uygun fiyatlı Logitech Dinovo kablosuz klavye/mouse seti arıyorum arkadaşlar diğer modeli ise mx900 olarak geçiyo ilgilenirseniz sevinirimSistem Notu ... Mesaja git »
HP 24 PVL KU912AA W2408H LCD GEN.PAR.EKR.HDMI FİYAT:650 YTL UFAK Bİ PAZARLIK PAYI VARDIR FİYAT BU GÜNE ÖZELDİR TAKAS YOK FATURA KUTU GARANTİ HEPSİ... Mesaja git »
SATILIK CM STACKER 830 NVIDIA EDITION ALUMINYUM FULL TOWER KASA ÜSTÜNDE 450 WATT HIGHT POWER PSU VE 7 ADET COOLERMASTERYEŞİL LEDLİ FAN BULUNMAKTADIR K... Mesaja git »
Merhaba MarshalRamC¤, Şu an sıralamadaki yerin 199 Oyunda 1.035.059.089 Tecrübe-Puanı ve 17.123.258 Şeref kazandın. Şu andaki seviyen 1... Mesaja git »
HPw2408h 24'' LCD MONİTÖR= KUTULU GARANTİLİ ABİT FATALTY AN32X ANAKART= KUTULU GARANTİLİ FATURASI YOK AMD X2 5200+ İŞLEMCİ= KU... Mesaja git »
ASUS 8800 ULTRA ÜRÜN KUTULU FATURALI GARANTİLİ 280 YTL ARKADAŞLAR KARTI BİLİYONUZ ZATEN RESİM KOYMUYORUM LİNKTE VERMİYORUM CİDDİ ALACILAR cadcam... Mesaja git »
Orjinalden alıntı: LINEBACKER bu fiyata 22" wide lcd ler war be:D KATILIYORUM BU GUN ALDIM DAHA YENİ 329 YTL YE BENQ 22''... Mesaja git »
ALİENWARE BİLE ATİ EKRAN KARTLI PC LER UERTİYOSA BU HABERDE DOĞRUDUR... Mesaja git »
neden olmasınki p2-mmx işlemcili laptoplar olabilir kendisi yazılım ulkesi zaten bide işletim sistemi yapar düşük seviyeli satar bal gibide satar... Mesaja git »
Orjinalden alıntı: dodocan Orjinalden alıntı: BaRo55 Orjinalden alıntı: dodocan boş kart bu ama şöle 150 doalrdna girse hemen ... Mesaja git »
Orjinalden alıntı: lapry Orjinalden alıntı: aQua~MaDooR` http://www.donanimhaber.com/resimler/image.aspx/asus_gtx280oc_2_fx57.jpg ... Mesaja git »
referans tasarımlarını sattılar şimdide kaşıntı yaptırıyolar para tuzagı toxic olsa ne olacak ati işte... Mesaja git »
NVIDIA NIN KALITESI TARTISILMAZ TEK EKSIGI BIRAZ DAHA MUHENDISLIGE ÖNEM VERSE ATIYI TARIHE GÖMECEK AMA ATİDE LAZIM TABİİ REKABET İÇ GUZEL KARTLA MAT... Mesaja git »
ati husranamı ugruyo yokya kartlar çıkalı ne kadar oldu hemn satışa dustu... Mesaja git »
çok ilginç adminlere söyliyelimde ikinci el hırdavat sayfası açsınlar... Mesaja git »
Orjinalden alıntı: eci_i salık olsun usta yapacak bişey yok bilmiyorum duydunmu felkamp ın bi sozu vardı kopekler istedi diye atlar olmez... Mesaja git »
Orjinalden alıntı: MavimsiDünya süper olmuş ya o kasadaki ışıklar alındığında oluyomu yok arkadaşım olmuyoo sadece 1 adet önde yeşil fanl... Mesaja git »
Orjinalden alıntı: apocan866 sen bu işi biliyorsn kardesimmm..... müsayit olursan gel bıde bizimkiyle ugraşalım sana benim makinayı... Mesaja git »
OC YAPACAKSAN MUTLAKA 600 VE USTU OLABİLİR ÇÜNKÜ HİÇ BİR PSU MUTLAK DEGER VERMEZ YUZDE 80 İNİ HESAPLAYACAN... Mesaja git »
Orjinalden alıntı: chatixx Lütfen aydınlatan ışığın resm,n, çekip koyabilir misiniz???? ARKADAŞIM HAKKETTEN AYDINLATAN IŞIK DEDİĞİN NEDİR ... Mesaja git »
Orjinalden alıntı: aQua~MaDooR` İyi topLamışsın.. Bir an kabLosuz kabLolarmı çıktı die düşündüm ARKADAŞIM ÖLE Bİ ŞEY ÇIKARSA BENİMDE HA... Mesaja git »
nvidia su ddr5 projesini bi gerçekleştirsinde sizsayın aticiler ne olacagınız kim bilir hızlı giden at seyrek düşürürmüş... Mesaja git »
Orjinalden alıntı: resler Nvidia ATI nin 4xxx serisi karşısında yenilgiyi kabul etmiş olabilir. Bu yüzden kaynaklarını 10.1 desteklemekle harcam... Mesaja git »
EVET ARKADAŞA KATILIYORUM ÇOK İYİ MONİTÖR ÇÜNKÜ BENDE 24 UNU KULLANIYOM KENDİ SINIFINDA DA GÖRÜNTÜ KALİTESİNDE KAFA TUTACAK MONİ GÖREMİYOM... Mesaja git »
IKINCI ELDE OLSA 150 YTL EDER GUZEL URUN ARKADAŞIM BEN 5 AYDAN BERİ KULLANIYOM 7 ADET FAN 8800 ULTRA SIVI SOGUTMA SİSTEMİ 3 ADET DISK BANAMISIN DE... Mesaja git »
al al bitmez bunların detleri halbuki beklentimiz neki iki bakacaz sonra ikinci vur yerden yere ben artık sıkıldım... Mesaja git »
KART TARAFIMDAN ALINMIŞTIR SATICI ARKADAŞA TEŞEKKURLER... Mesaja git »
tesekkurler ama en azından fanla 46 derece idi bunu daha iyi bi perfrormans vermesi gerekmiyomu en azından fanın degerini versin onada razıyım neyse... Mesaja git »
KASANIN İÇİNDE DURUYOO KASA GENİŞ VE SİSTEMDE CD ROOM DAHİ KULLANMIYORUM... Mesaja git »
YENI ALDIGIM THERMALTAKE BIGWATER 760 İS SIVI SOGUTMA KITINI KULLANIYORUM LAKIN İŞLEMCİM 60 DERECEDE MONTAJ VE DİĞER UNSURLARIN HEPSİ TAMAM YANİ A... Mesaja git »
10 numara hocamm bayılıyom su sıvı soğutma işine ama bi turlu nasip olmadıı... Mesaja git »