Fiyatlar güncel olmayabilir. Son gördüğüm fiyat 4.19 Euro(19-20 TL) ki o fiyatlar bile buradan ucuz... Mesaja git »
sadece çay değilki * dünya fındık üretiminin %70 bizde. ama kilosu 50 TL * Zeytinyağı aynı * Ceviz aynı * Kestane de Çin ve Arnavutluktan sonra 3. sı... Mesaja git »
Merhaba arkadaşlar
Öncelikle Turkey Post ile başlayalım
Turkey Post PTT'nin anlaşmalı olduğu bir airmail şeklidir. PTT ile anlaşmalı olunduğu iç... Mesaja git »
GearBest Mobil Uygulaması Yenilendi! Sevgililer gününde aşkla yoğrulduk ve siz değerli müşterilerimiz için tepeden tırnağa yenilendik! Biraz gecikmiş ... Mesaja git »
Xiaomi nin 4.2 Bluetooth hoparlörü ile Sport bluetooth kulaklığı için güncel geçerli indirim kodları mevcut mudur... Mesaja git »
Herkese iyi günler. 2011 model Elantra sahibiyim ve aracımla ilgili bir sıkıntım var. Herhangi bir kasisten geçerken sağ ön tekerin olduğu taraftan "L... Mesaja git »
1.6 benzinli otomatik vites Juke var bende de. Aracım şu anda 57-58 bin km de ve bir depo benzinle Ankara içi kullanımında yaklaşık 430-450 km yol yap... Mesaja git »
Note 4 Global almak isteyen varsa iletişime geçebilir... Mesaja git »
Sakın vazgeçme. Lisede İngilizcemin karnemde 1(Zayıf) olduğu dönemlerde oldu ama %100 İngilizce eğitim veren bir üniversitede elektrik-elektronik mühe... Mesaja git »
Hangi üniversiteden hangi ortalama ile mezun oldunuz... Mesaja git »
Kız kiminle takılır kimlerle konuşur onları gözlemle. Birde vize döneminde eğer ki not tutan birisi ise notlarını fotokopi çektirmek için iste orada i... Mesaja git »
Değerli Juke kullanıcılar sizlere bir sorum olacak.2011 model benzinli Sport Pack paket otomatik Juke sahibiyim ve hiç lpg takılmadı. Araç şu anda 57.... Mesaja git »
soldaki ekranda klimadaki 71 yazısı nedir nasıl çıkıyor o rakam... Mesaja git »
Hangi üniversiteden ne zaman ve hangi ortalama ile mezun oldunuz?... Mesaja git »
Ürün Orjinal Global versiyon olup Vodafone'un kırsalda 4G desteği verdiği band20 desteğine sahiptir. HİÇBİR İŞLEM YAPILMAMIŞTIR ANCAK global versi... Mesaja git »
Fiyat ve sipariş için lütfen Watsapp ile iletişim kurunuz.
Watsapp : 0 507 744 00 54... Mesaja git »
Arkadaşlar konuyu düzenleme fırsatı buldukça buraya ürünleri ekleyip düzenleme yapacağım. Yorumlar ve değerlendirmeler eklenecek. Lütfen ilk mesaja ba... Mesaja git »
Arkadaşlar L298N'i 2 gün önce aldım. İlk başta öğrenme amaçlı uğraştım motor taktım çok güzel sürüyordu bir sorun yoktu fakat dün 5saat uğraşmışımdır... Mesaja git »
1.5 dizel Hyundai Getz ya da Era olabilir. Ayrıca Opel Corsa da olabilir ama küçük araçta eğer alabiliyorsan Toyota Yaris al derim... Mesaja git »
128 lik mi6 ların 2200 liraya satıldığını düşünürsek 1300 liraya saymış olur sizin cihazınızı ki sıfırını 1500-1550 den satıyorlar. Takdir sizin... Mesaja git »
Herkese iyi günler. Allah nasip ederse 2010 Fiorino Active alacağım ama baktığım araçda ön camlar elektrikli değil. Acaba bu araçlarda camları sonrada... Mesaja git »
Abi o siteden almak göründüğü kadar kolay değil ki O... Mesaja git »
28Nisan da satışta çıktı Teknik özellikler Ekran : 5.15inç 600nit 2.5d FullHD Corning Gorilla Glass4 Kasa: Seramik /cam CPU : Qualcomm Snapdrago... Mesaja git »
Alınık Mi6
başlıklı konuya yorum yazdı
(2 yıl önce)
Daha cihaz Çin'de satışa çıkmadı. Bu kadar aceleci davranmayın bence. Çin'de bile 28 Nisan'da satışa çıkacak bir ürünün buraya gelmesi zaman alır... Mesaja git »
İlk etapta karaborsaya düşerse süreç değişir. Aslında üretim hızına bağlı ama bence Mayıs ayının ortasından itibaren yurt dışından getirenler olacaktı... Mesaja git »
Bu cihazda 4/64 lük olan versiyon snapdragon 625 ile mi geliyor yoksa MediaTek ile mi?... Mesaja git »
Tanıtım fiyatı 365 dolardan başlıyor. İlk etapta Türkiye'de satın almak istenilirse 550 dolar civarında bulunabilinir... Mesaja git »
Xiaomi de redmi 4A var o olabilir. Kalitesi nasıl bilmiyorum ama hiking in modelleri kağıt üstünde güzel duruyor... Mesaja git »
Garanti sıkıntı değil dersen Xiaomi Redmi Note 4x en iyi seçenek olur. Diğer? türlü de 1000 lira civarında en iyi seçenek mi5 dir... Mesaja git »
Hocam Note 3 pro çıkmıyor artık öyle biliyorum. İsterseniz Note 4x verebilirim... Mesaja git »