14 Martta (yarın)x2 Money kampanyası kesin olacak mı?11 Ocak 2017 de başımıza geldi,forumda ve int. sitelerinde yazıldı çizildi ama alışverişten sonra... Mesaja git »
Arıtma cihazından elde edilen suyun da bazı sakıncaları var,araştırıp hangi suyun daha iyi olduğuna karar vermek lazım.... Mesaja git »
3 gün önce yaptırdım.Aksigorta 3 taksit yapıyormuş,Enpara'dan 6 taksit yapıyorlar diye tek çekim yaptırdım.Ertesi gün baktım faizsiz 9 takside izin ve... Mesaja git »
60/10 BARAKA kodunu sanalda kullanmak istiyorum ama hesabıma tanımlı göründüğü halde düşmüyor.Hediye çeki -10 tl yazıyor ama toplamdan düşmüyor.Acele ... Mesaja git »
Bugünün GDİ si saat kaçtan sonra düşüyor bilen biri cevap verebilir mi?... Mesaja git »
Kod satın alıp Altınyıldız mont almak istiyorum,bu ürünlerde geçip geçmediğini deneyip yazacak bir arkadaş var mı?... Mesaja git »
Mobilden güncelleme yapmıyor,moneyclubkart sitesine yönlendiriyor.... Mesaja git »
Çok ayarsız,bazen iyi bazen kötü çıkıyor.Bir tane alıp evde tadıyorum,beğenirsem aynı seri numarasındakileri topluyorum.??... Mesaja git »
Doğum günü kampanyası diye bir şey yok sitesinde.Kendiliğinden indirim de düşmüyor.Kampanya kodu mu girmek gerekiyor acaba?Öyle bir kod da yok indirim... Mesaja git »
Doğum günü kampanyası diye bir şey yok sitesinde.Kendiliğinden indirim de düşmüyor.Kampanya kodu mu girmek gerekiyor acaba?Öyle bir kod da yok indirim... Mesaja git »
Konuyu değiştirelim;Arkadaşlar migroskoptaki hem indirimli hem money hediyeli kampanyasındaki ürünlerden tek fişte kaç kez yararlanılacağı yazmıyor.Sa... Mesaja git »
Diğer money kazandıran ürünlerde kaç kez yararlanılabileceği yazılmamış.Onlar da 5 kez midir acaba?... Mesaja git »
İyi gelecek elçilerinden kırmızı et indirimli olarak nasıl alınıyor?Bilen detaylı olarak anlatabilir mi?... Mesaja git »
Mağazada fiziki olarak yükleme ve/veya harcama yaptığımız hediyeMkart sanal markette kullanılabiliyor mu?HediyeMkart numarası girilecek bir yer var,or... Mesaja git »
Sanırım peynir indirimi olacak.Hangi peynirlerde ve ne zaman olacağını paylaşır mısınız?... Mesaja git »
Ev hanımı nasıl kredi kartı alabilir?Başvuruda ne yazmak gerekiyor?Alan veya bilen var mı?... Mesaja git »
Şifre değişimi mutlaka ATM den mi yapılıyor?Mobilden veya web sitesinden yapılamıyor mu?... Mesaja git »
Kaç kere yararlanılacağı yazmıyor.2 kere yazmadığı için muhtemelen 1 keredir.Alan var mı diye soruyorum.Bazen yazmadığı halde ayni fişte 2 kere yararl... Mesaja git »
Ülker çikolata 10/2 money veriyor,20 tl yapsak 4 verir mi?... Mesaja git »
Finansbankın para puanları Migrosta kullanılabiliyor mu?... Mesaja git »
Yukarıda deneyip yazdığınızı gördüm ama kod ortaya açıkça yazıldığı için başka birisi belki sizden önce davranıp kullanmıştır da onun için böyle bir u... Mesaja git »
Gelen kodu isteyen kişi kullanabiliyor mu acaba?Yani sadece ödemeyi yapan kişinin adına kayıtlı hesap mı kullanabiliyor demek istedim.... Mesaja git »
Gelen kodu isteyen kişi kullanabiliyor mu acaba?Yani sadece ödemeyi yapan kişinin adına kayıtlı hesap mı kullanabiliyor demek istedim.... Mesaja git »
Geçmiş olsun,Allah'tan acil şifalar dilerim.... Mesaja git »
Her üründen 3 er kere mi alabiliyoruz acaba?... Mesaja git »
Daha önce kullandığım ve memnun kaldığım için geçen hafta 3 kavanoz Migros tahin aldım ama fıstık tahini çıktı,çok kötü bir tadı vardı,hepsini iade et... Mesaja git »
Bir TBG kampanyasından 5 money kazanmıştım,ürünleri iade etmek zorunda kaldım.Bu arada 5 moneyi de harcamıştım,dolayısıyla moneyi geri alamadılar.Şimd... Mesaja git »
Diş macunu ve fırçası için en avantajlı ürünler hangileri?... Mesaja git »
Kampanyayı karta tanıtmak için katılım 31 Aralık 2017 ama ürünü 28 Şubat 2018 tarihine kadar alabiliyoruz değil mi?Detaylarda 28 Şubat 2017 yazmışlar(... Mesaja git »
Kartımda 3/17 çikolata tbg si var.Katalogda da 2/12 nestle çikolata kampanyası da var.17 tl.lik çikolata alsam 5 money yatar.Sormak istediğim bu alışv... Mesaja git »
Arkadaşlar bir sorum olacak:40/10 kahvaltılık+12/2 nestle çikolata+35/7 peynir(tbg) kampanyaları için üçünün toplamı olan min.87 tl lik alışveriş yapa... Mesaja git »
Jet kasa olan yerlerde jet kasadan da yapılabilir herhalde.... Mesaja git »
Çok anlamsız,acaba kasiyerin yaptığı işlemlerde mi bir değişiklik var acaba?... Mesaja git »
Teşekkür ederim,kampanyayı daha karta yüklemediğim için haberim yoktu.... Mesaja git »
Kampanya şartlarında böyle bir ibare yok.3 tane alındığına emin misiniz?Denediniz mi?Kasada bozum olmayalım sonra.... Mesaja git »
63. Yıla Özel Marka İş Birlikleri kampanyası için' Migros APP üzerinden kampanya kodlarını alarak kampanyadan faydalanabilirler.'diyor.Bu alınan kodla... Mesaja git »