Kamerayi bayramda kurdum. Guncellemeleri yüklemedim. Ama kamerada sorun var. 2 farkli hafiza kartiyla denedim. Ikisinde de ayni sorun var. Kamera fot... Mesaja git »
Ürün linki vermek size kalmış bir şeydir, konu sahibinin bununla bir alakası yoktur. [code]GİRİŞ ve TANITIM MUTLAKA OKUNMASI GEREKEN KURALLAR AMAZON.... Mesaja git »
PTT Gonderi Takip sitesinden NL post takip kodunu girerek detayli durumu ögrenebilirsiniz.... Mesaja git »
Arkadaşlar Netflix USA'de biliyorsunuz Türkiye kısmında olmayan birçok film ve dizi var. Üstüne üstlük bazı diziler Netflix'in kendi dizisi ol... Mesaja git »
ÜRÜN STOKLARDA YOK ONUN YERİNE TAVSİYEMİZ MİNİ 0906 KAMERASIDIR
Satın Aldığım Link : Youtube Videomun altındadır. Buraya link koyamıyorum. G... Mesaja git »
1 yıldır A118c kullaniyorum. Birkac haftadir 2. Kamerayi almak için arastirma yapiyordum. 2. kamera için ekstra güç kablosu baglamak felan kabloları i... Mesaja git »
House of Cards BBC'nin aynı isimli mini serisinin Amerikan versiyonu. İngiliz yazar Michael Dobbs'nin romanından televizyona uyarlanan yapım M... Mesaja git »
Dün tecilimi bozdurdum.
Yas : 25
Bölüm : Isletme
Ortalama : 3.22
Yedek Subay : Evet
Komando : Hayır... Mesaja git »
Öncelikle bilmenizi isterim ki, OMEGA-3 sizi Süpermen yapmaz. Yalnızca Süpermen olmaya gidecek yolda ilerlemenize yardımcı olacaktır. :) Ben size... Mesaja git »
[url=http://hizliresim.com/l97djg][/url]
Bernard Cornwell'in Savaş Lordu Yıllıkları kitap serisinden uyarlanan Son Krallık; kefaretin, intikamı... Mesaja git »
Teşekkür ederim hocam. Ramazandan önce gidip işlemleri başlatım.... Mesaja git »
Merhaba,
25 mayisda tecilim bitiyor. Simdiden yerimi alim.
Tecilim bitince subeye gitmem gerekiyor mu? Islemleri baslatmam icin ?... Mesaja git »
: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1FwW3_BA50OmThwtLxmnHamWMrqEQpWRPhm70aXfxT2s/edit?usp=sharing
CELP Dönemi için son başvuru tarihi;
Yer... Mesaja git »
* 23 Nisan Özel - %50'ye Varan İndirimler * 'Çocuklar Gülsün Diye!', 23 Nisan'a özel %50 indirimleri kaçırmayın! 23 Nisan Özel İnd... Mesaja git »
Merhaba; Hepa filteri bir süpürge arıyorum ve gözüm toz torbalı ama 500 watt emiş gücü olan 9170e takıldı (giriş watt ı 2200 watt). Bi yerde dene... Mesaja git »
Yapıp napcan super güç musun ?
İş sadece yapmakla bitmiyor o gemi tek başına savunmasız gel beni vur der. Yanina her sefere çıktığında fırkateyn,... Mesaja git »
Dizi gayet güzel. Son bölümde uzak doğulu Moğol da olabilir. Savaşçılar vardı . Belki EastWorld isimli bölümler gelebilir. Bernard'da süpri... Mesaja git »
Tesekkur ederim hocam buyur linki ; https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00X9DEAAG/ref=oh_aui_i_sh_post_o0_img?ie=UTF8&psc=1... Mesaja git »
2. Bot da geldi. İ-parcel çok yavaşmış. 27 Kasim da verdiğim sipariş bugün geldi. (Amazon.de alindi)... Mesaja git »
O sakin adam William da psikopat yaptılar en sonda daha fazla dayanamadı... Mesaja git »
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B000VX4WQ4/ref=oh_aui_i_d_rec_o1_img?ie=UTF8&psc=1... Mesaja git »
Benim bot geldi. Diğeri hala kargo da 8 aralik teslim tarihi yazıyor amazon.fr daha hızlıydı. Cuma akşamı vermiştim pazartesi gelmişti. Amazon.de ç... Mesaja git »
Yazdım hocam o mesajdaki link fiyatı 69 ama alırken 58 yazıyor.... Mesaja git »
Aynen resmen bizimkiler kazikliyor. Marka Turk olsa tamam almim ama yabancı kalite ayni ne gerek var https://www.amazon.de/gp/aw/d/B000VX4WQ4/re... Mesaja git »
2 adet bot aldım. Timberland marka biri 58 € toplam 215 TL (3.66) ediyor. Tr fiyatı 694 TL Diğerinin Tr satışı yok o hediye zaten
... Mesaja git »
Vay bernard da robotmus. Kim insan kim robot karışık isler. Adam üst düzey muhendis robot yapmis. elyse haber yok hala bakalım ordan ne çıkcak. ... Mesaja git »
Biraz daha düşebilir. Mevduatlara kafayı taktılar buaralar.... Mesaja git »
BES sisteminde eğer 56 yaşına kadar duramam edemem diyorsanız gereksizdir. Nasıl sgk, bağkur ve emekli sandığında yaş ve prim dolana kadar para alamı... Mesaja git »
Bluetooth, yakınlık sensoru ve hafıza kart sorunları giderilmiş. "FOTA 79mb Android M 4.21.40.184: Bluetooth fix, proximity sensor fix and a ... Mesaja git »
Meave haftaya ipleri iyice eline alıcak gibi tatlım matlim diyerek Yalniz hafıza artırıp-azaltma yetkisini boyle düşük seviye tutmaları ve o uzak ... Mesaja git »
Saat ayarlarından Gmt +3 yap saati düzelir. Moskova, bağdat gibi birini sec.... Mesaja git »
İsteğe bağlı bisey diyemem. Ben .134 kullandım sonra .144 geçtim. Birkaç hata giderilmis. Bunla ilgili yazı yazdım zaten. Bazı kişilerde sensor sor... Mesaja git »
.144 MM 6 - .198 sürümde Lollipop 5 İsteğe bağlı android 6 kullanmak istiyorsan .144 kur. Yeni olduğu için daha 5 gibi stabil değil.... Mesaja git »
Ek olarak:.144 sürümünde Pilde sorunlar giderilmiş. .134 de gece bırakıp sabah aldigimda %10-14 şarj azalıyordu şimdi %2-3 azalıyor. Simdilik sorunla... Mesaja git »
Eskiden Yunan bir bankanındı.Simdi Finansbanki QNB diye yanılmıyorsam Katar li bir banka aldı. Doğrudan bir bağlantısı yok. Ama dolaylı veya gizli kim... Mesaja git »
.144 kurdum önceden .134 surumu yüklüydü.Hafif kasma ve bluetooth sorunu vardı, sensor sorunu bende yoktu. Bu .144 sürümde bluetooth sorunu düzeltilmi... Mesaja git »