Arkadaşlar a1864 Türkiye garantili mi Edit: A1897, A1905, A1901 garantili modeller.... Mesaja git »
Band frekanslarının aynı olması modellerin ve kullanılan donanımın aynı olması anlamına gelmiyor. Yazıda bahsettiğim gibi CDMA olan Qualcomm x16 LTE m... Mesaja git »
Merhaba, TR sürümü yüklemeyince volte falan olmuyor mu? Yeni direk kullanamıyor muyuz Volteyi?... Mesaja git »
Evet var böyle durum. Ama üniversal garanti dedikleri şöyle telefonu kayıt yaptırdıktan sonra 2 yıl değil de 1 yıl garantiniz oluyor. Tabii ki ... Mesaja git »
Peki direk hattı takıp volte ve wowifi kullanabilecek miyim bizim hatlarda?... Mesaja git »
Arkadaşlar herkese merhabalar, Konu ile ilgili birkaç sorum olacak,cevaplayan ve yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. 1)Bazı me... Mesaja git »
Merhaba,
Bende aynu modeli düşünüyorum.
Peki iki hat birden kullanılabiliyor mu acaba?
İkinci hatla ilgili bir sıkıntı olduğunu söylemişlerdi forumda ... Mesaja git »
Arkadaşlar size bir sorum olacak,
Türknet Adsl 16mbit kullanıcısıyım ve modem alacağım.
Baktığım modem desteğinde Adsl 2+/vdsl yazıyor.
Model air... Mesaja git »
Sorgulama ekranlarında 16mbps ve kendi altyapısı içersinde bulunduğumdan hizmeti AKNsiz bir şekilde kullanabileceğim yazmasına rağmen,bunu neden sağla... Mesaja git »
Tabiki yapabilirsin.
Sadece internet ve telefonunu türknete taşıyacağına dair başvuru yap.
Bir haftada temiz en kötü... Mesaja git »
Ben emin olup olamama durumundan ziyade, yanıltma olduğu kanısındayım.
Hızı kotası beni çok bağlamayacak minvalde bir kullanıcıyım aslına bakarsan.
... Mesaja git »
Bende altyapılarındayım 16mb AKNsiz kullanabilirsiniz dediler
1 hafta oldu kaldırmadı AKK.... Mesaja git »
Geçiş işlemlerim sırasında sitesinden sorgulama yaptığımda 'mevcut altyapımız içersindesiniz ve 16mb hızında AKK sız kullanabilirsiniz' diyordu.
Anca... Mesaja git »
Programlarını kapat tarama başlatla neyi kastettiğini açarsan,
yapabilirim sanırım.:D... Mesaja git »
Böyle bir sonuç çıktı ne yapmalıyım.
Var mı bir önerin.
... Mesaja git »
Şuan için arkadaşın dediği önerileri yaptım.
Bu şekilde bi takip edeceğim.
Sanıyorum benimde office ile alakalı problemim bir arkadaşım kurmuştu ban... Mesaja git »
Orada şöyle birşey var.
Başlatın orasını pek anlamadım açıkçası.
Pek iyi değilim o konuda... Mesaja git »
Yani bunu sonlandırmak için ne yapmam lazım tam olarak.... Mesaja git »
son 3-5 gündür bilgisayar açıkken saat başı yada 2 saatte bir, çok hızlı bir şekilde cmd dosyası açılıp kapanıyor. oyunda değilken google vs açık değ... Mesaja git »
Ben bu konudan emin değilim kendi altyapısında bulunduğum yönünde bilgi alıyorum sorgulamada.
Ancak bana 150GB AKN sınırı koymuşlar.Aradığımda ise al... Mesaja git »
Hem telefon numarasıyla hem de adresle sorgulamada
AKN siz kullanabileceğim yazmasına rağmen 150 GB kota
belirlemişler umarım tez zamanda aksiyon a... Mesaja git »
Yok dostum onla ilgili değil.
Ben 150AKN li standart paket kullanıyorum.
Sorguladığımda bende de aktif altyapımız dahilindesiniz AKN siz kullanıma u... Mesaja git »
Merhabalar Arkadaşlar,
Turknete yeni geçtim,geçiş işlemleri esnasında sorgu yaptığımda aktif altyapımız kapsamımızdasınız ve AKN siz kullanbilirsiniz... Mesaja git »
Bende ondan sordum.Bende kabloluda 13 alırken kablosuzda 6 alıyorum.
Bu fark normal mi acaba onu merak ettim.Sanırım modemin etkisi var bunda.... Mesaja git »
Yok ben zaten evrakları yolladım kendim ödeyerek.
Neden yolladıkları evraklarını alayım onu diyorum... Mesaja git »
Tarafıma evrak yollanmasını istemediğim halde başvuru sayfamda belgerinizi size gönderdik diye bir adım bulunuyor.
Oysaki evrakları kendim indirip y... Mesaja git »
Tarafıma evrak yollanmasını istemediğim halde başvuru sayfamda belgerinizi size gönderdik diye bir adım bulunuyor.
Oysaki evrakları kendim indirip yo... Mesaja git »
Merhaba Arkadaşlar,
Bugün için eski açık alt 1 adet arıyoruz.
Varsa olan beklerim.... Mesaja git »
Bu hesapla aşağılama gibi bir kaygın olmamalı zaten.Yoksa ben de Türküm yani.... Mesaja git »
1channel eklentisi ile ilgili sorun yaşayan var mıdır?
Ben hiçbir şeyi açamaz oldum.... Mesaja git »
Yok filmleri exodus eklentisinden izliyor.Yani online olarak altyazı bayağı sıkıntı yaratıyor.... Mesaja git »
Arkadaşlar Merhabalar,
Belki soran oldu ben göremedim.Bu altyazı senkronizasyonunu nasıl hallediyorusunuz meraklar içersindeyim.
Bazen manuel ayarlı... Mesaja git »