Hepsiburada.com 369 liralık 6 taksit olabilecek işlemim var. Tekliflerinizi pm ile iletir misiniz...(50 TL hediye çeki kullanılmış hali 369 liradır)... Mesaja git »
Hepsiburada 1320 lira alt limitsiz hediye çeki 1150 lira. Hediye Çeki Ofis Kırtasiye (Ofis Mobilyaları ve Fotokopi Kağıtları Hariç) kategorisinde yapa... Mesaja git »
Bkm kampanyası. 60 tl altı tutar bkmden geçilirse olmaz. Money kullanmak, kart kullanırken bir kısmını nakit vermek gibi.... Mesaja git »
Evet var. Ofis-kırtasiye kategorisinde a4 ve ofis mobilyası hariç satıcısı hb olan ürünlerde geçerli.... Mesaja git »
H Hepsiburada 350/50 kod 4 tl Hepsiburada 1320 lira alt limitsiz hediye çeki 1150 lira. Hediye Çeki Ofis Kırtasiye (Ofis Mobilyaları ve Fotokopi Kağ... Mesaja git »
Hepsiburada 350/50 kod 4 tl Hepsiburada 1320 lira alt limitsiz hediye çeki 1150 lira. Hediye Çeki Ofis Kırtasiye (Ofis Mobilyaları ve Fotokopi Kağıtl... Mesaja git »
Ben 10 gün önce kadar olumlu sonuç almıştım. Hediye çeki verdiler mi hatırlamıyorum. Fotoğrafını çekip isem@hepsiburada.com'a sipariş numaranızı beli... Mesaja git »
Hepsiburada 350/50 kod 4 tl Hepsiburada 1320 lira alt limitsiz hediye çeki 1150 lira. Hediye Çeki Ofis Kırtasiye (Ofis Mobilyaları ve Fotokopi Kağıtl... Mesaja git »
Hepsiburada 350/50 kod 4 tl Hepsiburada 1320 lira alt limitsiz hediye çeki 1150 lira. Hediye Çeki Ofis Kırtasiye (Ofis Mobilyaları ve Fotokopi Kağ... Mesaja git »
Tamam tuvnera bu kadar şov yeter Hiç değişmeyeceksin... Mesaja git »
Trollüyor. İyidir hoştur ama ekşi sözlüğe düşecek kadar troldür arkadaşımız. 1 se 8 der ona göre, her dediği lafa inanan yanlış yapar benden demesi... Mesaja git »
Sen başvuru bilgilerini güncelleyince tekrar gitmiştir. Thh iki kere savunma yapabilir ama thh ikinciyi sanunma gelecek mi bilemez ve beklemez.... Mesaja git »
Ben aldım ve f/p olarak beğenmedim. Tamam emsallerine göre kalite üstün olabilir ama kağıt havluda kullanım alışkanlığı var. Kağıt havluda kalınlığına... Mesaja git »
Hepsiburada 350/50 kod 6 tl Hepsiburada 1320 lira alt limitsiz hediye çeki 1150 lira. Hediye Çeki Ofis Kırtasiye (Ofis Mobilyaları ve Fotokopi Kağıtl... Mesaja git »
Tam model verir misin? Neyin compact versiyonu Nfc google playdan yükleyebileceğiniz bir yazılım değil, bir donanımdır sonradan eklenmiyor, bende ara... Mesaja git »
Satıcı Hepsiburada. 30 lira üzeri ücretsiz kargo. 10 liralık ürün ile birlikte alınabilir, fiyat güzel.... Mesaja git »
Olur mu olmaz mı muallakta bıraktınız beni 90 liralıkaynı fiyatlı sakız şekerleme 3 al 2 öde ile 60 a düşer 20+20+20 olsa.... hesapladımda baya baya ... Mesaja git »
hocam telde nfc olması gerekiyor. Maximum kartımızda nfc tanımlıyoruz, zaten telde nfc varsa her girişte soruyor. Tanımladıktan sonra kasiyere mobil ö... Mesaja git »
Ben bekleyeceğim ya 20+20+20 işlem yapsam bu 3 fişi tek seferde bkm ile ödeyebilir miyim? Bilen biri yanıtlayabilir mi? Uygunsa 3 al 2 ödede süper ol... Mesaja git »
Hepsiburada 1270 lira alt limitsiz hediye çeki 1150 lira. Hediye Çeki Ofis Kırtasiye (Ofis Mobilyaları ve Fotokopi Kağıtları Hariç) kategorisinde yapa... Mesaja git »
geçen kıs 13,5 a düştü hatta çay 30/10 money birde *2 olayı vardı. bende bol bol aldım ucuz diye ama evdekiler beğenmedi 20 lira etmez bu çay. Çay al... Mesaja git »
Önümüzdeki günlerde sakız-şekerlemede 3 al 2 öde olacak. Eskiden qumpara referans olayı vardı devam etse süper olurdu... Mesaja git »
Hepsiburada 1270 lira alt limitsiz hediye çeki 1150 lira. Hediye Çeki Ofis Kırtasiye (Ofis Mobilyaları ve Fotokopi Kağıtları Hariç) kategorisinde yapa... Mesaja git »
Gelen bu zammın bir kısmı vergiyle hafifletilse ve vatandaşa daha az yansıtılsa diyeceğimde maalesef sende zombi olmuşsun. Bu artan petrol fiyatı tüm ... Mesaja git »
Eşine ait bkm açarsın olur. Bkm tc no ile açılıyor başka kart eklenmez. Eşinizede açın, ayrı ayrı ödeyin. Sizin bkm hesabınızdan çıkıp onunkine girers... Mesaja git »
normal bonusun kampanyası bugün başladı. Money bonus ile kombo olur. Money bonusu olan arkadaşlar unutmasın... Mesaja git »
Hükümet yetkilileri dövizdeki ve petroldeki dalgalanmalar geçici diyor. Yalan söylemiyorlarsa(ki sizce söylemiyor olmaları gerek)Madem geçici bir olay... Mesaja git »
Devlet memuru değil misin? İstifa et gel çalıştığım yerde iş ayarlayım sana. Millete sen troll deme bari. Köhneleşmiş zihniyeti özelleştire özelleş... Mesaja git »
N11 75/10 1 tl Hepsiburada 1270 lira alt limitsiz hediye çeki 1150 lira. Hediye Çeki Ofis Kırtasiye (Ofis Mobilyaları ve Fotokopi Kağıtları Hariç) ... Mesaja git »
Şokta satılan her şey geçer. Hepsi aynı pos cihazından ödeniyor.... Mesaja git »
Ben güdemem ama memlekette 40 milyon koyunu güden iyi güdüyür. Koyunda her güdüldüğünde başına "daha çok" ekleyerek kendi adını tekrarlıyor.... Mesaja git »
Gittigidiyor 80/20 hesap 1 tl. İşlem sonu hesap geri alınır, hesap sizdeyken şifre değiştirilmez. Ödemeler 3d ile alındıktan sonra hemen yapılmalı. T... Mesaja git »
8-10 gün daha az vergi alsaydılar. Dövizdeki bu hareketlenme geçici dediler. Çıktı çıktı düşüşe geçti. Şimdi biz demiştik denilecek ama vergiyi 2 h... Mesaja git »