Millet ışık yılının ne demek olduğunu bilmiyor galiba. Bilen olsaydı millet o gezene seyahattan bahsetmezdi. 600 ışık yılı demek eğer ışık hızında har... Mesaja git »
Bu kadar emin konuştuğuna göre ya kahinsin ya da Ekonomist dergisinde çalışıyorsun.... Mesaja git »
Lel dünyada ne şirketler batmış mikisoft mu batmayacak allasen. Xbox bölümü heriflere zarar adeta. Zaten pc ile tanınan bir firmanın en başta konsol y... Mesaja git »
Tamam işte adam da diyor ki japonya'da ps4 de çıkmadı. Yeni nesil konsollar daha japonya'da çıkmadı. Onun için kojima'nın karşılaştırmas... Mesaja git »
6vs6 olan bir serverda zaten karşıdaki oyuncudan çok botları vuracağız demektir. Oyun güzel görünüyor da uzun vadede sıkar bence.... Mesaja git »
fatih'e metro yapılması yeter zaten. fatih'te ne kadar apaçi,görgüsüz ayı varsa metroya doluşur artık.... Mesaja git »
Eşit şarttan kasıt ne? Hile mi? Eğer hileyse xbox live'da da hileciler oluyor. Sonuçta yapımcılar boşu boşuna hile koruması koymuyorlar oyuna.... Mesaja git »
Konsol niye sattırıyor onu anlamadım? Pc'de oynayan çoğu oyuncunun zaten gamepad'i oluyor(şayet sırf gamepad'den dolayı konsoldan vazgeçilmiyorsa). Gr... Mesaja git »
la ben de sandım bilimsel bir konu. dini kitapların bilim olmadığını ne zaman göreceksiniz merak ediyorum. Ayrıca forumda dini konu açmak yasak d... Mesaja git »
Kürtlerin farkina varamadigi olay türkiyede hicbir milletin(heleki türklerin) ozgurce ve esitce yasayamadigidir. Ülkedeki tek esitlik hukumetin herkes... Mesaja git »
Stephan hawking'in zamanında karadeliklerle ilgili bir belgeseli vardı. Hatta yanılmıyorsam karadelikler hakkında bir bilgi bulunduktan sonra o belges... Mesaja git »
Karşı bir argümanın varsa gidersin bunu bilim camiasında paylaşırsın. Kanıtlarınla gidersin burası burası tartışmaya açık,hatta evrim bunu tamamen y... Mesaja git »
Hayal teorileri değil genelde peri masallarını okuduktan sonra kurulur. Teori denilen şey kanıtlanmış,deneylerle izlenip,açığa kavuşturulmuş bi... Mesaja git »
Bu arada konuyu açan arkadaşa cevap vereyim. Genel anlamda deistsin. Niye diyeceksin,tanrıya kesin olarak inanıyorsun ama herhangi bir dine inanmıyors... Mesaja git »
Kanser olmaya 2 dk. TRojka nasıl katlanıyorsun bu tür cevaplara yeminle akıl sır erdiremiyorum. Hani nasıl olup da monitör karşısında cinnet geçi... Mesaja git »
Burdaki yaratılış savunucuları da bu tür adamları dinleyip evrim şöyle yalan böyle yalan diye laf kalabalığı yapıyor. Serginin kurucusu harun yahya çı... Mesaja git »
Millet çok düşük oran demişler de astronomiyi,astrofiziği ele alırsak ihtimal bana açıkçası normal seviyede geldi. Sonuçta 10^15'te 1 gibi çok çok düş... Mesaja git »
Bu adamın düşüncelerini dinleyip de daha üstad diyebilmek için kafayı ciddi anlamda sıyırmış olmak gerekir.Basit,net.... Mesaja git »
Okullarımızda niye hala daha böyle saçma başlıklar inceleniyor anlamıyorum yaf. Yani şu sorulan soru o kadar genel ve anlamsız ki aynı şey demek gibi ... Mesaja git »
Tamam benden bu kadar pes ediyorum. Bu tür bir düşünce tarzının ve narsistliğin karışımı tehlikeli onun için tartışmaya devam etmenin lüzumu yok.... Mesaja git »
Tamam evrim senin için yalandan ibaret ama lütfen bilimadamı havası takınmayalım. Bilimsel geçersizliği olsaydı teori aşamasına kadar gelmezdi zaten... Mesaja git »
Varsayım zaten doğruluğu bilinmeyen demektir. Bilim eğer bir varsayım üzerinde hareket ediyorsa o zaman o varsayım doğru kabul ediliyor,diğer bir d... Mesaja git »
Evrimle alakalı zerre kitap okumadığını belli ettin tebrikler.... Mesaja git »
Dna hiçbir şeye kanıt değil. "böyle bir şey kendiliğinden oluşmuş olamaz,bu yüzden kesin allah var" mantığını aklınızdan çıkarmanız gerekiyor. Neden... Mesaja git »
Kardeş bir insan eğer bilim tartışılan konuya ayet ve hadis kopyala yapıştır yapıyorsa o adam baya baya bilimsel konuyu baltalıyor demektir.Bir sürü ş... Mesaja git »
http://tr.wikipedia.org/wiki/Bilim_felsefesi felsefe bilimi diye bir şey yoktur asıl. Bilim deneyler sonucu gözetlenebilen,somut cevap arayışıd... Mesaja git »
Ya şu tür konulara niye bilim karşıtı,yaratılışçı görüşü savunan insanların yazmasına izin veriliyor anlamıyorum. Güya bilimle ilgili makale yazılmış ... Mesaja git »
Hangi bilimler felsefeden çıkmış peki? Hepsinin çıkmasına imkan yok çünkü biyoloji,fizik gibi bilim dallarının temelinde bildiğim kadarıyla felse... Mesaja git »
Kültürle ahlakı aynı şey sanan biri daha. Size ne olum size mi düştü milleti yargılamak. Adamlar istediği gibi yaşar.... Mesaja git »
Evrimin en gelişmiş formu insan formudur diye bakılıyor. Alet tutma yeteneği,kavrama yeteneği gibi benzeri nedenlerden dolayı bizim vücut şeklimiz en ... Mesaja git »
Düşüncesiz ve sığ birisin. Seni bu şekilde gören bir insan da o zaman senin mantığında bütün türkleri düşüncesiz ve sığ görmesi gerekiyor. Ne kadar ... Mesaja git »
Haha işte mantığın bu.İnsanları sınıflara ayırmaya bayılıyorsunuz. Belki farkında değilsin ama o ülkelerde ayrımcılığı yapan insanlar da tam senin k... Mesaja git »
Birader o kadar boş ve ırkçı bir tiplemesin ki senin insan olduğun gerçeği,beni insan olduğum için utandırıyor. Öncelikle yurtdışına ben "ya bu ülke... Mesaja git »
Muz cumhuriyetinin alayısıyız. Ha kötünün iyisiyiz orası ayrı ama avrupa ülkeleri tarafından 3. dünya ülkeleriyle çoğu zaman eş tutulduğumuz bir gerçe... Mesaja git »
Yazıldığı gibi okunma terimi yazdığın bütün harflerin bütün kelimelerde aynı şekilde okunmasıyla alakalı. Almanca misal buna örnek bir avrupa dili. Öt... Mesaja git »