Amd Ryzen 5 2400g ile aranıza katıldım bende arkadaşlar... Mesaja git »
Dell S2417dg yi kullanıyorum. Tavsiye ederim.... Mesaja git »
Gerçekten çok faydalı ve gerçek anlamda baba konu olmuş ellerinize emeğinize sağlık hocam Bios ayarlarını resim olarak da eklerseniz tam rehber nite... Mesaja git »
Beni de eklerseniz sevinirim Ryzen 1700 Asus Crosshair VI Hero G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3600Mhz C16 16GB (2x8GB)... Mesaja git »
Arkadaşlar bende iki gün önce msi ge72 6qf Apache pro 017tr modelini aldım fakat ekranın üst kısmında ölü piksel çıktı sizce ne yapmalıyım değişim tal... Mesaja git »
Ellerinize dilinize sağlık arkadaşlar gerçekten harika bir çalışma başarılarınızın devamını dilerim yılın oyununu anlayıp oynamak gibisi yok çok teşe... Mesaja git »
Türkçe dil desteği istesek kırmazlar bizi inşallah... Mesaja git »
Corsair Sleve Kablolar tarafımca alınmıştır. Satıcıya ilgi ve alakası için çok teşekkür ederim.... Mesaja git »
Piyasadaki en iyi rpg lerden birini çevirdiğiniz için teşekkürler. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık özellikle KarapathiaN arkadaşımızın yamanın çı... Mesaja git »
http://www.sanalmarketim.com/asus-rog-swift-pg348q-34-5ms-uwhd-hdmi-dp-hoparlor-usb-30-curved-ips-oyuncu-monitoru/p_63607/... Mesaja git »
Geç olsun güç olmasın yeter ki gerçek yeni fallout açlığımızı gidersinler hocam... Mesaja git »
Hocam tam sürümünün çıkışı hakkında bir bilgi var mı? 2016 ya sarkacak gibi geliyor bana... Mesaja git »
Inxile güncellemelerle iyicene oturtacaklardır hocam çünkü oyuncuları dinliyorlar ve ona göre geliştiriyorlar oyunu zaten fallout 4 fiyasko oldu benim... Mesaja git »
Bir iki saatten sonra fallout 4 oynamayı bırakıp wasteland 2 director cut a döndüm. Hiç değilse fallout 1 ile 2 nin havası wasteland 2 de mevcut. Tür... Mesaja git »
Hocam wasteland 2 ile director cut sürümü arasındaki farkları nasıl buldunuz Wasteland 2 deki eksiklikler giderilmiş mi sizin yorumlarınız benim için ... Mesaja git »
Arkadaşlar kutulu olarak satılan versiyonu steam ile uyumlu mu?... Mesaja git »
Ne demek hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu bana İnşallah artık firmalar bizdeki potansiyeli görürde artık oyun çıktıktıktan sonra beklemeden ... Mesaja git »
Hocam steam de desteklenmiyor yazıyor düzeltmemişler daha yeni patch ile geldi dil desteği Ps 4 için şu an destek yok sony ek para istediği içi... Mesaja git »
Evet hocam ilk olarak projeyi başlatan Hunglasxx arkadaşımıza ve sonradan çeviriyi resmiyete kavuşturan Cem Filiz ve ekibine böyle güzel bir oyunu biz... Mesaja git »
Arkadaşlar nihayet Türkçe geldi Highlights Fixed companions not spawning correctly at HQ after dismissing them. Fixed disappearing Perks ... Mesaja git »
Pardon hocam yanlış görmüşüm görmedim duymadım bilmiyorum misali... Mesaja git »
Bende bekliyorum hocam da konu başlığında 14 Ekim 2016 demişsiniz... Mesaja git »
http://www.vatanbilgisayar.com/asus-pg278q-27-rog-swift-monitor.html http://www.sanalmarketim.com/asus-rog-swift-pg278q-27-1ms-dp-wqhd-usb-144hz-... Mesaja git »
43 oy olmuş herkes yakındakine duyursun ki sesimizi duysun Larian... Mesaja git »
Hocam şimdiden ellerine sağlık çevrilmesini beklediğim oyunlardan biriydi. Kolay gelsin bekliyorum yamanızı... Mesaja git »
Hocam 27" Asus Rog Swift kullancısı olarak bahsettiğiniz hiç bir sorunu yaşamadım gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim... Mesaja git »
İyi günler hocam nasılsınız? Hocam oyunun çıkışı ile ilgili bir bilgi var mı? adamların sesi soluğu çıkmıyor :)... Mesaja git »
Yok hocam herhangi bir rahatsızlık yok g-sync sağolsun oyun gayet akıcı. Ama diğer oyunlara baktığımda bu oyunda fps yerlerde sürünüyor. Dedim acaba s... Mesaja git »
Hocam imzamdaki sistemle herşey ultra hairworks açık 2k çözünürlükte 30-45 fps arası alıyorum sizce normal mi?... Mesaja git »
Arkadaşlar bende imzamdaki sistemle herşey ultrada 2k çözünürlükte 30-45 fps arası alıyorum sizce normal mi?... Mesaja git »
Evet hocam bence de kickstarter da proje başlatılsın. Bu sayede profesyonel anlamda çeviri işini yapacak grup kurulması sağlanır... Mesaja git »
İyi günler hocam nasılsınız? Çeviri ile ilgili bir gelişme var mı? Hem konuyu hortlatayım dedim... Mesaja git »
Ben vericem hocam o kadar para veriyoruz can sıkıcı bir durum o yüzden bundan sonra ilk seri çıkan telefon almam. Parmak izi okumasında da sıkıntı var... Mesaja git »
Anladım hocam gerçekten can sıkıcı bir durum direk samsung servise gideyim dimi bende değişim için umarım değişim yapılır samsung servisi sıkıntı çünk... Mesaja git »
İyi günler arkadaşlar. Bende dün itibari ile Turkcell den Samsung Galaxy S6 Edge beyaz almış bulunmaktayım. Yanlız dün aldıktan sonra orta tuşa b... Mesaja git »
İyi günler hocam şimdiden teşekkür ederim çalışmanız ve emeğiniz için Hocam acaba yapımcı firmayla iletişime geçseniz resmi yama için görüşürsen... Mesaja git »