bilgisayarım yok malesef o yüzden imkansiz benim iş galiba, general mobileda oluyordu pcsiz ama bunda olmuyor.sagol yinede... Mesaja git »
Android sisteminizde rootpa.apk diye birşey var mı?
System/app/RootPA/RootPA.apk dizininde
Com.gd.mobicore.pa
Durumu: çalışmıyor
Boyut: 16... Mesaja git »
J700f bi turlu root atamadim yardimci olacak biri varsa mesaj atsin lutfen, kingroot denedim olmuyor.... Mesaja git »
Dsg polo alıcam sanırım hocam bana mantıklı geliyor, ama motor seçenekleri hakkinda bilgim pek yok lpg ye gelirsek pek sıcak bakmıyorum bana kalırsa ... Mesaja git »
%99 u baba parasi ile geçinen günde 5 10 tl harclık alan ve lise hatta ilkokula giden veletlerle dolu bir forumda maaştan bahsetmek bence çok saçma... Mesaja git »
Hayirdir oğlum sen koçumlu moçumlu konuşuyorsun benimle mi bot bağladın?... Mesaja git »
var kardişim istersen sana çay ısmarlayabilirim... Mesaja git »
Eskiden vardı nasıl hatirlamiyorsun? eminönüne giderdik binip, kart felan yoktu.Muavin vardı ön kapının yanında, parayı nakit verirdin paraüstünü al... Mesaja git »
Seat ibiza ilanları felan var ama ne kadar temizdir tartışılır, polo nasıldır acaba ?... Mesaja git »
2000 model araba olur anlarım ama 2000 model insan mı olur?... Mesaja git »
Ömrüm o302 de kusmakla geçti, ne abisnden bahsediyosun ?... Mesaja git »
Aklım almıyor ya zaman nasıl su gibi geçiyor ... Mesaja git »
2010 model cruze sahibiyim aracım 100bin kmde, beni rahatsız eden yanları şöyle sıralayabilirim:
- biraz fazla yakması ve sürekli az yaktırmaya ça... Mesaja git »
Yav başlıyicam kokunuzada sizede, primciyse izleme ozaman halla halla ne boş muhabbetiniz var sanki adam kafana silah dayiyor izle diye.... Mesaja git »
Boşanalı yıllar oldu bilgin olmayan bi konuda fikrin de olmasın lütfen, biraz gazete oku.... Mesaja git »
Bu kadın için malatyada ki tarlalari satmaya hazırım... Mesaja git »
EFSANEEEE OLACAK YINEEE KESTANEEEEEE HAHAHAHAHAAH ... Mesaja git »
Okudugunu anlayamiyorsun galiba? Elektrik gidip gelince modem çıt sesi cikardi ona uyandim ben... Mesaja git »
.
konusunu başlattı
(bir yıl önce)
Neden ti ye aliyorsun birader olamaz mi yani ? Askerde cok vardi bunlardan, yılanı çiyanı akrebi bol gördüm.Belkide askerden dönerken çantanın içinde ... Mesaja git »
Geçen haftasonu ben uyurken elektrikler gitti geldi tamam mı, modem de çıt sesi çıkarınca uyandım hemen.Kafayı kaldırıp baktım, elektirikler yine gitm... Mesaja git »
Arkadaşlar yakit tuketimi ile ilgili bi sorum olacak
50 lira gaz 50 lira benzin aldım geçen hafta, aracı neredeyse hiç kullanmadım.Sadece haftaso... Mesaja git »
Afafsgahfagafagasfga iyi güldüm sabah sabah sagol... Mesaja git »
Şaka lan şaka bende işe gidiyom, hayat bok gibi.... Mesaja git »
Ehehehehe bu şafaktan sonra ben mi gideyim ? Ashdhdjsjsnsbdhvdsjababsba yürrrrrrüüuüu ancaaaa gidersinnnnn hahahahahahaha, siz dışarıda ıslanıp donar... Mesaja git »
Bu bir sanattır, gidip bi fincan kahve ister gibi kalbini istersen bi kizdan tabi sana hayir diyecektir.Yada senin onun icin ölüyo bitiyo olman onun ... Mesaja git »
Gülhane parkının hayvanat bahçesi olduğunu o girişteki havuzda timsah ile gösteri yapip timsahin azina adamlarin kafasini soktuğu günleri bilmez.
H... Mesaja git »
8/b den adroid i şiirini okumasi için kürsüye davet ediyorum... Mesaja git »