1.4 vti 95 hp bmp araçlara hız sabitleme takılabiliyor mu? bilginiz var mı?... Mesaja git »
merhaba. bugün bende c3 1.4 vti 95 hp BMP collection ile aranıza katıldım. aracımı mersin hekimoğlundan sıfır olarak aldım.... Mesaja git »
DSG öneririm sorunsuz ve seridir. CTV şanzımanlar da çok seridir. seni üzmez.... Mesaja git »
Merhaba. İlandaki aracım satılıktır. saygılar. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-mini-cooper-chili-red-kazasiz-cam-tavan-108053... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire Orijinalden alıntı: MoonSpeLL88 chapter 11de lucas'ın parkta öldüğü yer var ya arkadaşlar. ondan so... Mesaja git »
chapter 11de lucas'ın parkta öldüğü yer var ya arkadaşlar. ondan sonra arabayı takip etmemiz isteniyor. nereye kadar takip edecez? bi türlü geçemedim ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: ufukumsu merhabalar ben oyunda yenıyım bu 4 chapter olsa gerek orada harıtada 10 yakın benzın ıstasyonu cıkıyor ve ben bu... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: hasson merhabalar. 6.1 kullanıyorum.msj yazarken tuş takımında zaten sıkıntı var.ama bende leng keybord tan yazarkende sık... Mesaja git »
hepsiburada da var. Western Digital Elements 1TB ın içindeki harddisk cavair black mı? bilen var mı? yeni sistem topladım. harici diski söküp harddisk... Mesaja git »
alışveriş sitelerinden birisine get ilanı verme şansın var mı? mersinde oturuyorum. get olursa alırım... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: hakannn1907 eyw. birde bir sey daha danısacagım,şimdi 230a falan ipod nano 5.nesil almak mı mantıklı yoksa, ipod classic 80g... Mesaja git »
4 kanallı küçük ve ucuz bi amfi alın. 4 hoparlöre de bağlatın. ses şu halinden çok çok daha iyi olacaktır. saygılar... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: sadbul bu monitörü world kartın 500 tl ye 50 tl worldpuan avantajından faydalanarak almayı düşünüyorum bu monitöre uyac... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: yamasut_over_anatolia Wifi var mı bu telefonda şimdi ne kadardır bu telefon? gps ve dokunmatik ekran dışında şu a... Mesaja git »
yaklaşık 1 buçuk seneden beri g500 kullanıyordum. çok güzel telefondur. emsalleri nerdeyse 2 katı fiyatına satılıyor. ancak kusurları da yok değil tab... Mesaja git »
benim de batarya kapağım çatlak. köşelerden soyulma da var sizinki gibi. araç tutacağına koyduğunuzda köşeler çok yıpranıyor. yeni rom yok. sorgunkile... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: yetkin Selam arkadaşlar ,ben de aldım philips monitör ama takdıgımdan beri ayar dugmeleri kilitli. acma kapama dugmesine bas... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: tarcirion Orijinalden alıntı: MoonSpeLL88 benim monitörüm yarın elimde olacak sanırım. Win 7 kullanıyorum. bakalım ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: tarcirion Kendi soruma gene kendim cevap veriyorum Sistem pencerelerinde, üst bölümde hafif bir dış bükeylik olduğunu söy... Mesaja git »
arkadaşlar benim aklım çok karıştı bu kablo konusunda. ekran kartım sapphire ati 3650. 2 adet dvi çıkışı var. bunlar 24+5 pin.yani aşağıdaki resimdek... Mesaja git »
tüh ya bende yanında inca 24+5 dvi kablo almıştım iade etmem gerekecek. 2 güne benim monitörüm de elimde olur... Mesaja git »
bende bugün verdim siparişimi.17" crt'den sonra nasıl olcak bakalım.... Mesaja git »
teşekkürler çok güzel anlatmışsın. firmwareyi hangi programla yükselttin? benimkinde V4.6.8-PP yazıyor. bu son gps firmware değil mi?... Mesaja git »
ben de yaklaşık 6 aydır p750 kullanıyorum. birçok rom denedim ama emin olun orjinal 6.1 gibisi yok. tek sorunu nümerik klavyeden mesaj yazma zor oluyo... Mesaja git »
arkadaşlar ram getirtmek isteyen varsa birlikte getirtebiliriz. ebay'da var... Mesaja git »
arkadaşlar telefonun kendi tuş takımından msj yazarken fazladan harf yazma sorununa çözüm bulunamadı mı? birçok yerde araştırdım herkez bu durumdan şi... Mesaja git »
arkadaşlar caddylerin far ampulü tipi nedir? kısalar h7 mi h3 mü??... Mesaja git »
arkadaşlar k790 son sürümü nedir?teşekkürler..... Mesaja git »
her servis öle değil arkadşım.başka bi servisi dene bence. bu arada ben de aranızdayım artık aracım 2007 model megane II extreme 1.5 dci 80 hp..... Mesaja git »
Orjinalden alıntı: aNtifuNky Orjinalden alıntı: ValarAlp Arkadas ben 28.04.2007 tarihinde sony ericcsonun sitesinden 2.6.11.7 gibi vers... Mesaja git »
Orjinalden alıntı: Technics yazılımı w800'e görümü w810'a modlanmış k750 http://img64.imageshack.us/img64/6067/untitled1nf9.jpg diğer ... Mesaja git »
kardeş vistayı kaldır.xp ye devam. vista onboard ses kartlarıyla 5.1 desteklemiyo. bende de aynı sorunla karşılaştım xp ye döndüm ve ohhhh çektim. dah... Mesaja git »