bencede bu senenin en iyi fiyatı eğer teklifi kabul ederseniz özelden üyelik numaranızı gönderebilirmisiniz bize faydalanalım?... Mesaja git »
teknosadan aldığım şampiyonlar paketi 3 kasımda doldu. önceden iptal faxı çektim arayıp 69×12 olan teklifi söylediler kabuletmedim. ozaman 5 ay dondur... Mesaja git »
ankara etlikteki metrodan 4 kutu almıştım hepsinin son kullanım tarihi aralık 2017... Mesaja git »
banada aynı teklifi yaptılar kabul etmedim.5 aylık dondurabiliriz dediler yeliği dondurttum. bu haftadan sonra milli maç arası var o arayı bejliycem o... Mesaja git »
elimizde thm kararı olmasına rağmen birşey yapamadık... Mesaja git »
güle güle kullanın benden önce davrandınız :)... Mesaja git »
hopiyi 2 katı olarak kullanma paylaşılabiliyormu?... Mesaja git »
kdv siz nasıl alınıyor onu sordum özürdilerim yanlış oldu?... Mesaja git »
cihazı açıp telefonu taktım, %10 şarjım vardı 80 dakikada %100 yaptı.... Mesaja git »
vıp davet bende alabilirmiyim. şimdiden teşekkürler... Mesaja git »
ttnet 16 mb 50gb yalın internet kuulanıyordum, 50gb kadar 11-12mb 50gb dan sonra 2-3mb ile bağlanıyordum. taahhütüm bitmesine yakın ttnet ile görüştüm... Mesaja git »
merhaba bunun koyu parlementi varmı veya olurmu acaba?... Mesaja git »
hemen türk telekoma bildirmişler oradan aradılar ve 10 dakikada sorun çözüldü fakat hala adsl deyim vdsl ye geçiş sağlanmadı.... Mesaja git »
dün bir bugün iki turknet internet tamamen kesildi kayıt oluşturdular iki iş gününde dönüş yapacaklarmış kaybetmediysek bulduk.... Mesaja git »
internetten sorgulattığımda 50mb akk sınırsız kullanabilirsiniz diyordu. başvuruyu yaptım dün sabah internetim açıldı fakat 12 mb ile bağlanıyorum. ar... Mesaja git »
10 günde bi nakili yapamadılar deli olacam yaa. 1 mayısa kalırsa ttnet yeni fatura gönderecek o da bize girecek, mh arıyorum hep aynı laflar keşke hiç... Mesaja git »
merhaba bende ttnet den turknete geçiş başvurusu yaptım fakat hala geçemedim evraklar ellerine ulaştıktan kaç gün sonra nakil gerçekleşti acaba?... Mesaja git »
başvuru kaydımı yaptım türknete bugün, modem kiltli ise kilidi nasıl çözebiliriz?... Mesaja git »
ttnet'in modemini burada kullanabilirmiyiz acaba?... Mesaja git »
16 mbt 50gb yalın olarak alabileceğim en iyi fiyat nedir hangi firmadır bilgi verirseniz sevinirim.... Mesaja git »
merhaba ttnet yalın internet taahütüm bitti. iptal için görüştüm 16 mbt 50 gb akk 36 taahüt 56 tl olur dediler kabuetmedim. bu teklif uygunmu sizce? v... Mesaja git »
merhaba ttnet yalın internet taahütüm bitti. iptal için görüştüm 16 mbt 50 gb akk 36 taahüt 56 tl olur dediler kabuetmedim. bu teklif uygunmu sizce? v... Mesaja git »
parlement mavisinin ucuna harf takıyomusunuz... Mesaja git »
evet ses çok yüksek geliyor ama sadece sıcak suyu açınca, keşke video çekip sizlere dinletebilsem... Mesaja git »
hocam öncelikle teşekkürler gb062 yi aldım dün monte edildi, diğer arkadaşa sorduğum soruyu sizede sorsam, sıcak suyu açınca yüksek seste bir fan se... Mesaja git »
merhaba bende gb062 kombi aldım dün ben evde yokken montajı yapıldığı için ustaya soramadım. sizin bahesttiğiniz gibi sıcak suyu açınca yüksek sesli f... Mesaja git »
bu yıl yeni bebeğimiz olduğu için yüksek derecede kullandık mecburen. verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.... Mesaja git »
merhaba 12 yıldır kullandığımız kombi 2 yıldır sürekli masraf çıkarıyordu ve nihayet bugün itibariyle yine bozuldu. yeni kombi alacağım ev 100 m2 7m p... Mesaja git »
Paraf ile HMSTatil'de 1.000 TL ve uzeri tatil harcamalariniza %10 ek indirim! Detay: http://url.parafcard.com.tr/4X Kampanyalarimizla ilgili ucre... Mesaja git »
benim aracın koltuklarındada lekeler var bende detaylı bir açıklama bekliyorum... Mesaja git »