NAS cihaz yapmak icin aldim o nedenle Android vs ile ugrasmadim. Dagitim kurmak istiyorsaniz Armbian tavsiye ederim. Ben hic desktop surumu yuklemedim... Mesaja git »
Ben ilk olarak standart bir linux dagitimi kurup onun uzerinde nas icin gerekli servisleri elle yukluyordum. Gecenlerde Nas4free'nin BananaPi surumunu... Mesaja git »
Ankara ici alinik 300TL civari Rx 460 veya tercihen Rx 560 ekran karti.
Teklifler PM yoluyla lutfen.... Mesaja git »
Ona bakarsanız, 10 yıl sonrası da şimdiki zaman değil. Arkadaşın desteklediği dağıtımın 10 yıl sonra nerde olacağını nasıl bilebilirsiniz? Farzedelim ... Mesaja git »
Yanlış. Linux çekirdeği ve onun etrafında gelişen binlerce açık kaynak uygulamanın ortaya çıkış noktası, bir kişinin ilgisini, ilgisini çeken birşey ü... Mesaja git »
Kodu: HX426C13PB2K4/16
İnceleme: Kutusunu sadece içeriğini kontrol etmek için açtım. Ramler plastik muhafazasından hiç çıkarılmamıştır. İlk defa alan ... Mesaja git »
VA panelleri iyi araştırdınız mı? Ben monitör bakarken siyah kalitesinden dolayı VA panel olsun diyordum ama açık zeminlerde "mor'a çalma&quo... Mesaja git »
Ciddi bir vpn servisi olsaydı zaten OpenVPN gibi standart bir protokol kullanırlardı. Windows'dan başka işletim sisteminde kullanılamayan kendi yazılı... Mesaja git »
Oyuncu değilim ama söylediklerinizden, "oyun motoru" kısmının oyun geliştiricilerinden bağımsız bir yerde olduğu anlamı çıkmış..Acaba gerçekten öyle m... Mesaja git »
Bu tamamen oyun üreticisinin vizyonu ve yetenekleri ile alakalı bir durum. İşlemleri tek çekirdeğe yığmak yerine, görevleri parçalara ayırarak oyunu d... Mesaja git »
http://www.distrowatch.com açık kaynak dağıtımların bir nevi portalı haline geldi. Farklı dağıtımlar denemek isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.... Mesaja git »
8 çekirdek 16 thread ve üstüne üstlük 65W güç profiline sahip 14nm işlemci 330$. Bence iyi fiyat.... Mesaja git »
ST3500418AS diskimi minimum 320GB 7200rpm 2.5" temiz (tercihen 2013 ve üstü üretim tarihli) bir notebook diski ile takaslamak istiyorum. Uzun süre poş... Mesaja git »
konsolda "dmesg" komutunun çıktısında herhangi bir "input output error" benzeri veya diskle ilgili başka mesaj gözüküyor mu?
sudo fsck.ext4 /dev/sd... Mesaja git »
Tercihen 2015 sonrası üretimi, sıfır veya ikinci el 2TB 2.5" SATA dahili HDD arıyorum. Teklifler PM yoluyla lütfen.
SİLİNEBİLİR... Mesaja git »
Standart özelliklere sahip monitörlerde IPS ve VA arasında pek fazla fiyat farkı yok. Duruma göre aynı çözünürlük ve ebatta, VA daha pahalı olabiliyo... Mesaja git »
Güncel Armbian server sürümü üzerine OMV-3 yükledim ve Transmission, DLNA gibi 3. parti eklentileri kurdum. Benim yaptığım testlerde oluşturduğum Win... Mesaja git »
http://www.lemaker.org/product-bananapi-download-1.html adresindeki 2.1 sürümünü deneyebilirsiniz.... Mesaja git »
* SD kartınızda sorun olabilir.
* İmaj yazma programı düzgün yazamıyor olabilir. İmaj atarken win32diskimager kullanın.
http://sourceforge.net/project... Mesaja git »
içinden kablo çıkmıyorsa şöyle bir kabloya ihtiyaç var:
http://ali.onl/k0R... Mesaja git »
Formatlama, gerekli servisleri ve programların paketlerini yükleyip konfigürasyonlarını ayarlama vs. gibi işleri kendiniz yapabiliyorsanız Armbian gi... Mesaja git »
Öncelikle Ankara içi elden, başka şehirden olursa önce gönderim sonra ödeme şekline garantisi devam eden, ölü piksel sorunu olmayan GW2470H monitör ar... Mesaja git »
Bu cihaza windows yükleyemezsiniz. Yukarıda linkini verdiğim adresten Openmediavault imajını microsd karta atıp ethernet portu üzerinden modeme bağla... Mesaja git »
Gerçek SATA port var. (diğer alternatifler USB üzerinden sata kullanabildiği için yavaş). Gigabit etherneti var. 2 çekirdekli olduğu için güç tüketim... Mesaja git »
Armbian kuran varmı bilmiyorum ama aşağıdaki linkte BananaPi için güncel Armbian sürümleri var. Masaüstü ve Video playback için "Legacy 3.4.113 Ubuntu... Mesaja git »
Videoları takılarak izliyorsanız donanım hızlandırmayı kullanmıyorsunuzdur yani soft decoding yapıyorsunuzdur büyük ihtimalle. Ben OrangePi kullanıyo... Mesaja git »
Bu şekilde sınırlama getirmek yanlış. Cihazın üzerinde HDMI var, donanımsal olarak H264 Full-HD 60fps destekliyor. Gerçek SATA ve GB ethernet var. İs... Mesaja git »
Banana Pi'nin diğer kartlarda olmayan en büyük avantajı gerçek SATA ve GigaBit ethernete sahip olmasıdır. Bu nedenle NAS (Network Storage) uygulamalar... Mesaja git »
Tercihen Sata3 ve USB3 destekli X58 anakart. Lütfen fiyat tekliflerinizi PM ile iletiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
Bir zamanlar HTPC için sıfır olarak alınmış ama doğru dürüst kullanılmadan kenarda beklemiştir. Fansız. Bunların ikinci çekirdeği açılıyormuş diy... Mesaja git »
Benim Zotac SSD Yurtiçi Kargoyla geldi bugün. 9 Ocak'ta sipariş vermiştim, 1 haftada elime geçmesi sürpriz oldu. Aliexpress'ten 3 haftada birşey alınc... Mesaja git »
Notebookcheck.com'un GTX970M sayfasında şu bilgi var: "With the GTX 970M, there can be up to 4 active displays possible, but this will likely decr... Mesaja git »
ABRA A5 TN panel kullananlardan rica etsem Aida64 programı ile kullanılan panelin model numarasına bakabilirler mi? Ips panel olarak LG LP156WF4 kulla... Mesaja git »
İlgili işleme ait enpara dekontuna bakarsanız provizyon numarası verildiği gözüküyor. para iadesi için iyi mi kötü mü bilemedim. çünkü benim de henüz ... Mesaja git »
Ben 80 doları 1 dolar dahi geçtiğinde vergi kesintisi yaptığını gördüm. Vergi hesaplama özelliği amazon'un kendi sattığı veya amazon'un kefil olduğu... Mesaja git »