Merak diyorum başkada birsey değil. ki s7 ile beraber paket var =) htc kullanmayı düşünmüyorum samsung alışkanlığı var Xperia aldım bir ara 1 hafta iç... Mesaja git »
Bende aynı dusuncedeyim lakin şu sanal gerçeklik olayı yokmu çok kafamı karıştırıyor... Mesaja git »
Teşekkür ederim maddiyat sıkıntı değil s6 kullandım zaten s serisi ne yabancı değilim lakin note 5in serilik olarak fark yaşama korkum var... Mesaja git »
Hocam yeteklisin takdir ediyorum arti yaratıcısın takdir ediyorum lakin otantik hava katiyorsun 1 beyaz olmamış 2 çok keskin hatlar keşke düz ham mdf ... Mesaja git »
Aynı sorun bende 2 aydır var yazıyorum bende gitti gözüküyor karşı taraf görmüyor. Hatta denemek için yeni hesap açıp denedim sonuç aynı lakin bende k... Mesaja git »
Bugün Fransada arkadaşlar restoranlarıni canlı yayın yapıyorlar izledim bence çok farklı bir deneyim.... Mesaja git »
Arkadaşlar s7 alayım mi yoksa note 6 yi bekleyelim mi note 5 kullanıyorum s7 aklımı çeliyor 1 haftadır. Beklemeye değermi sizce ?... Mesaja git »
Yahu şu semihe acayip sinir oluyorum ınsan bu kadar mı itici olur... Mesaja git »
SATILIK & TAKASLIK Oyun adı: The Walking Dead Sezon 1 + The Walking Dead Sezon 2 + Evolve + Tales Borderlands + Wicher3 season pas... Mesaja git »
Arkadaşlar bu sunduğunuz sistemleri deneme fırsatınız oldumu hic autocad te performansi nedir ?... Mesaja git »
Arkadaşlar Autocad te katı modelde çalışırken donma yapmayacak kesinlikle kasılma yapmayacak kısacası çalışırken beni kanser etmeyecek 2500tl Fiyat or... Mesaja git »
Arkadaşlar Autocad te katı modelde çalışırken donma yapmayacak kesinlikle kasılma yapmayacak kısacası çalışırken beni kanser etmeyecek 2500tl Fiyat or... Mesaja git »
1. Bu konu sadece Donanımhaber kullanıcılarına dijital oyun alım/satım konusunda aracı olacaktır. DH Yönetimi hiçbir şekilde satış detaylarına, satışt... Mesaja git »
Aracılık ne ya!!! hesap sahibi değilsin ne sattığını bilmiyorsun içinden o bu çıkıyor diyorsun hepsini geçtim burası kardeşlik konusu senden oyun als... Mesaja git »
Elimde fifa16 var gta v ile takaslamak istiyorum... Mesaja git »
Arkadaşlar içinde gta v ve farcry Primary olan hesap almak istiyorum. Lakin kardeşlik ile değil komple hesabı sifresiyle devredecek arıyorum.... Mesaja git »
benimde bir sorum olacak peki 2x4gb kingston hyperx 1066mhz ram uyum sağlmarmı ?... Mesaja git »
Merhaba arkadaşlar acil bir ödemem oldugundan elimdeki cihazları satmak zorundayım - Casper tw9 i7 işlemcili ve 8gb ram vs. Laptopun usblerinin ... Mesaja git »
Merhaba arkadaşlar acil bir ödemem oldugundan elimdeki cihazları satmak zorundayım - Casper tw9 i7 işlemcili ve 8gb ram vs. Laptopun usblerinin ... Mesaja git »
Arkadaslar turkce temiz pes13 icin fiyat tekliflerinizi bekliyorum.ğ... Mesaja git »
kendini yanlız hissetme ben 1yılı geçti hayla 8mbt yerine 1mbt in üzerine çıkamıyorum ki evede en az 7 kere geldiler daireye kadarda sıfır tesisat çek... Mesaja git »
ARKADAŞLAR ÜRÜNLERİN HEPSİ TEMİZ VE ÇİZİKSİZDİR!!! 160gb ps3 4.50 rogero cfw 2adet move çiziksiz 1adet navigator yine çiziksiz 2adet move... Mesaja git »
merhaba arkadaşlar cihaz kullanımdan dolayı köşelerinde hafif eziklik vardır kılıfta kullanıldığı ver arkasında koruma jelatini olduğu için arkasında ... Mesaja git »
merhaba arkadaşlar cihaz kullanımdan dolayı köşelerinde hafif eziklik vardır kılıfta kullanıldığı ver arkasında koruma jelatini olduğu için arkasında ... Mesaja git »