PS3 80GB NTSC-U, CECHE01 hiç tamir görmedi, bozulmadı bişey olmadı. Downgrade edilebiliyor ve kırılabiliyor gerekli ekipmanla. PS2 oyunlarını disk şek... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: LimonKolonyasi PS3 80GB NTSC-U, CECHE01 hiç tamir görmedi, bozulmadı bişey olmadı. Downgrade edilebiliyor ve kırılabiliyor g... Mesaja git »
PS3 80GB NTSC-U, CECHE01 hiç tamir görmedi, bozulmadı bişey olmadı. Downgrade edilebiliyor ve kırılabiliyor gerekli ekipmanla. PS2 oyunlarını disk şek... Mesaja git »
PS3 80GB NTSC-U, CECHE01 hiç tamir görmedi, bozulmadı bişey olmadı. Downgrade edilebiliyo ve kırılabiliyor gerekli ekipmanla. PS2 oyunlarını disk şekl... Mesaja git »
PS3 80GB NTSC-U, CECHE01 hiç tamir görmedi, bozulmadı bişey olmadı. Downgrade edilebiliyo ve kırılabiliyor gerekli ekipmanla. PS2 oyunlarını disk şekl... Mesaja git »
idrara çıktığınızda tam olarak yapabiliyor musunuz içerde kalmış gibi mi hissediyorsunuz? su içme alışkanlığınızda bi değişim var mı ne sıklıkta ne ka... Mesaja git »
Maraton üst G 2 bilet var 350tl/ adet ciddi alıcıya biraz daha pazarlık var... Mesaja git »
2013'ten kalma ceza var ve tebligat gelmedi, pttye gidince tebligat gelmeden ödeme yapılmıyor diyolar ne yapmalı? Muayeneye gittiğimde sıkıntı çık... Mesaja git »
Senelerdir yatmakta olan ramler satılıktır. İstanbul Kadıköy civarı hafta sonu elden teslim, Bursa hafta içi elden teslim. Kargoyla da yollayabiliri... Mesaja git »
2 Yıl garantilidir. Yeni alınmıştır kutu içerik açılmış fakat hiç kullanılmamıştır( kablonet için alınıp kablonete uymadığı anlaşıldı.) 55TL.Sist... Mesaja git »
bişey olmayacağı kanısındayım. fakat spordan sonraki 5-7 gün içinde kan vermenizin pek bir mantığı yok(ALT-AST seviyeleri olduğundan yüksek çıkıyor ay... Mesaja git »
Istanbul anadolu yakası elden veya kargo ile. sıfır veya ikinci el.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
Istanbul ve Bursa'dan elden alınık veya referans/ önceki satışlar durumuna göre kargo ile. İkinci el veya sıfır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü ... Mesaja git »
tr garantileri yok; crucial in kendi garantisi var omur boyu. amerikadan alindilar. istanbul kadikoy veya atasehirden elden teslim istanbul disi once ... Mesaja git »
Ne zaman aldığımı hatırlamıyorum. PSU'mun SLI'ye el vermemesi yüzünden kenarda yatıyordu. Sadece kart- kutusu vs yok. Fotoğraf Ekleyeceğim kısa s... Mesaja git »
aç tok trigliserit değeri hariç bişeyi etkilemiyor ondan dolayı önemi yok. hemogram dan ziyade biyokimya biraz daha önemli ondan dolayı sorun yok. ... Mesaja git »
Merhabalar, İlk defa ev tutacağım ve giriş katların kiraları daha ucuz oluyor malum fakat bu giriş katların ısıtması daha mı zor olur? 50 tl lik kira ... Mesaja git »
intibak ne oluyor? dikeydeki kalkmış yataydaki kalkmamış mı... Mesaja git »
Hocam bu bilgi kesin mi ? başka bir sitede kayıt yaptırdıktan sonra tekrar değiştirilemeyeceğini okudum da gerçek olan sizin dediğiniz ise gerçekten... Mesaja git »
6 ve 12 aylık üyelik yapıyolar ve ağustosta kapalı sanırsam baktım oraya da evet... Mesaja git »
merhabalar, kadiköy veya ataşehir civarlarınnda - kozyatağı falan da olabilir- bir aylık üyelik sunan ve fiyatları aşırı olmayan- 150 yi geçmeyen- düz... Mesaja git »
ders içeriği diyor belgelerde, bu ders içeriği gördüğüm derslerin içeriği değil mi? tüm müfredatın değil?... Mesaja git »
komite-entegrede yok: finalin belli bi puanın altındaysa büte giriyosun 2 hafta sonra sanırsam. vize sistemi uygulayanlarda olması lazım, probleme day... Mesaja git »
aynı yaştaki - 2009- i30 mode a ne dersiniz? astra hasarlıymış da tramere yanlış bakmışım.... Mesaja git »
zaten ikinci el alırken kaybedilmiş bi şekilde aldığımızdan fazla bişey olacağını düşünmüyorum ama yanılıyor muyum?... Mesaja git »
arka cam takıntım var lsler manuel arka cam ayrıca sıfırla bayağı değer kaybı oluyo gereği yok onun da... Mesaja git »
ya kendi kontenjanını açıklayan okullar var ama yök ün açıklaması gerekiyor değil mi? yök ün açıklaması olmadan başvurular başlayamaz heralde?... Mesaja git »
2009 model 50bin civarı kmde astra. astra biraz daha uygun ayrıca. şehir içi kullanılacak da arada bir şehirlerarası gidip gelebilir... Mesaja git »
merhabalar. 32 bin civarına dizel ve kmsi düşük araç bakıyoruz. Aveo HB LT-30binkm civarında- paketler var 2012 model fakat Astra HB 1.3cdti enjoy - 2... Mesaja git »
kalori olarak bayağı düşük oluyo gibi göründü bana. dayanabiliyosanız sıkıntı yok bence hızlı olur sonuçları görmeniz... Mesaja git »
Merhabalar. Kozyatağı civarından elden teslim olabilir. 4 temmuzda almıştım ve satıyorum. toplamda 2 kez oynadım canavar-zombi oyunlarını sevmediği... Mesaja git »