bu arada bende bursadayım gelip eldende alabilirim.
0535 577 7816... Mesaja git »
hocam size mesaj atılamıyor..0 535 577 7816 arayabilirseniz almak istiyorum... Mesaja git »
[b]selamlar
X79 Anakartım için ..
39XX-48XX-49XX Serileri yada XEON E5 SERİSİ VS.VS HEPSİ OLUR..
UYGUN FİYATLI ARIYORUM BİLGİNİZ OLSUN,TEKLİF YAPARKEN... Mesaja git »
[b]s.a.
başlıktada belirtmiş olduğum gibi:
Satılıktır..
MODEL NOSU: KHX24C11T3K2/8X
-------------------------------
GAYET TEMİZ DURUMDADIR..
... Mesaja git »
yok hocam bedava değilde farklı seriler için 1-2 arkadaştan haber bekliyorum,,sonuç çıkmazsa verdiğiniz linklere yöneleceğim d:)... Mesaja git »
[b]SELAMLAR,,
BAŞLIKTADA BELİRTMİŞ OLDUĞUM ÜZERE:
ASUS MAXIMUS VII GENE İNTEL Z97 LGA1150 ANAKARTIM SATILIKTIR..
[color=#FF... Mesaja git »
S.A.
SATILMIŞTIR
ilan başlığındada belirtmiş olduğum gibi core i5 4670k işlemci fan FULL ORIJINAL KUTULU işlemcim satılıktır..
İNTEL CORE İ5 467... Mesaja git »
anakart satıldı..işlemci halen satılıktır.....!!!!!!!!!!!!!!... Mesaja git »
S.A.
SATILMIŞTIR
ilan başlığındada belirtmiş olduğum gibi core i5 4670k işlemci fan FULL ORIJINAL KUTULU vede Gigabyte Z87-D3H ORİJİNAL KUTULU lga1... Mesaja git »
ilanda 300tl yazıyor,,altınada 350 tl diye yazmışınız hangisi doğru.? bu mesaj ilandan * EXCROEX * isimli üyenin talebi halinde hemen silinecektir... Mesaja git »
S.A. BAŞLIKTADA BELİRTTİĞİM GİBİ 4.NESİL LGA1150 -REFRESH OLMAYAN- İŞLEMCİ ARIYORUM ÖZELLİKLE REFRESH OLMAYAN DÜZ HASWELL İŞLEMCİ ARIYORUM. DEĞE... Mesaja git »
s.a.
BAŞLIKTADA BELİRTTİĞİM GİBİ: =HIGHPOWER ABSOLUTE SERİSİ 80PLUS 850W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI= SATILIKTIR.!!
ÇİZİĞİ / YAMUĞU / KIRIĞI DÖKÜĞÜ KESİN... Mesaja git »
S.A.
BAŞLIKTADA BELİRTMİŞ OLDUĞUM ÜZEREThermaltake Tt ESPORTS GAMING KLAVYE=+=MOUSE SETİ Satılıktır
ikiside tertemizdir kırık dökük çizik vs.vs. yok... Mesaja git »
s.a.
SATILMIŞTIR.
BAŞLIKTADA BELİRTTİĞİM GİBİ: =OCZ MOD-X STREAM PRO SERİSİ 80PLUS 600W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI= SATILIKTIR.!!
ÇİZİĞİ / YAMUĞU / KIRIĞI... Mesaja git »
s.a.
SATILMIŞTIR
BAŞLIKTADA BELİRTTİĞİM GİBİ: =OCZ MOD-X STREAM PRO SERİSİ 80PLUS 600W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI= SATILIKTIR.!!
ÇİZİĞİ / YAMUĞU / KIRIĞI ... Mesaja git »
hocam bana takasla geldiği için o/c işlemi yapmadım sadece normal çalışma testini yaptım ,zaten üstündekide orijinal fanıdır... Mesaja git »
SATILMIŞTIR- S.A. Başlıktada Belirtmiş olduğum gibi: İNTEL CORE İ7 6700 LGA1151 İŞLEMCİM SATILIKTIR. GAYET TEMİZ VE ÇOK ÇOK AZ KULLANILMIŞTIR... Mesaja git »
forum dışı satılmıştır- S.A. Başlıktada Belirtmiş olduğum gibi: İNTEL CORE İ7 4790 LGA1150 İŞLEMCİM SATILIKTIR. GAYET TEMİZ VE ÇOK AZ KULLANI... Mesaja git »
S.A. -SATILMIŞTIR BAŞLIKTADA BELİRTTİĞİM GİBİ:: iNTEL CORE i7 3770K 22NM iVYBRiDGE LGA1155 İŞLEMCİ 'm SATILIK YADA TAKASLIKTIR.!! ÇARPAN K... Mesaja git »
S.A. Başlıktada Belirtmiş olduğum gibi: İNTEL CORE İ7 3770 LGA1155 İŞLEMCİM SATILIKTIR. GAYET TEMİZ VE ÇOK AZ KULLANILMIŞTIR COSTA RİCA MALID... Mesaja git »
S.A. Başlıktada belirtmiş olduğum Amd FX-8350 kutulu ve fanlı işlemcim 380Liraya satılıktır! -KENDİ RESİMLERİDE AŞAĞIDA MEVCUTTUR- gayet temiz v... Mesaja git »
S.A. -SATILMIŞTIR BAŞLIKTADA BELİRTMİŞ OLDUĞUM GİBİ :: MSI R7 370 GAMING 2GB DDR5 256Bit DX12 EKRAN KARTIM 370LİRAYA SATILIKTIR 3-4 AY KULLANI... Mesaja git »
HP PAVILLON İ5 MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR İNTEL CORE İ5 2320 4X QUAD MAX.Turbo 3.30GHZ 8mb CACHE,SAPPHIRE HD6450 DX11.2 EkranKartlı vede 6GB DDR3 DUAL RAM... Mesaja git »
Satılık
konusunu başlattı
(3 yıl önce)
S.A. -SATILMIŞTIR- BAŞLIKTADA BELİRTTİĞİM GİBİ; THERMALTAKE LiTEPOWER 600WATT POWER SUPPLY Satılıktır.!!! MODEL: Thermaltake Litepower LP-600A... Mesaja git »
S.A. -SATILMIŞTIR Başlıktada Belirtmiş olduğum gibi: İNTEL CORE İ7 3770 LGA1155 İŞLEMCİM +FAN SATILIKTIR. İŞLEMCİ ve İSTENİRSE YANINDA LGA 11... Mesaja git »