Bence Bunun 1 Mart Teskeresi İlede Alakası Var ..... Mesaja git »
2003 .. Konseyde Amerikanın Irağa Tamamen Girip Yeni Bir Düzen Şehir Kurulacağından Bahsediliyor Sonra İngilterenin Beşşer Esad Yani Suriye İle Yakın ... Mesaja git »
Sizlere İNAT Sonuna Kadar NİHAT DOĞAN Cıyız .. Sanki Özgecanı Nihat Öldürmüş Gibi Algı Yaratıyorsunuz .. Nihat O Sözü Özgecana Söylemedi Bile !... Mesaja git »
2019 Ta Zaten Devlet Başkanı Olacak O Yüzden Şimdilik Başkomutan Diyoruz... Mesaja git »
Favorim Elbette 2011 De De Olduğu Gibi NİHAT DOĞAN ..... Mesaja git »
"Osmanlıyı kendi evlatları bizim için yıkacak" Düşündümde Aklıma 1923 Geldi... Mesaja git »
Lanet Olası Kapitalist Düzen İşte .. Bu Düzene Birtek Küba Devleti Uymuyor .. Doktorundan Polisine İşçisinden Mühendisine Herkes Eşit Para Alıyor .... Mesaja git »
olursa artık hurinin cocukları yada silmarllion cekilebilir .. ben son ittifak savaşının filminin cekilmesini cok isterdim ..... Mesaja git »
2002 senesinde asgari ücret 184 liraydı. Şimdi ise yüzde 14,3 artışla bin 603 liraya çıktı. Asgari ücret 15 yılda yaklaşık 9 kat artırmış oldu. Hiçbir... Mesaja git »
arkadaşlar merhaba istanbulda yaşıyorum ve bu kurumun beylikdüzü şubesine yazılmayı düşünüyorum ingilizceyi en baştan öğrenmem gerekiyor .. sizce bu k... Mesaja git »
Arkadaşlar merhaba .. evime çok yakın bir yerde wall street english var sizce nasıldır ? en temelden öğrenmek istiyorum ingilizceyi .. bu 2 kurs hakkı... Mesaja git »
İzmirin Ulaşımında Büyük Sorunlar Vardı Ve Bu Ulaşım Sorununu Binali Yıldırım Çözdü Demek İstedim Sadece Ulaşımla Kalsa Yine İyi .. Tabi Adamın Gönder... Mesaja git »
Türk Erkekleri Kadınlara Bu Kadar Değer Verirse Olacağı Bu Tabii Rus Erkekleri Kadınlarına Hiç Değer Vermez Ama Kadınları Rus Erkekleri İçin Ölür ..... Mesaja git »
Son Cümlene Cevabım Biraz Siyasi Olacak Ama .. İzmiri Bugün İzmir Yapan Adam Eden Binali Yıldırımdır ..... Mesaja git »
Kızlar TÜRKİYE De Çok Yüceltildikleri İçin Genelde Herşeyi Erkeklerden Beklerler ..... Mesaja git »
Araç Fiyatlarını Protesto Edebilmek İçin Almamalıyız .. Eğer Bizler Almaz İsek Araçlar Satılamayacak Ve Fiyatlardan Düşecekler ..... Mesaja git »
Türkiye Cumhuriyeti ? TÜRKİYE MÜSLÜMAN BİR ÜLKEDİR .. Ve ÜMMETİN SON KALESİDİR .. 2023 Tede Bu Resmiyeleştirilecektir .. Cumhurbaşkanının Müslüman Olm... Mesaja git »