Bugün gözlüğü değiştirdim 550 lira herşey toplam. Gözlük camına 350 lira verdim sıkıntı değil bu fiyatlar. Azıcık kaliteli olmasını istiyorsan yaptır.... Mesaja git »
Kaynaklara tıklayıp baktın mı nerelerden almışlar diye ? Belki aralarında türk kaynakları vardır belkide sadece yunan yada ermeni. Wikipedia zaten kay... Mesaja git »
İnternette nereleri geziyorsun bilmiyorum ama sen Türkiye de tamamen yazım kurallarına uygun mesaj atanları gördün mü hiç? Yanlış yazsada sen anlıyors... Mesaja git »
Sanma ki erasmus gibi programlar tamamen akademik kariyer üzerine kurulu oluyor. Her ne kadar iyi üniye gidiyorum desen bile bi eksiklik olacaktır emi... Mesaja git »
Böyle işin ta a..a k..m bune lan daş..ak mı geçiyonuz şaka mı bu????... Mesaja git »
çöp edit: bir daha baktım çekik gözlüler için bile çöp... Mesaja git »
Adama 7 yaşından 13 yaşına kadar tecavüz ediliyor. Seveni var milyonlar kazanıyor diyorsun. Sana da etseler 5 yıl en büyük derdin ne olurdu merak ediy... Mesaja git »
Ben 32 bin yaptım TM-3 te. Arkadaşım 140 bin. O hukuk okurken şu an ben maliye okuyorum. 1 puanla kaçırdım hukuku evet adalet.... Mesaja git »
Altyazılardan ingilizceyi açın. Kısaca gömüyor Çeviremeyenler için ise şunu diyor: Bir evlilik gecesinde ne olursa olsun sabahki durum değişmeyecek... Mesaja git »
Faşist dediklerinizden diyip bunla övünüyor birde. Senin gibiler Fırat şehidimizi savunmasın.... Mesaja git »
Gördüğüm ilk yorum: Bu filmde emeği geçen herkesin a... Haklı.... Mesaja git »
Farkettiysen araba kadının üzerine geldiğinde koşarak geliyor aynı t shirt lü kadın... Mesaja git »
Kardeşim iyi misin? İngilizce desen direk irregulars diye apayrı bir kategori var grammerde. Fransızca desen aynısı. İnsan cahil olmasın.... Mesaja git »
Şimdi ilgi alanına göre de değişebilir ama kesinlikle tavsiye ettiğim bir kaç yazar ve kitap var bunlar: Orhan Pamuk - Kara Kitap edebiyat dalında ge... Mesaja git »
E bunlarda büyüyecek sonuçta 0-15 yaş arası olması normal. Ama en azından kardeşiniz akrabanız falan varsa bunları izletmeyin gidin düzgün kanallar i... Mesaja git »
Kaliteli kitaplar okumaya bak. Tarih edebiyat felsefe bu alanlarda okuyunca insan zaten konuşmasındaki değişimi farkediyor. Kaliteli kitaplar okumak ö... Mesaja git »
Erasmus için inşllah gideceğim bende bir dahaki döneme. Orada türklere bakış açısı nasıl? Hiç fark edilen bir şey var mı?... Mesaja git »
Valla güzel damgalıyorsun ama yok ben akpli değilim merak etme.Sadece mercedes iphone deyince birazcık ilginç buldum. Sonuçta onlar lüks eşyalar.... Mesaja git »
http://www.idefix.com/Kitap/Fotograflarla-Ataturkun-Cumhuriyeti-3-Kitap-Takim/Eris-Ulger/Arastirma-Tarih/Tarih/Ataturk/urunno=0000000627505 Sanırım b... Mesaja git »
Bak demir eğer paslıysa bu işin şakası olmaz. Otobüste hafif paslı bi demir vardı benim elim takıldı ve deri hafif kalktı ki elimi kesen yer paslı değ... Mesaja git »
İngiltere de terörist saldırıyor burda dökülen petrolü toplamaya çalışan ve cahilin tekinin yaktığı sigara yüzünden ölen insanlar. Gerçekten çok ilgin... Mesaja git »
Sorun mu var kafada ? Bu nasıl bir mantıkdır allahım... Mesaja git »
Kisa yolu TKP ye üye ol ben komunistim diye gez ortalıkta, ama okuman senin için daha iyi olur demedi deme... Mesaja git »
Çok doğru, bazıları buna da seviniyor. Yazık ne diyelim..... Mesaja git »
Çok basit bir denklemle şöyle düşünülebilir. Zenginden kastımız sermaye sahibi ise şöyle bir durum olur. Kârı arttıkça sermayenin yani üreticinin yat... Mesaja git »
Sen çocukken kendi seçimlerini yapıp kendin eyleme geçirebiliyor muydun yoksa baban sana zorla bir şeyler yaptırırken tamam tamam mı diyordun. Bir ins... Mesaja git »
Arkadaş hiç utanmadan bunu yazabiliyorsun vay be... Mesaja git »
Adamın demeye çalıştığı ne sen ne söylüyorsun. Valla sorunlusunuz... Mesaja git »
Silinsn
başlıklı konuya yorum yazdı
(11 ay önce)
Ortodoks komünizmini biliyor musun da konuşuyorsun... Mesaja git »