O sistem 2.300 TL etmez. Sanırım sistemi satan kişi ekran kartının sıfır fiyatını baz almış ki yine de çok yüksek. Ürünler ne zaman alınmış ... Mesaja git »
1.39 fazla. Siz arkadaşın gibi 1.27’ye düşürün. 4.9Ghz yapacaksanız da yine onun gibi benzer yapın bakalım sonuç ne olacak.... Mesaja git »
Onda da benzer sorun varmış. 1.215’te 4.9Ghz gayet stabilmiş. 1.270’te 5Ghz ayarlamış. Test te etmiş. Ama Hwinfo’da voltaj ortalama 1.35 olarak gözükü... Mesaja git »
O zaman 5Ghz yemiyordur. Eğer günlük kullanım ve oyunlar içinse biraz frekans düşürebilirsiniz. Kullandığınız soğutucu nedir?... Mesaja git »
Ben “millet abartmış” lafını sizin için kullanmadım. İnsanlarda yanlış düşünce var. Sanıyorlar ki normal bir overclock işleminde bile işlemci 90 derec... Mesaja git »
Var. “Advanced CPU Core Settings” menüsü altında bulunuyor. “CPU Enhanced Halt ve CPU Eist Function” olması lazım. Onları “Disabled” yapıp ufak ufak v... Mesaja git »
Millet yine abartmış. Delid bir zorunluluk değil. Normal sıcaklıklarda normal bir overclock rahat yapılabiliyor. Mesela; 4.7Ghz-4.8Ghz. Ryzen işlemcil... Mesaja git »
Enhanced Turbo kapalı mı? (CPU Enhanced, CPU Halt, Intel Speed Technology vs)... Mesaja git »
Performansından memnun iseniz 2019 yılına kadar bekleyip Icelake işlemci serisine geçersiniz. Ama i7-8700K işlemcisi de daha iyi bir akıcılık ve seri ... Mesaja git »
Hiç kimse satmak için almıyor. Ama değiştireceğiniz zaman satmıyor musunuz? Eşe dosta veriyorsanız ve ya kenara köşeye atıyorsanız bilemem. Ben sadece... Mesaja git »
2 yıl sonra telefon değiştirecekseniz aldığınız telefonun ne kadar değer kaybedeceğini de hesap edin. Sonuç ta bu da önemli bir etmen.... Mesaja git »
Artmasa bile pek düşüş olacağını sanmam. Siz yine beklemek istiyorsanız bekleyin. İçinizde kalmasın. Bakarsınız dediğiniz gibi düşüş olur, siz de fayd... Mesaja git »
O işlemcinin o dereceleri görmesi tuhaf. Arkadaşın dediği gibi termal macunu tükenmiş olabilir. Ve ya soğutucuyu tam oturtamamış olabilirsiniz. Ben uz... Mesaja git »
Kronik olsa bizde de olurdu. Böyle kronik bir sorun yok. Çevremden de böyle bir duyum almadım.... Mesaja git »
i7-8700K üzerine sistem kursaydınız daha iyi olurdu. Bence ürünleri komple iade edip internet üzerinden diğer güvenilir firmalardan alışveriş yapın.... Mesaja git »
Monitör kablosu ekran kartına mı yoksa anakarta mı bağlı kontrol edin. Ayrıca monitör nedir? Vga kablo ile görüntü alamazsınız. Digital aktif hdmi bir... Mesaja git »
Gpu boşta iken mi 0-100 arası gidip geliyor? Ve bu sürekli mi oluyor? Kartta overclock var mı? Arka plan uygulamalarını kontrol ettiniz mi? Mouse ile ... Mesaja git »
Kontratlı satışlarda sim kart takılmış ve kullanılmış cihazları iade almıyorlar. Kutusu hiç açılmamış cihazları ise ilk 3 gün içerisinde iade alıyorla... Mesaja git »
12 Aralık’ta sürpriz kutu alalım bakalım ne çıkacak. 1-2 ay evvel 9.000 civarı puanım vardı. Fakat çoğunu kullandım. Kala kala 3.600 küsur kalmış.... Mesaja git »
Dana kıyma 31,90 TL diyor. Alan var mı? Nasıldır?... Mesaja git »
Keşke telefonun kutusu mağazada açıp kontrol etme imkanınız olsaydı. Bu gibi durumlarda pek kanıtlayamıyorsunuz. Hatta açmayıp ertesi günü tekrar gidi... Mesaja git »
Ne tür bir zarar? İndirimlerden Gtx 1080 vs kaçırdığınız için mi söylediniz?... Mesaja git »
İlk broşürde iPhone 7 için TR garantili yazmışlardı. Şu anda onda da bir şey yazmıyor. Demek ki hepsi ithalatçı garantili.... Mesaja git »
Zaten AMD referans Vega kartların üretim ve satışlarını durdurdu.... Mesaja git »
7 Plus Silver - iOS 11.1.2 https://img.donanimhaber.com/upfiles/1914904/c79f3c29-7a26-4bd7-a0d1-3d484746d34a.png... Mesaja git »
7 Plus Silver - iOS 11.1.2 http://store.donanimhaber.com/91/76/15/917615dcae1481ff9a6be417e37682a4.png... Mesaja git »
Elinizde yoksa hiçbir şekilde baştan bir Fx işlemci almayın. Ayrıca, oyun için baz alıyorsanız Fx9590 i5-7600K muadili falan değildir. i5-7600K kendis... Mesaja git »
Uygun fiyatlar var. Ama sanırım TR garantili değil. Yanlışsam düzeltin?... Mesaja git »
Sıklıkla hangi oyunları oynuyorsunuz? 8Gb daha bellek alabilirsiniz.... Mesaja git »
Şu anki ihtiyacı karşılıyor ise 2019 yılına kadar bu sistem ile devam edin. 2019 yılına kadar da biriktirebiliyorsanız bir miktar para biriktirip komp... Mesaja git »
2.500 TL 6S Plus nerede buldunuz? Sıfır ve TR garantili cihaz mı? Arkadaş ta bakıyor. Fakat en ucuz 3.100 TL’den başlıyor. Siz sanırım düz model İPhon... Mesaja git »
Bu işin saati falan yok. Bence o bütçeye ikinci elde daha iyi bileşenler alınır. i7-4790: 650-700 TL. H81M: 120-150 TL. 2x8Gb Ddr3 Ram: 300-... Mesaja git »
PSU’nun tam olarak marka modeli nedir? Bir de aynı ayarlarda şu anki aldığınız fps değerleri neler?... Mesaja git »