5 haftalık özetim 100 dk 100 dk 100 dk turkcell tv+ bip haftalık 1000dk... Mesaja git »
hocam gözükmüyormuş ya ben yanlış görmüşüm. Geçenlerde battery bölümüne baktığımda %99 yazıyodu şuan %100. sanırım batter wear level değil o şarj yüzd... Mesaja git »
Biosta %1, windowsta 0 gözüküyor programlarda.... Mesaja git »
Sizden ricam bu yazıyı okumadan hemen önce unutmadan beğenin, çünkü adaptör sorunu giderildiğini sayfanın başında girenler görmesini istiyorum. Hala k... Mesaja git »
doa raporunu servis verir, o raporla iade/değişim işlemini satıcıyla yaparsınız.... Mesaja git »
2. defa yararlanmak için, alışverişten sonraki 30 gün mü? yoksa bir sonraki ay başı mı tekrar katılabiliyoruz?... Mesaja git »
Dell ürünlerinde servis tag(etiketi) kullanılır. Telesekreterin hatası o.... Mesaja git »
PUBG 50 TL
başlıklı konuya yorum yazdı
(bir ay önce)
Kim sıkıyo la, oha nasıl öldüm, ben sıktım ölmedi... Bu yazdığım ifadelere dayanarak hile diyorsanız sizin acemiliğinizden. Oyunda hile çok nadir yok ... Mesaja git »
Kullanmak mesele değil kullanıyoruz zaten cihazı. Adamların müşteri memnuniyet anlayışı cihazı kullandırtmak. Herkes ses çıkarsa aslında müşteri memnu... Mesaja git »
Böyle rezil bir servis olamaz. Altı üstü adaptör değiştiricekler. Kayıt açtırmaya gittiğimde koç sisteme bir iki günde temin edilir dediler. 1 ay oldu... Mesaja git »
bildiğim kadarıyla özel yat sahipleri 2 liradan falan alıyor mazotu... Mesaja git »
ben böyle banka görmedim... kart şifresi , internet bankacılığı şifresi, telefon şubesi şifresi, mobil uygulama şifresi hepsi farklı. Alışveriş yapabi... Mesaja git »
evet bende de oldu şuan ama farklı cihazlarda durum nedir o önemli.... Mesaja git »
Bende bilgilendirme yapayım. 23.02.2018 tarihinde servise verdim cihazı adaptör değişimi için. 1 hafta sonra ses soluk çıkmayınca servisten gidip al... Mesaja git »
anakart, ips panel, hoparlör, fan, azda olsa parmak izi sensörü. bu malzemeler bildiğim kadarıyla farklıdır. İhtiyaçları da farklı olacaktır. Kaldı ki... Mesaja git »
beyler istanbul içinden olan varsa my protein çilek (1kg den fazla) ve myprotein kreatin var 100 gramdan fazla var çok ucuza vericem spora ara verdiği... Mesaja git »
1 hafta serviste kaldı cihaz, daha sonra gittim cihazı istedim. Adaptörü gelince aricaklar sadece adaptör götürüp değiştiricem. Cihaz bir kaç gün kala... Mesaja git »
Hocam şu konunun başına artık adaptörle ilgili ve diğer sorunlarla ilgili bir şey yazsan iyi olur. N11 ilanı gibi konu girişi var. Biraz bilgilendirme... Mesaja git »
problem yok en kötü doa raporuyla yenilerim cihazı.... Mesaja git »
normaldir hocam ısındıktan sonra soğutmak zor olur. Mantıklı olan bu, ısınmayı önlemek. İmkanım olsa sürekli açarım fanı.... Mesaja git »
yaklaşık 10 gün önce servise verdim cihazı adaptör değişimi için. Adaptör stoklarında olmadığı için bekleniyor şuanda.... Mesaja git »
Windows update bitirin ondan sonra tekrar indirin nvidia nın sitesinden manuel seçin driver ı. Olmazsa dell in sitesinden manuel indirin. O da olmazsa... Mesaja git »
Gtx 1060 da zaten 180w adaptör. 1050ti de değişim yapılıyor. 1050 de yapılırmı bilmiyorum.... Mesaja git »
No Bootable hatası sizin boot edeceğiniz usb ile alakalı. Ya boot seçeneklerinden usb yi seçmediniz ya da seçtiysenizde boot ettiğiniz usb bellekte so... Mesaja git »
Servise cihazla bırakılıyor. Ben özellikle teknik servis personeliyle muhattap oldum koç sisteme gittiğimde. Özellikle sordum adaptör değişiyomu diye,... Mesaja git »
Servis değişim yapıyor satın almaya gerek yok.... Mesaja git »
Bende cuma günü verdim adaptör değişimi için, aynısı olursa oyarım onları. Naptınız peki?... Mesaja git »
Bilmemek ayıp değil neyse affediyorum bu seferlik bende seni kırmayayım. Profesyonel bir jest olarak kabul et. Kurcala biosu görürsünüz ayarı. Edit:i... Mesaja git »
Performans düşüklüğü yaşamadım hiç. Biostan parlaklık açılabiliyor. Babamın firması değil tartışıcak halim yok ama ben sorun görmedim adaptör olayı dı... Mesaja git »
Sürekli olan bir şey değil zaten. Ben 1 hafta kullandım cihazı 2 kere yaşadım.... Mesaja git »
Beyler elinizdeki telefon, önünüzdeki monitör pc wifi vs kanser yapıyor söyleyeyim. Kafanızın üstünde yanan ledler gözünüzü kör ediyor. Dışarıda araçl... Mesaja git »
İki mesaj okuyup, cihaz tırt pırt çöp möp demek ne güzel ya. Servis adaptör değişimlerini başlatmış sanırım bugün servise verdim. On numara soğutma si... Mesaja git »
Size özellikten bahsediyorlar, ben sorduğumda "Evet geldiğinde kontrolleri yapılır. Uygun görülmesi durumunda adaptör değişimi yapılacaktır." diyorlar... Mesaja git »