Hedefi 1-20.000 arası olup karekök lys matematik veya geometri ,apotemi matematik fasikülleri çözecek olan arkadaşlarımızı karşılıklı bilgi alışverişi... Mesaja git »
yok hocam 3 senedir aklımdaydı da bir türlü kazanamayınca ukte kalmıştı dediğiniz gibi ilk 100 lazım kesinlikle... Mesaja git »
neden tercih yaptın diyenler olmuş da her şey dışarıdan gözüktüğü gibi değil arkadaşlar ailevi sorunlar oluyor mecbur kalıyorsunuz bazı şeylere... Mesaja git »
Heralde forumun en karışık sınavı hayatı olan insanıyımdır.2015'te ODTÜ Fizik bölümüne yerleşmiştim sağlık sorunlarım ve bölümü sevmememden ötürü 4 ay... Mesaja git »
Evet her seyi cikartiyor sizde yeter ki pdf olsun usb belleginizi goturun yeter... Mesaja git »
Marmara uni goztepe kampusu karsisinda viva copy var 40 sayfa 1 tl arkali onli... Mesaja git »
Merhaba çok karışık biliyorum ama hazırlığı itüde okuyup yıldıza geçsem 1.sınıfı orda okuyup bölüm 1.si olursam itü bilgisayara geçebilir miyim ? 2 ya... Mesaja git »
14 Bindi geçen sene 18 bin ile girdim yok mu bölümdaşlarım easy win gg... Mesaja git »
Kocaman facebook grupları varken bunu napıcaz bro... Mesaja git »
Hocam ben davutpasa kampusu sevmiyorum yeri guzel degil ama metroyla her yere ulasim var cok sorun olmaz... Mesaja git »
Dilde erkek yok ondandir hocam :D bir de dediginiz gibi ortam olursa gelir zaten ama ortam icin bir adim atmak lazim ben forumdaki asosyal kardeslerim... Mesaja git »
Ohal var her turlu hukumet karsiti propaganda seni iceri sokar aman diyim... Mesaja git »
Beyler 20 senelik istanbulluyum hemen hemen her yerine hakimim varsa sorularinizi cevaplamaktan mutluluk duyarim... Mesaja git »
Beyler altinizda bmw yoksa bir cagatay bir kivanc degilseniz unutun o kari kizin size gelmesini.Eyvallah hoslanabilir sizden ama yine de siz atilmazsa... Mesaja git »
Dostum 2015 te odtuye basladim o senenin ortasinda biraktim burs kazanmistim fakat almadim koc bursu alicam diye.sonra 1 yil tercih yapmadim 2016da pu... Mesaja git »
çok cahilsiniz fizik matematik gibi temel branşlar diğer ülkelerde gayet saygın bölümlerdir biz anca esnaf kafasında olduğumuz için puanı düşük diye z... Mesaja git »
hocam bakın şimdi ben bu sene sınava girdim tercih yaptım sonuçlar açıklanınca merkezi yatay geçiş süresi devam edicek ben direkt olarak üniye başlama... Mesaja git »
Evet beyler bayanlar hep salim yüzünden sıralamaların düşeceğini düşündük yazdık yüksek yerleri,tabi salime inanmayanlar da vardı fakat onlar da açıla... Mesaja git »
onun ismi port değil o get ile sayfa açtırmak için kullanılan sayı... Mesaja git »
moruk ne refikası sakın gitme bak sakın.Git numaralılarda küçük odalarda kal ama merkezde kal.Demiraylarda kalırsan hayattan soğursun bak dinle beni.K... Mesaja git »
KYK okulun dışında genelde kimse gitmiyor balgat yurdu işte kyk dedikleri.ODTÜ yurtlarında demiray tarafına sakın gitmeyin asosyal olursunuz ne eliniz... Mesaja git »
bu dünyanın öbür tarafı da var Salim bey,sana hoca demeyeceğim zira o kutsal kelimeye hakaret olur.Bunca insanın hakkıyla nasıl gideceksin öbür tarafa... Mesaja git »
Yok hocam baska bolumde okuyacagim ben henuz gitmedim... Mesaja git »
Moruk tam 33 kere metu.edu.tr yaziyosun sonra 250 kere ogrenci islerini arayip oraya gelemeyecegini soyluyosun sonra link veriyolar siliyosun onlari t... Mesaja git »
itü 2017 diye whatsapp grubu açsanıza hocam az sohbet edelim... Mesaja git »
aylık 200 tl ye yemeği halledecek babayiğit ben görmedim... Mesaja git »
var zaten? IEEE var ACM var ki bunlar dünya çapında topluluklar.Endüstri mühendisleri için de vardı adını unuttum... Mesaja git »
Beyler sıralamam 18069 itü kontrol 17 k
itü elektrik 17 k
itü uzay 19500 hep kontrol gelsin diye düşünüyordum artık geceleri rüyama giriyor itü uzay... Mesaja git »
moruk odtüde bile internetten kayıt sildirdim ben... Mesaja git »
özelden yürüyenlerin mesajlarını paylaşsana :D... Mesaja git »