50 tl çay alışverişinde KAMPANYA kodu ve money kullanımı ile ödemenin 50 tl altına düşmesi durumunda yine çaydan 10 money gelirmi... Mesaja git »
arkadaşlar kullanılmayacak indirim kodunuz varmıdır.... Mesaja git »
iş bankası bankamatik kartı ile temassız işlemlerden kazandığım maxipuanlar bankamatik kartı ile kullanamıyorum. müşteri hizmetleri ile görüşmem de bu... Mesaja git »
bu gibi durumlar için migros hediyem kart veya ininal kart kullanılabilir. tek sefer de 100 tl yükleme yapılıp parça parça kullanırsınız. ininal ile b... Mesaja git »
YEMEK SEPETİ Nİ KULLANIYORRSAN SİPARİŞ VEREBİLİRSİN... Mesaja git »
DAHA ÖNCE KONUSU GEÇTİMİ BİLMİYORUM. AKBANK'TAN SANAL MARKETTE 100/25 İNDİRİM VARMIŞ. AMA BEN GÖREMEDİM. KİŞİYE ÖZEL Mİ?... Mesaja git »
bankamatik kartla yapılan işlemlerde ''şifresiz'' sorununu nasıl çözecez.... Mesaja git »
Dogadan altin filiz cayin hediyesi olan irmak kup seker , TBG (17/3) SEKER KAMPANYASINA dahil olur mu... Mesaja git »
ESSİLOR CRIZAL ALİZÉ+ UV 1.67 İNCELTİLMİŞ CAM+ÇERÇEVE 500 TL YE ALDIM. FİYAT NASIL ARKADAŞLAR... Mesaja git »
herkese merhabalar numara değerlerim miyop 6.50 -0.50 62 6.00 -0.50 39 bu değerlerden dolayı ince görünüm istiy... Mesaja git »
dünkü alışveriş
migros sucuk 13,73
karlıdağ tereyağ 11,80
karlıdağ su da tereyağı 15,20
migros kaşar 12... Mesaja git »
Bazi migroslari nerden bulacaz. 3 migrosa sordum. Hayir yanitini aldim.... Mesaja git »
deneme amaçlı migros jetten 1 tl geçtim. sorun olmadı. ertesi gün a101 ve şok tan 25 tl denedim olmadı. şifre hatası veriyor. bankamatik karta tanımlı... Mesaja git »
kampanya şartlarında bankamatik kartları da dahil yazıyor. bankamatik kart ile deneyen oldumu.... Mesaja git »
daha önce migrostan birkaç denememe rağmen sürekli hata aldım. sildim yeniden yükledim. yeniden kayır yapmamamı istedi. kayıt olduktan sonra mobil te... Mesaja git »
hocam 150 tl civarı blender almak istiyorum. aklıma bu böyle bişey geldi.... Mesaja git »
genel kampanya olan elektrikli ev aletleri 75/15 money için 150 tl lik ürün alınsa normalde çarpı 2 den 30 money gelir. devreye bir diğer kampanya ola... Mesaja git »
kredi kartım yoktu. bankamatik ile denedim ödeme sırasında hata veriyor. bankamatik dahil değilmidir. kampanya şartlarında aksi bir durumda yok.... Mesaja git »
kredi kartım yok. bankamatik kartı ile denedim. ödeme adımında kabul etmiyor. bankamatik kartı ile deneyen varmıdır. kampanyaya dahilmidir.... Mesaja git »
17-18 nisandaki GDI olan kamp sandalyesi icin en uygun alisveris nasil olur. 4 tane almak istiyorum.... Mesaja git »
YANLIŞIM YOKSA OLMAZ. 25/5 MONEY PAKETLİ PEYNİRLERDE. GDİ OLAN BURGU PEYNİR KG İLE SATILAN AÇIK PEYNİR DİYE BİLİYORUM.... Mesaja git »
BENDE 5M MAGAZA YI ARADIM. ONLİNE ÖDEME YAPILIRSA OLUR DEDİ... Mesaja git »
100gb kotalı fiberi 49 liraya SÜPERONLİNE MI
... Mesaja git »
arkadaşlar bir telefona numarasına birden fazla money club kart kaydettirebiliyormuyuz. petrol ofisi kampanyası için yeni moneyclub kart alıp kayıt y... Mesaja git »
GERİ DÖNÜŞ YAPILDI. NEDEN FATURASIZA GEÇİYORSUNUZ DEDİ. ARKADAŞLARIM DAHA İYİ PAKETE AYNI PARAYI VERİYORLAR DEDİM. YAZ PAKETİNE HEMEN GEÇİŞ YAPTI. SON... Mesaja git »
dün bende aradım. faturasıza geçmek istiyorum diye. %10 verelim dedi. kabul etmedim. kayıt oluşturdu bekliyorum. kamu mega 1000+1000+4 gb (32 kusur tl... Mesaja git »
HAFTA SONU YENİ ÜYELİK OLUŞTURDUM. 20 TL GELDİ. AMA FİŞ GİREMİYORUM.... Mesaja git »