Dylan Blue , Versace Eau Fraiche , Azarro Chrome , Bvlgari Aqua Amara... Mesaja git »
200 ml şişede Yaklaşık 150 ml kadar kalan , Yves Saint Laurent L'Homme parfümüm satılıktır.Parfüm kutuludur.
Fiyat 240 TL... Mesaja git »
Eser adam gibi adamdır parfümleri de kraldır.... Mesaja git »
KENDİ KULLANDIĞIM ORJİNAL PARFÜMLERİM Parfümler N11, Mizu, forumda bilinen kişiler ve yurt dışından alınma yada takas e... Mesaja git »
Bi bende gitmedi bu lanet Ghost Sadece azaldı biraz .Eskiden mavi ışık filtresinde değe15 yapıyorken gidiyordu. Şimdi 5 e düşürdüm ghost çıkmıyor.Tele... Mesaja git »
Ben de hiçbir değişiklik yok. Yine aynı şekilde deli gibi ghost devam ediyor... Mesaja git »
https://img.donanimhaber.com/upfiles/1707714/2b79f72b-8b9e-4df4-a9a4-bb154ac88d98.jpg
Bir minik iki devi devirmek üzere. DHP... Mesaja git »
Bende orjinal Aventus ta var , Afnan da var . Benzerlik ve Performans gayet başarılı.
Eserin Aventus prive kullandım bir ara , onda da benzerlik ... Mesaja git »
Arkadaşlar parfümlerimden dekant olarak satıyorum ; isteyen olursa ilanıma bakabilir şişeli almaktansa bu şekilde daha fazla parfüm deneme sansı olabi... Mesaja git »
Hayırlı ve güzel günler de kullanmanı dilerim dostum .Yorumların için de teşekkür ederim .... Mesaja git »
Checkfesh.com de deneyin bir de , bazen çıkmayabiliyor çünkü ... Mesaja git »
Merhaba arkadaslar asğıda belirteceğim parfumlerim satılıktır.Kargo alıcıya ait olmakla birlikte ürünler kesinlikle orjinaldir.İçerisinde tester veya ... Mesaja git »
satıldı
başlıklı konuyu favorilerine ekledi
(bir yıl önce)
+++DİOR HOME "PARFUM" ( İNTENSE DEĞİL YENİ ÇIKAN DERİ NOTALI VE DAHA YOĞUN OLAN PARFUM)
KUTUSUNDA
75/71 ML
6701 BAT.
249 TL
+++TOM FORD ORCHİD SOLE... Mesaja git »
G5 almayın aldırmayın .Ben bÖyle lanet bir telefon görmedim. Uygulama farketsizin 5 dakika takılın ghost ortaya çıkıyor çok bariz ve hemen gitmiyor .... Mesaja git »
Fiyat ( 750 -1000) Tom Ford Tobacco Vanillie , Tuscan Leather , Noir de Noir , Parfüms de Marly Herod,
Fiyat (250-400) Dior Homme Parfüm , Dior... Mesaja git »
Su an için Kapanmıyor .Öyle kullanmaya alışacaksınız mecburen ... Mesaja git »
Aynen bende de bugün birssyler oldu hem ısınıyor hemde sarj felaket. . Henüz 2 saat ekran süresi almadan yüzde 23 kaldı. Hiç girmediğim halde Facebbo... Mesaja git »
Aynn hocam bende de Nougattan sonra arttı , tam ekran birsey izlerken ya da oyun oynarken alt tuşlar çok rahatsız etmeye başladı . Bu dördüncü o... Mesaja git »
Vay arkadas takmayalım diyoruz ama bu ghost çok can sıkıyor artık .Mavi filtre uygulaması kullanmama rağmen sanal tuşların oldugu bölümde işe yaramıyo... Mesaja git »
Girişleri farklı biraz ama zaman geçtikçe baya benziyorlar. İkiside cok güzel :) Ama orijinal olarak sahip olduğum Eserden aldığım en başarılıl... Mesaja git »
Üvey Kardeşler :) http://i.hizliresim.com/Pnr2D5.jpg... Mesaja git »
Son zamanlarda Ghost nedeniyle garantiye gönderip olumsuz yanıt alan oldu mu arkadaşlar ?... Mesaja git »
Benim LG maceram.10 aylık cihaz 4 ayı serviste geçti .:) LG V 10 = Ghost Screen ,İkinci ekranda siyah leke , değişim kararı 2'nci... Mesaja git »
Ghost bir kere olmaya başladı mı her zaman oluyor çaresi yok maalesef Bende nougat yüklendikten sonra yedek falan yüklerken telefon baya ısındı ortay... Mesaja git »
Yok artık bana da öyle demişlerdi. Demek ki merkezle mailleşmek lazım Boşu boşuna sinir ettiler insanları ya, o kadar kötü şeyler söyledik
Yalnız ... Mesaja git »
Özellikle Nougat yükledikten sonra bende de iyice belirgin olmaya başladı. SİYAH tema kullanınca daha da cabuk ortaya çıkıyor. Mavi filtre uygulam... Mesaja git »
50 defa degıssede birsey değişmez.İşin kötü yanı garanti de artık sorun olarak kabul etmiyor diyorlar . Ben biraz daha kullanır öyle verir belki ü... Mesaja git »
Hayırlı olsun :). Artık ağlanacak halimize gülüyoruz.... Mesaja git »
Kdz ile nougat yükledikten sonra telefpn baya ısınıyor ve sarjı kötü gitmeye başladı. Format atıp tekrar yükledim ama depişen pek birsey olmadı. Böyle... Mesaja git »
Benimki de 7 aylıkken verdim garantiye ghost ve anakart yüzünden .Değişim veya para iadesi istedim ama 6 ayı geçtiği için kabul etmediler ellerind... Mesaja git »
Doğrudur ama aynı hatayı iki gün önce V10İ surumunu yüklerken de verdi kurmadı bir türlü Otadan yükledim.Neyse aceleye gerek yok bekleyeceğiz :)... Mesaja git »
Valla bende denedim kapamayı açmayı hatta Lg bridge silip tekrar yüklerin ama değişen birsey olmadı yine hata veriyor.... Mesaja git »
Bizim bridge niye çalışmıyor yahu guncellemeyi goruyor hazırlanıyor tam indirecekken hata veriyor .:(... Mesaja git »
Seffaf silikon daha iyidir pencereli kılıf a nazaran belki de .Pencereli kılıf kasayı tamamen korumuyor. Yan alt üst taraf acıkta kalıyor .Zaten orala... Mesaja git »
O değilde ben bu kadar çürük bir kasa görmedim . Orjinal pencereli kılıf kullanıp o kadar dikkat etmeme rağmen bugun baktım kasa biraz hasar gormus k... Mesaja git »
Benim ekran Ghost nedeniyle değişti daha iki gün oldu Ghost çıktı. Denemek için bakayım dedim , arka plan gri olunca gorunuyor ama artık cok takmıy... Mesaja git »
Bakacağım artık. Ben senguller servise yolluyorum gerçekten su ana kadar üzmediler hiç.... Mesaja git »