İ30’da bulunur o paraya, donanımı da fazlasıyla tatmin eder ama yakıtta üzebilir.... Mesaja git »
Yok o dediğinizi ben de gördüm, hangi gerizekalı vw’nin reklam departmanında oturuyorsa hata yapmış, ben de görünce şaşırdım ama polo’nun broşürüne gi... Mesaja git »
Vag grubunu ve ürettiği hiçbir arabayı sevmem ama yanlış bilgilendirmelerde bulunmayın. Türkiye Cumhuriyeti’nde 2014 Kasım ayından sonra yollara çıkan... Mesaja git »
Bence arabayı çalıştırırken, anahtarlığı çıkar, arabadan inerken tekrar takarsın.... Mesaja git »
Kocaeli-Kartepe, Çuhane caddesi-arslanbey yolu PO, 2.79... Mesaja git »
Hyundai fabrikası evimin karşısında. Evet i20 test edilen araç.... Mesaja git »
Ben de Kocaeli’de yaşıyorum. Nokian weatherproof taktırdım, sökme-takma parası, balans parası, otel parası,15dereceye çıktı nolacak, yağmur yağdı nola... Mesaja git »
O senin dediklerin 86 model şahinlerde oluyordu be abisi...... Mesaja git »
Aynı benim kafa. Türkiye burası ya, işid militanı mı biner, pkklı terörist mi çıkar, fetö üyesi mi olur, dhkp-c li mi olur ben nerden bileyim? Ayrıca... Mesaja git »
Ağır kusur. 2 ay önce kayınpederin tek sisi patlamış haberi yok tabi (bırak patladığını, sisin nerden açıldığını bilmez) kaldı.... Mesaja git »
Vay arkadaş ya ne adamlar trafikte cirit atıyor. Herif daha mavi-yeşil tabela ayrımını bilmiyor... Mesaja git »
2014 otomatik i20. 2.79’dan alıyorum lpg’yi po’dan. 31 litreyle 300-310 km arası şehiriçi. 86 lira civarında yapıyor.... Mesaja git »
Hatta ben hortumun içine zincir koyup döverim :))... Mesaja git »
Bilmeden yorum yapmayın ya... Çift kavrama yarı otomatik değil mi?... Mesaja git »
Zaten ESP ülkemizde 2014 kasım ayından itibaren lastik basınç sensörüyle birlikte standart donanım.... Mesaja git »
1.4 atmosferik+LPG+otomatik de senin dediğine eşiy midir hocam :))... Mesaja git »
Başın büyük belada dostum. Bence artık arkanı kollamadan yürüme bile, gölgenden bile kork.... Mesaja git »
Ahahahahah. Şaka bi yana, 2013 yılında bağcılar meydanda özel bir üniversitenin tercih standında çalışırken, ögle yemeğinde börekçiue gitmiştim de akş... Mesaja git »
Boşu boşuna para bayılmayın ya şu aletlere, ben a101’den 10000’lik hi-level aldım, 1.5 yıldır ip6 ve ip6+ telefonlarımda kullanıyorum gram sıkıntı ya ... Mesaja git »
Ben de bunu yazmaya geliyordum. Konu sahibi eleştirirken keşke matematikten bihaber de sallamasa.... Mesaja git »
Hocam dediğin doğru bakırköy’den köprü’ye 4 saatte gidince fren ayağı da ağrıyor, ben de sol ayağı alıştırdım, sonra da el frenine alıştırdım kendimi,... Mesaja git »
Bana da 1 yıl önce park halinde kamyon çarptı. Sol 2 kapı, 2 çamurluk ve ayna değişti, toplam 6965 tl hasar kaydım var, karşı taraftan 4961 tl değer k... Mesaja git »
Tanzimat Fermanı’nı görmüş arabanın haberini koyup, lpg düşmanlığı yaparken çok komik oluyorsunuz.... Mesaja git »
Auris ile ilgili söylediklerinize katılıyorum da, Auris b değil c segmenti yalnız.... Mesaja git »
Yine fiyat, km, sunroof neyse de i20 ararken jetta gördü bu gözler... Mesaja git »
Eğer birgün torpidoya da plaka takma zorunluluğu getirilirse torpidoda da delik açılabilir. Haa bu arada sıfır ev alcam da mutfak dolaplarını duvar... Mesaja git »
Yine bindiği arabanın adını bile yazamayan bir ton adam gelip olumlu-olumsuz yorum yapmış.... Mesaja git »
Aslında bütün soruların tek bir cevabı var: Nokian Weathetproof. Biraz araştırırsanız kanıksayacağınızdan eminim.... Mesaja git »
Ohoo 2017 arabasında bile var 4 ileri otomatik+atmosferik... Mesaja git »
Bôyle lpg karşıtı konuları görünce inanılmaz mutlu oluyorum. Almayın, kullanmayın kardeşim 3 liraya dayandı lpg. Hadi gidin siz benzin candır, dizel c... Mesaja git »
Cazip değil sen sakın taktırma. Lpg’liyse de aracın ya söktür ya benzinde bin !... Mesaja git »
Kardeş önce hangi yolun otoban, hani yolun bölünmüş karayolu olduğunu öğren. Otobanda kavşaktan sola dönüş ya da trafik ışığı bulunmaz.... Mesaja git »
Bu arada bayan da yazmayacaksın. Kadın yazacaksın.... Mesaja git »
Evet doğru, benim de bindiğim bütün araçlrda 999.9 oluyor.... Mesaja git »