500 GB 2.5" Disk var elimde tertemiz az kullanılmış. ayrıyetten 1 tb 3.5 western blue disk var. sanırım 1 yıl kadar garanti devam ediyor. takas düş... Mesaja git »
Droid turbo 2 den sonra, Moto z force u almayı düşünen biri olarak beklemeye geçtim hadi hayırlısı... Kesinlikle motorola en saglam cihazları hazırlıy... Mesaja git »
1 1.2 1.4 araçlardan yuksek vergi alamayışın sancıları. onun bunun fikirleri bunlar...... Mesaja git »
ya biri şunlara söylesin boşa uğraştıklarını... ... Mesaja git »
Geçen Ay 5 Tane sattım Bu telefondan :) ne ilk sahibi, reklam amaçlı haberdir bu. Satıyorum ama kullanmıyorum halen sevemedim şu cihazı.... Mesaja git »
tesekurler hocam, zaten satmaktan vazgectim :) arkadasa verdim uygun fiyat, zarar etcegime arkadasim faydalansin dedim. zorla sattim ama cok memnun.... Mesaja git »
ben henuz bisey almadim hocam honda cbr250rr i gorunce r25 den vazcaydim. insallah fuar zamani almayi dusunuyorum subatta. ama bilgisayara halen bakiy... Mesaja git »
fuarda bir bunu birde suzukinin 125cc lik supersport unu merak ediyorum. fuara kadar alamamak insallah hevesimi kaçırmaz.... Mesaja git »
r25 e kafayı taktım ama bu cihaz için fuarı bekliyorum :)... Mesaja git »
hakaten guzel olmus, fiyat cercevesi ne olur fikir varmı?... Mesaja git »
merhaba arkadaslar, uzman goruslere ihtiyacim var, yeni baslayacagim, 250cc motor dusunuyorum. lakin 250r a kafayi takmisken cbr250rr piyasaya gelcek ... Mesaja git »
3-4 cihaz sattim o yuzden cok soran var, fiyatlari abartmadan elinizdeki cihazlara museri bulabilirim. bana ulasin yeter. 0541 285 05 06... Mesaja git »
cihazlar 1 hafta sonra gelecek. 3 adet gelcek fiyat 650 tl kapali kutu.... Mesaja git »
:) bende aynı bilgisayardan motorsiklet alacağım diye vazgeçtim :)... Mesaja git »
Arkadaşlar sıfır Moto g4 amerikadan gelecek eşim için aldırdım fakat telefonu Zannımca kullanmayacak o yüzden takasa gireceğim makul cihazlarla. Note ... Mesaja git »
Telefon amerikadan geldi, son derece temiz lakin beyaz oldugu icin satıyorum :) ben siyahini istedim ama temiz diye beyazını aldık. mümkünse droid z y... Mesaja git »
bana ait bi servera kurmasada maliyeti cidden düşük bi site. deneyeceğim teşşekürler.... Mesaja git »
arkadaşlar ehostun ve wix in bnzeri bir builder kurmak istiyorum servera, bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara hakkı ödenecektir. internette bi kaç ö... Mesaja git »
Bayiden alinma grundig 1690 notebook Fatura var. garanti 18.ay kaldi Ekranda jelatin duruyir son derece temiz. Orjinal win 10 yuklu. 1400 TL... Mesaja git »
150 TL YE YAPIYORLAR BURADA İSTERSEN DAHA UCUZA BULUYORSAN YAPTIRAYIM BENDE SENİN ADINA TELEFONCUYA İŞ OLSUN.... Mesaja git »
Yahu fiyat yazdim cikmamis. 320 tl. Turkiye cihazidir.... Mesaja git »
telefonumun ekranı kırık. yaptırmak yerine ucuza yaptırrım kullanırım diyen birine gitsin bende yeni telefona ek bütçe olur niyetinde satıyorum. düşü... Mesaja git »
Hurda Kasa ve Psu Alınacaktır. Ankara içi elden teslim olursa sevinirim şehir dışı kargo nakliye çok tutabilir çünkü alımda sınır yoktur. Kasala... Mesaja git »
Erdi o arkandakiler ne diye videoyu izlemedim. ... Mesaja git »
Arkadaşlar Yönetim Paneli Olan Responsive Script İhtiyacım var, Ankarada olması şarttır. Şehir Dışı Şartlar konuşulur. Telefon ile öncelikle mesaj ata... Mesaja git »
hocam şu ilanın başlığına 1100 tl yazda aynı ilana girip durmayalım :D... Mesaja git »
0541 285 05 06 Ornek calisma whatsapp tan yollanacak. Yapilan calismaya gore devam edilecek. Aylik ek 300 tl ye kadar ek gelir. Isin kalitesin... Mesaja git »
Grundig 1567 b1 gt 740 + 4 gb ram + i3 + 500 gb hdd 670 TL arkadaşlar oyun için aldığım cihazımı satıyorum. masaüstü sisteme geçiyorum. tek ... Mesaja git »
haklısın hocam düzeltiyorum, fiyat yaz dediği yere yazdım göstermiyor.... Mesaja git »
EVET ARKADAŞLAR NEZAMANDIR YAZACAM YAZAMIYORUM. LÜTFEN BU SÖYLEDİKLERİMİ DİKKATE ALIN VE SİZDE BU KONUDA Bİ TEST YAPIP BURAYI BİLGİLENDİRİN. BİRLİKTEN... Mesaja git »
ARKADAŞLAR 65" TV ALACAĞIM, 3 ADET GEREKİYOR, GARANTİLİ OLABİLİR YADA OLMAYABİLİR. VESTELİN 65 7500 MODELİNİ FİYATTA BAZ ALIN, PLAZMA OLANLARDA SAD... Mesaja git »
hocam tavsiyem domain konusunda tekrar eden yıllar içinde fiyat al. godaddy tekrar eden yıllarda 40 tl civarında ücret alıyor. indirim bilmemne uygu... Mesaja git »
Yaptığınız bu haber türk silahlı kuvvetlerine bir hakarettir. Hata söz konusu olmadan angajman kurallarına uygun şekilde hareket etmiş bir tsk var. Ha... Mesaja git »
Arkadaslar, ankarada yillardir web tasarim konusunda musterilerime hizmet vermekteyim. Su ana kadar 1000 den fazla sirkete sayfa sattim, lakin artik... Mesaja git »