Merhabalar. 26.01.2018 tarihinde Robotistan'dan alındı. İşlemcisine fansız blok ekledim. Uydu işi için gerekliydi istediğimizi alamayınca 1-2 gün ... Mesaja git »
Elimde tertemiz i7 6700 işlemci ve 8gb Kingston hyperx fury 2400mhz ram bulunmaktadır Satış sebebim maddiyata sıkıştığım içindir ikiliyi satıp daha dü... Mesaja git »
Oncelikle herkese merhaba Monitor ekim ayinda vatan bilgidayardan alinmistir. Kutusu faturasi herseyi mevcuttur. Kasayi sattim birtek monitor kaldi e... Mesaja git »
-Noctua Redux 92mm Sıfır Fan 45TL-> 40TL
Kutulu sıfır, yedek olarak Cpu fan için almıştım. Kutu ,fan ve içinden çıkan 4 vida. -Noctua Redux 92mm S... Mesaja git »
Ürünler rezerve edilmiştir. Satış kapalıdır. Sistem 12/2017'de inventus'tan toplanmıştır. Fatura, kutu ve kutu içerikleri durmaktadır. Moni... Mesaja git »
RAM HX421C14FB/8 HYPER X DDR4 8GB modeldir. Sorunsuz çalışıyor. FİYAT 350TL... Mesaja git »
SATILDI Vaseky DDR4 8GB 2133MHZ RAM Ucretsiz kargo KAPALI KUTU FIYAT 275 Lira pazarlik yok... Mesaja git »
Yurtdışından almış olduğum Killer Wireless 1535 kartı ihtiyacım olmadığı için satıyorum. Bilenler bilir, gaming laptoplar için en üst düzey kablosuz k... Mesaja git »
aoc q3279vwf gaming monitör Sıfır kutusu açılmamış garantili faturalı Quad Hd 2560x1440 çözünürlük Fressync 31.5 inch Ankarada elden teslim olur Fiyat... Mesaja git »
"GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 2400MHz CL15 1.2V Dual Kit Ram" 2016-09-12 tarihinde vatanbilgisayardan aldığım ramlarımı satıyor... Mesaja git »
SELAMLAR ARKADASLAR
CUSTOM SOGUTMA SISTEMI ICIN ELIMIZDEKI FAZLALIK OLAN URUNLERI SATIYORUZ.
PARCALAR TEMIZ KULLANILMIS... Mesaja git »
http://www.vatanbilgisayar.com/asus-28-pb287q-1ms-4k-hdmi-dp-gaming-monitor.html KUTUSU faturası hepsi mevcuttur 2 yıl garantısı vardır... Mesaja git »
https://tr.aliexpress.com/item/EXP-GDC-Laptop-External-Independent-Video-Card-Dock-with-PCI-E-Interface-Black/32456172794.html
fiyat :220 tlSistem No... Mesaja git »
-3x Gskill 8 gb ddr 4 2400. -Asus GeForce GTX970 ROG STRIX 4GB 256Bit DX12 -MSI H110M PRO-VD Intel H110 Soket 1151 DDR4 2133Mhz VGA&DVI Anakar... Mesaja git »
Sistem Özellikleri şu şekildedir; - i7 4770K - İşlemci soğutucu Deep cool gammaxx 300 - Anakart Asus z87a - Ram 4x4 GB Corsair Dominator Pro DDR3 1... Mesaja git »
Yaklaşık 10 ay kadar önce topladığım sistemi, kullanacak vakit bulamadığım için satmayı düşünüyorum. Anakart - MSI B250M Bazooka Intel B250, DDR... Mesaja git »
EK MARKA RAMLER İÇİN SU SOĞUTMA BLOĞU 100 tl istiyorum... Mesaja git »
Sadece 1damla kullanıldı ihtiyaci olan yararlansın Thermal Grizzly Conductonaut
Convenient 5.0 gram syringe, making this thermal paste very easy to ap... Mesaja git »
- Neredeyse hiç kullanılmadı sıfırdan farksız
- Bütün aksesuarları tam
- Orjinal Canon çantalı
- Hiç kullanılmamış yedek pil hediye
- Amazon fiyat... Mesaja git »
Merhabalar yeni kasa aldığım için elimdeki kasamı satıyorum. Kasanın 1 tane fanı hariç tüm aparatları tam, kutusu duruyor.
Ankara içi elden teslim yap... Mesaja git »
Linkteki üründür, 8gb ram ve 128 ssd eklenmiştir. 3 adet vardır..yurtdışından alınmadır ,sıfır alınıp yurtdışında bir organizasyonda 3 gün kullanılmış... Mesaja git »
SİLİNEBİLİR
başlıklı konuyu favorilerine ekledi
(3 ay önce)
Az ve temiz kullanılmış hiç bir sorun sıkıntı yok. TAKAS ve PAZARLIK YOK.. ( Diğer ilanlarıma da bakınız )Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açık... Mesaja git »
Ürün forumda amazondan alındı sadece bir kere kullanıldı ürün de herhangibir sorun yoktur ürün siyah renktir acil paraya ihtiyactan satılıktır kutusu... Mesaja git »
Amazon.de alınma kargoyu dun geldi Sıfır kutusunda Tek adet fiyatı 275tl hepsini alınmasında ufak bi indirim yapılır.... Mesaja git »
Merhaba arkadaşlar boşa çıkan sıvı soğutma ürünlerini satıyorum hepsi temiz kullanılmıştır.Fiyatlar açıklamaların yanlarında yazılı. 1-Watercool heatk... Mesaja git »
T9500 - 75 TL T9300 - 50 TL T7800 - 75 TL T7600 - 75 TL İstanbul elden teslim...... Mesaja git »
Sistem arkadaşıma ait kullanmadığı için satmak istiyor. Sistemde parçalaları aşağıda belirtiyorum. PSU ve işlemcideki soğutucunun modelini bilmediği i... Mesaja git »
Silinebilir
(4 ay önce)
Silinebilir
(4 ay önce)
Merhaba arkadaşlar, SSD bir öğrenci kardeşimizin dağıttığımız pc sinden çıktı, az bir süre kullanılmış temiz durumda, alıcısına hayırlı olsun. Fiyat... Mesaja git »
Hiç kullanılmadı. 2 yıl garantili.
550TL
Ankara içi elden teslim alınabilir.
Komisyon fiyata eklenerek güvenli ticaret ilanı açılabilir.
Kargo ücr... Mesaja git »
Selamualeykum, Buraya mangal yapmaya gelinir birazdan :D Şu fiyattan satış olsa 10tane için kredi çekilir herhalde :D Eski günleri yad ettiğin için s... Mesaja git »
Silinebilir.
(4 ay önce)
Yok hocam ya. Uzun zamandir giris yapmiyordum. Ilan aktif kalmis kaldirayim derken telefondan guncelledim. Kusura bakmayin. Keşke fiyatlar böyle kals... Mesaja git »
Satılık sorunsuz Asus 1050Ti 4GB versiyonudur. Herhangi bir sorunu bulunmamaktadır. Kutu faturası mevcuttur. Vatan Bilgisayar Faturalıdır. 11.05.2017 ... Mesaja git »
Msı gtx 1080ti ürün 2017.7 ayda alınma olup tertemiz üründür full kutu ve faturası mevcuttur istenilen fiyat pazarlıksız 3400 tlsatıldı.... Mesaja git »
Üç Adet. Asus TURBO GeForce GTX 1080 8GB 256Bit. TR garantili ürünler. 9000 tl toplam fiyat.... Mesaja git »