90/90 yapmaya giricem sınava,tabi bugün biyolojide kalan kısımları bitirmem gerekiyor bunun için.... Mesaja git »
LYS FİZİK
başlıklı konuya yorum yazdı
(11 ay önce)
Ygsde optikten 3 soru çıkmadı mı zaten?Lys de max 1 sorusu var optiğin.... Mesaja git »
Kitapçıkların dağıtılma şekli nasıl arkadaşlar,hepsi birlikte mi yoksa mesela fizikten x dakika sonra kimya verilip fizik alınacak mı ?... Mesaja git »
Neyse bu soruyu tam hatırlamayıp yanlış saymıştım zaten,bir umut sorayım dedim hocam teşekkürler yine de... Mesaja git »
Hocam bu sorunun şıklarında 3/2 var mıydı acaba ya?Ya /2 hatırlıyorum da tam hatırlayamadım ne yaptığımı :/... Mesaja git »
Aman hocam biyolojiden 2-3 net yükseltmeye çalışın obp açığınızı kapatın olmaması için bir sebep yok,benimki olur mu sence?... Mesaja git »
Senin nasıldı hocam lys-1,2 de durumlar nasıl... Mesaja git »
Orbitaller
başlıklı konuya yorum yazdı
(11 ay önce)
+1,bir yerden sonra tüm sıra gözünde canlanıyor hocam zaten yazarken... Mesaja git »
Biliyorum hocam sizi,geçenki konumda konuşmuştuk oluru var mı sizce hala 80+ fen ile?... Mesaja git »
Hocam trollemeyin pls,ygsden çıktığımdan beri tek güvencem fen zaten matematikten o kadar derece 3-4-5 çözmeme rağmen istediğim aralıkta değilim boğaz... Mesaja git »
Ygs 1-2 6-7 k,ygs 3-4 2-3 k lys 1 68-70 arası muhtemelen Fizik 27+
Kimya 27+
Biyoloji 25+ gelirse kaça çekerim arkadaşlar mf 4 ü tahminen?... Mesaja git »
Hocam benim de ygs 1-2 7-6 k ama 3-4 2-3k oynuyor,bu bana avantaj mı sağlıyor dezavantaj mı anlamış değilim?Yani ygs 1 i 7 k olup 3-4 ü 10 k olan mı d... Mesaja git »
Umarım dediğiniz gibi olur hocam,neyin tepkisine cevap veriliyor ki bizimkine verilsin.... Mesaja git »
72 işaretledim,3 yanlışım var gibi görünüyor.... Mesaja git »
Matematik kısmı gerçekten güzeldi bence,eleyici düşündüren soruları vardı fakat mat 2 si çok basitti bence aynı şekilde geometrisi de öyle.... Mesaja git »
6K yım ama,72 işaretledim 2-3 yanlışım çıkar heralde henüz bir şey çıkmadı ama çok da bakmadım açıkçası.68 civarı olur en düşük,en yüksek de 72 işte
... Mesaja git »
Ekstra iyi olanlara ben de saygı duyuyorum matematikte,benim mesela her zaman fiziğim çok daha iyi olmuştur matematiğe göre... Mesaja git »
Direk 14-15 arası,14 e biraz daha yakın diye düşüniyorum,16 ile karşılaştırılacak bir sınav değil zaten.... Mesaja git »
bir koniyi ikiye bölüp kürenin yarıçapını soruyordu cevap ne arkadaşlar?... Mesaja git »
Teşekkürler hocam sana ve diğer herkese başarılar arkadaşlar... Mesaja git »
Kişiden kişiye değişir,Matematik aşağı yukarı 50-55 dakika sürünce geometriye çok fazla zaman kalıyor bende rahat rahat gidiyorum... Mesaja git »
2015 in matematiğinin abartıldığı kadar zor olduğunu düşünmüyorum hocam,12.sınıfım müfredat dışı konular hariç 2 boşum mat kısmında 3 boşum geometri k... Mesaja git »
Yani hocam :) Bana kalırsa fiziği full yapmak için,ygs ve lys için konuşuyorum,karaağaç kadar iyisini bulamazsın.Benim en büyük pişmanlığımdır fulleme... Mesaja git »
Hedef:72
Ortalama net(Son 2-3 hafta):70 küsür
Tahmini beklentim,geometriden dayak yemezsem tabi:72,73
Gerçek sonuç:?... Mesaja git »
Fazla basit bence ya,tabi evde çözmenin rahatlığı olabilir.Müfredat dışı yerler hariç totalde 2 yanlışım var.... Mesaja git »
Hocam boun makine istiyorum,geometrim gittikçe düzeliyor şu son günlerde 1-2 net daha artabilirse olucak gibi,sizin?... Mesaja git »
Bence de kolay değil,forum genel olarak çok basit diyince ben de afallamıştım hocam.Sakinleşince orta seviye olduğunu görüyorsun,keşke bırakıp başka z... Mesaja git »
Saol hocam hatırlattığın için,yorumlayacak olursam bence diğerlerine göre biraz daha basit kaçmış.Bir kaç soru tipi iyice tekrar etmeye başladı gözle ... Mesaja git »
Ygsde matematiği hafife alıp hiç çalışmamıştım,dersimi aldım hocam teşekkürler... Mesaja git »