Fiyat : 140TL Pazarlık yoktur. Çok az oynanmıştır, kutu, kod, vs kullanılmamıştır. İstanbul içi elden teslim tercihimdir. Hayırlı günler.... Mesaja git »
Fiyat : 80TL Pazarlık yoktur. Çok fazla vaktim olmadığından makinayı fazla açamıyorum. Çok az oynanmıştır, kutu, kod, vs kullanılmamıştır. İsta... Mesaja git »
Novabazar'da fiyat daha uygun. http://www.novabazar.com/Corsair-Obsidian-Series-CC-9011029-WW-350D-Kasa_259833.html#0?ref=akakce&v=1.84... Mesaja git »
BKM Express ile ödemenin puan kazanımına engeli var mıdır acaba?... Mesaja git »
Arkadaşlar bende turkcelldeyim (malesef), ve 2 aydır kamu megaya geçmek istiyorum fakat (uzaktan) tanıdığım polisler ya referanslarını doldurmuş yada ... Mesaja git »
ipad mini'nin donanım yazılım optimizasyonu daha iyi olabilir (tabi video 9 ay önce yayınlanmış o zamandan beri nexus bir sürü güncelleme aldı) fakat ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Dark Territory Vodafone bayisinde bu tabletleri incelemiştim çin malı tabletlerden bi farkları yoktu. Dokunmatik berbat, işl... Mesaja git »
Arkadaşlar benim tablet geldi ama arızalı çıktı şansıma tüküreyim. İlk açtığımda ekran dokunmatiği iyi çalışmıyordu üzerindeki dandik jelatinden sandı... Mesaja git »
Beyler bu tablet ile "LENOVO VODAFONE SMART TAB II" aynı cihaz mıdır? Eğer öyleyse aşağıdaki gg linkinde satıcı Android 4.0.4 olduğunu söylemiş. ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: makkas daybuybay sitesi güvenilir mi alanlar cevaplarsa tekrar bir indirim olursa alacağım da. Güvenilir üstad, ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: auzun99 ipal ettiren bendeim ama iptal işlemini cuma günü yaptırmıştım. İptal işlemini tedarik aşamasında mı iptal etti... Mesaja git »
Doğru söylüyorsunuz, bende haberdar değildim kampanya ilk yapıldığı zaman ama ümidim olmasa da her gün bir kaç kez kontrol ediyordum, bu gün saat 14:0... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: cenk_139 Arkadaslar merhaba, 4x hd icin su an en uygun fiyat nerededir? Ben bugün son telefonu daybuyday'den kargo dahi... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: agritux Orijinalden alıntı: slidestar Arkadaşlar bende bugün daybuyday den kardeşime aldım bakalım hayırlısı. ... Mesaja git »
Arkadaşlar bende bugün daybuyday den kardeşime aldım bakalım hayırlısı.... Mesaja git »
Sağolasın dostum, açtım şimdi, şahsen haberim yoktu. İyi forumlar.... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Adamın Biri Orijinalden alıntı: maksimu_s yeni mail geldi. site güvenilitr mi? 2 Yıl İthalatçı Firma Garantisi d... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Nétwork Orijinalden alıntı: Resident Hemde %25 indirimle. Aynı modemi 9 aydır kullanıyorum, memnunum. Tek sor... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: lüpen SONY NEO V ALDIM 680TL FENA DEGİL Ben sitede sadece Neo modelini görebildim o da indirimli 840TL, siz 680 e hangi... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: serkanguzel_ Arkadaşlar cihazla ilgili en önemli tespitler alıntı'larda daha önce yapılmıştı !. Dolayısı ile cihazı edi... Mesaja git »
Merhaba, Öncelikle @jameson_ 'a CCCam server ile alakalı açıklaması için teşekkür ederim. Ben cihazı uzun bir araştırma sonucunda 2 gün önce... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: tuncaybe Orijinalden alıntı: slidestar Yine her zamanki gibi "Haberdar Et" butonu var. K... Mesaja git »
Yine her zamanki gibi "Haberdar Et" butonu var. Klasik teknosa kurnazlığı.... Mesaja git »
fiyatı fazlaymış. bu fiyata gider mi bilmiyorum... Mesaja git »
Sıfır garantili 2TB Seagate ST32000641AS -> 332TL sizde sıfır garantisiz ->320TL http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=42665 Sıf... Mesaja git »
MSI 1GB GTX460 Cyclone O.C. Edition http://i53.tinypic.com/161z34p.jpg @OPTİMİST Hayırlı Olsun.... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Leonardo. Orijinalden alıntı: 09.09.2006 Arkadaşın sattığının çekirdek hızı 715 mhz vatanda 715 mhz teknobiyotikteki ... Mesaja git »
Ben hem 5850 Vapor-x hemde 1GB 460 kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki iki kartında overclocklu hallerinde bazı oyunlarda 5850 bazı oyunlarda da 4... Mesaja git »
@ÇakırEfe Usta o linkteki vtx 5770 i almanı tavsiye etmem soğutması hiç iyi değil ben aynı soğutmaya sahip HIS 5750 kullandım o kartı bile serin ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: MMX 166 Orijinalden alıntı: slidestar Hayırlı satışlar. İlanı görünce birden hatıralarım canlandı, ilk bilgisa... Mesaja git »
Hayırlı satışlar. İlanı görünce birden hatıralarım canlandı, ilk bilgisayarımın anakartı ABİT ti ve gerçekten çok kaliteli anakartları var hatta ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Nevfel KARTI DENEME AMAÇLI 850/1700/4000 MHZ'DE ÇALIŞTIRDIM. BU AYARDA BENİM SEMPRON ÇİFT ÇEKİRDEK 2,7 GHZ İLE 3D MARK 2011'... Mesaja git »
@centerland Dostum en üstteki resim X4 955 in resmi 940 ın değil. Hayırlı satışlar.... Mesaja git »
@ufuq010101 Ha siz öyle mi demek istediniz ben yanlış anladım o zaman. Doğrudur ama kartlarda revizyondan revizyona fark olabiliyor, nette ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: ufuq010101 volt:962'de çalışmaktadır anlayan anlar zaten overclock performansının yüksek olabilicegini :) Öncelik... Mesaja git »