kalmak istemiyosan kolay tiplari sec karsim... Mesaja git »
Tip 2. Sinifim tipla ilgili sorulariniz varsa yanitlayabilirim... Mesaja git »
https://www.google.com.tr/amp/m.milliyet.com.tr/amp/osym-den-ygs-lys-ye-basvuran-tum-gundem-2472407/ Unutmayin arkadaslar... Mesaja git »
Kardes hangi hastane veriyomus oyle burs? Ben de Tip okuyorum o kadar yere basvurdum burs verwn olmadi.bu hastanenin adini biliyosan yazar misin bana ... Mesaja git »
Cok ezber var yazarak calismak zaman aliyor o yuzden okuduklarini tekrar ederek aklinda tutmaya calisman lazim.notlari cok tekrar etmek gerekiyor... Mesaja git »
Varsa cevaplayabilirim.ben de gecen yil kazandim lys doneminde de burda baya takildim .boyle baslik acan tip ogrencilerinden de gorus vs aliyodum guze... Mesaja git »
Kardesim ben 3. Yilimda kazandim hic moralini bozma beni ornek al bak yapilabiliyomus demekki.fakultede 4. Senesinde gelen arkadasim bile var.canini s... Mesaja git »
Hangi bolumlerden biraz fazla calisirsin mesela birazdan kastin diger bolumlerden 7-8 kat daha fazla calismaksa haklisin.diger bolumlere gore cok daha... Mesaja git »
Birader bilmesek yiyecez diyosun da neyi biliyosun? Soylediklerimde yanlis bi yer mi var? Durum bu. Ha dersin ben tipa girdikten sonra dalgama bakarim... Mesaja git »
Kimseyi bi seyden sogutma gibi bi amacim yok.ki rakip elemek icin yazan lys ogrencilerinden saniyorsan aylar onceki mesajlarima da bakabilirsin.senin ... Mesaja git »
Ben de gecen sene burda cok konu actim siralamam su tip tutar mi diye falan gorebilirsiniz zaten eski basliklardan ve geldi yyu tipi kazandim ama gel ... Mesaja git »
Ayni durumdayiz.ben de kendime vakit ayiramiyorum .. tip 1deyim.... Mesaja git »
Yok 31 yorgunlugu degil bu yani baska bisey yapsam yorulmam ama artik not okumak vs yoruyor yani nasil anlatsam sadece ders calisirken olusan yorgunlu... Mesaja git »
Tmm o zaman gelmeden bikac sey bil Tip okudugun icin nerdeyse herkes sana saygi gosterecek .ozellikle diger bolumlerde okuyanlar vs sana ayri bi sayg... Mesaja git »
Var bende.size de oluyor mu? Dinleniyorum ama derse basladigimda yine yorgun oluyorum... Mesaja git »
Tip 1. Sinifim .20 yasinda basladim.stresle nasil bas edeceksin o kadar calistiktan sonra bi de unide calisacaksin.su an sinifta kalma ihtimali yuzund... Mesaja git »
Basligi acan arkadasa paragoz yaftasi vurman cok yanlis.bi meslegin maasi soruldu diye bu soran kisinin paragoz biri oldugu anlamina gelmez.bahsettigi... Mesaja git »
Sacmalamissin resmen.ben tip okuyorum ve tipi tercih edecek herkes iyi yanlarini da kotu yanlarini da cok iyi arastirmali.bu kriterler icinde maas ve ... Mesaja git »
arkadaşlar aranızda kayıt sildiren var mı daha önce ya da bilgisi olan? direkt hallolucak bir şey mi nasıl oluyor bilen varsa bilgilendirir misiniz?... Mesaja git »
Arkadaslar ben de tıp okuyorum.herkes buyuksehirleede vs okumak istiyor tabi ama kendinizi illa hacettepede egede vs okuyacam diye kasmayin biraz raha... Mesaja git »
arkadaslar lys onemli ygsde iyi alan da kotu alan da cok sıkı lys kasmaya baslasin bu isin sakasi yok lys de iyi yapan cok one gecer... Mesaja git »
tabii ki deger eger seviyorsan ne kadar istedigine bagli.30-35 yaslarinda tipa baslayanlar var... Mesaja git »
hayir ben de senin gibi dusunuyodum ama buraya gelince bunun yersiz bi dusunce oldugunu gordum.cunku bisuru benle yasit veya benden buyukler var.boyle... Mesaja git »
istanbuldan gittim.ortam şoyle sen kimseye karismazsan kimse gelip sana karismiyor benim adima oyle yani.kampus kotu 2-3kafe tek var ,kampusun iyi yan... Mesaja git »
lys ye iyi calismadim gecen sene cunku cok sıkılmıstim ve bazi saglik problemleri fln yasadim ondan dolayi yoksa deu tıpı hedefliyordum ygs den sonra... Mesaja git »
onu tam bilemeyecem baya cesitli sinif.en cok 96 97 98 var.ama daha buyuk olan da cok kisi var yani yasi kafana takma baya buyukler de var.... Mesaja git »
van yyu tıp. ygs 6k lys 16 k bu sene.2015 te ygs 17k lys 24 k idi.ilk senemde ygs 42 k gelince lys ye girmemistim... Mesaja git »
cok yogun geciyor.dersler cok yogun diger bolumlerdeki arkadaslarimizgezip dolasirken biz ders calisiyoruz.... Mesaja git »
oncelikle 3. senemde kazandim yani 14 ,15,16 sinavlarina girdim bu sene de girecektim ama ugrasmak istemedim.sorulara biraz baktim bazilari saglam gkr... Mesaja git »
50-55 klardan tip kazananlar var moralini bozma.otur cok iyi lys calis. cok iyi calisirsan tip da dis de kazanabilirsin... Mesaja git »
gecen sene burda yazip hala burada olan var mi.ben tercihler aciklabdiktan sonra baya uzun bi sure girmedim daha bu hafta girdim .uniye gidince herke... Mesaja git »
4. senesinde fln gelen arkadaslarim da var olmadi bi sene daha denersin.... Mesaja git »
ben de 3.senemde kazandim .belki kazanirsin ya lys cok onemli ygsde ilk 30 k ya girersen saglam lys ile kazanirsin bence.50 k dan lys de cekip tipa gi... Mesaja git »