Hesabınız bir şekilde teknosa sisteminde banlanmış... Ben de olmuştu yeni hesap almak dışında çözüm üretemediler...... Mesaja git »
Selam, Ben de seninle muhtemelen aynı tarife (50Mb 200gb akn) kullanıyorum... Frankfurt 43ms ping değeri var... Vodafone'a geçiş için başvurmuştum am... Mesaja git »
Teknosa tombala ne menem birşey ya... Bir saattir 20 kere denedim 5 ten fazla numara gelmiyor... Sanırım çok nadir kupon veriyor...... Mesaja git »
Foto olarak en iyisi olsa da video konusunda rakiplerinden geride olan, hatta 4K 60 FPS çekemeyen bir cihaza en iyi telefon kısmı bence abartı yorum..... Mesaja git »
Mars'a gitseniz ne yazar... Çok değil ortalama 1-1,5 seneye kadar 60 TL'ye 4 Mbps internet kullanacak bizler, taş devrini yaşayacağız zaten...... Mesaja git »
Modem değerlerim alttaki gibi ve şu anda 50 Mb/s VDSL kullanıyorum... Yılbaşı gelmeden hızı 100 Mb/s tarifeye çıkartayım diye düşünüyorum... Eğer hızı... Mesaja git »
Merhaba arkadaşlar, mediamarkt kampanyasından yeni aldım Xbox One X ama biraz üzülmeye başladım bugün... Hiçbir yerde RDR 2 oyunu bulamıyorum... PS4 s... Mesaja git »
İnsanımsı ne ya...? İnsandır ya da hayvan... Yok yok, kunduz da olabilir ...... Mesaja git »
İndirseler ne olacak; Çin tek başına 3 Avrupa kadar kirletiyor atmosferi... Hem de çoğunlukla onların tükettiği malzemeler için...... Mesaja git »
5 dolar bile verilip alınmaz çöplerden biri daha...... Mesaja git »
Küççücük araç 118.000 TL... Heey gidi hey...... Mesaja git »
Her tarafı sızma olsa ne yazar, sonuçta LG...... Mesaja git »
Bu fiyata satanın da alanında aklına tükürmeli... Edit: Bu fiyatlar Apple TR fiyatları değil, firmanın birinin kafasına göre yazdığı rakamlar ve bu ş... Mesaja git »
"İngiliz Robot" nedir, robotun milliyeti mi var ki... :)... Mesaja git »
[size=2][b][color=#000066]İlk cihaz eMachines D620 model... Cihaz fiziki görünüm olarak oldukça temizidr... Öyle kırığı çiziği vs yok... Açılmıyor, bi... Mesaja git »
Cihaz HTC Türkiye garantilidir... 64GB ve Sapphire Mavi renktedir... Kutusu faturası vs. tam; 1,5 aylık kullanılmış ve 22 aydan fazla garantilidir... ... Mesaja git »
Bilim dışında binlerce sebep sayılabilir... Bilim için girdiğini düşünen çooook küçük azınlık ta kaynak yetersizliğinden bir şey yapamıyor zaten...... Mesaja git »
Cihaz Samsung Türkiye garantili ve faturalıdır... 128GB ve Mor renktedir... Sıfır kapalı kutudur, fakrlı bir ürün almak istendiği için satılıktır... İ... Mesaja git »
Tüm ürünlerin tuzsuzu olsun, yeni nesil sağlıklı beslensin kabulüm...
Ancak ben alışmışım ve bırakmak ta istemiyorum... Tuzlu yediğim için 3-5 sene ... Mesaja git »
Elinizdeki telefonu satın bence... Bu kadar bile tanımadığınız bir cihazı kullanmayın...... Mesaja git »
Yeni A7 serisi 3099 TL iken S10 için 5000 TL altını hiçbir şekilde düşünmeyin bence...... Mesaja git »
Arkadaşlar kullanan varsa, uzun kullanımda Alcantara kılıf nasıldır...? Yani deri kılıflar gibi kısa sürede yıpranma vs gibi bir durum bar mıdır...? ... Mesaja git »
Böyle güzel haberleri daha fazla almak dileğiyle...... Mesaja git »
Pek kullanışlı görünmüyor... PC'ye takınca ya da harici bellekle de yedek alınabilir... Buna -muhtemelen- fazladan para vermeye ne gerek var...... Mesaja git »
Merhaba, Sizler çok sık değiştirdiğiniz için kullanmışsınızdır bilirsiniz diye affınıza sığınarak sizlere sorayım dedim... HTC U11 kullanıyorum ve değ... Mesaja git »
s9+ ise 4014 TL kısmı nasıl oluyor acaba...? Şirket faturası falan mı kestirdiniz...?... Mesaja git »
İlan sürekli günceldir... Satılan olursa çıkarıyorum...... Mesaja git »
https://www.amazon.com.tr/Apple-iPhone-G%C3%BCm%C3%BC%C5%9F-T%C3%BCrkiye-Garantili/dp/B078LZ8ZHP/ref=sr_1_5?s=electronics&ie=UTF8&qid=1537984757&sr=1-... Mesaja git »
Bedava verseler içilmeyecek kadar kötü tadı bence...... Mesaja git »
Apple iPhone 6S 32GB Space Gray cihazdır... Temmuz 2017 faturalı ve 2 yıl Apple Türkiye garantili olarak alınmıştır... Yeğenime aittir... An itibariyl... Mesaja git »
Klavyesi yok maalesef, yazdığım parçalar var sadece...... Mesaja git »
Kamera olarak ta iyidir diye düşünüyorum yanılıyor muyum...?... Mesaja git »
Vatan bilgisayardan alındı, faturalı ve garantilidir... Yeni sistemim için aldığım asıl PSU gelene kadar geçici olarak 1 hafta kadar kullanıldı... Kut... Mesaja git »
Kart kardeşime ait sistemde kullanıldı... Yükseltme amaçlı satılık... Kutu vs her şeyiyle sıfır konumunda ve Şubat 2018 faturalı, 3 yıl TR garantili ü... Mesaja git »
Merhaba arkadaşlar alttaki makinelerden hangisini önerirsiniz...? Dyson DC46 Allergy Parquet 1050W Dyson Ball Multi Floor 600W İkisini de 2100 TL'... Mesaja git »
Kartlar kardeşim ve yeğenime ait sistemlerde kullanıldı... Yükseltme amaçlı satılıklar... Kutuları vs her şeyiyle sıfır konumundalar ve Şubat 2018 fat... Mesaja git »
Cihazı evde iMac yanında arada oyun oynamak için aldım... 11.02.2018'de alınmıştır ve ortalama 2,5 aylık üründür... Kutusuyla vs sıfır diyebilirim... Mesaja git »