Sağol dostum, çok teşekkür ederim gerçekten.... Mesaja git »
Ağaoğlu ile yarışmak için İbiza Cupra'm yeter dostum, ama güzel temenniler için çok teşekkürler :) Nubia'cıyım ben de, kırmızı home tuşu ve ... Mesaja git »
SS'leri Nubia'ya ilk yazdığımda atmıştım, geçtik artık onları, hatta hakaret sayarım ;) Sağlamasını da yaptım, 4.3 dev romdan (ingilizce), 4.4 Kit... Mesaja git »
ARKADAŞLAR ! Mİ3 SAHİPLERİ ! YAZDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :))) ALLAH'IMA ŞÜKÜRLER OLSUN !.!.! SANIRIM ARTIK TÜMÜNE YA... Mesaja git »
Benim kafa gitti iyice, nereye baksam imei görüyorum :)) Hoşbulduk Reis, takalar nereye demir atacak ? :)... Mesaja git »
Oneplus'a yazamayınca ( yarıda kalınca ) o gazla K910'a yazdım :) Yine o gazla bir arkadaşın brick olmuş K910'nunu hayata döndürdüm, dediğim gibi On... Mesaja git »
Oneplus'ın daha 1-2 ayı var, bir gidip gelsin de :)... Mesaja git »
Bu arada, 3G sorunu falan yok telefonda, yani hepsinin çözümü var, hep dediğim gibi anakart aynı, tüm özellikler aynı, kullanılacak sisteme göre kısme... Mesaja git »
Ara vermek durumundayım, beyin hücreleri kısa devre yaptı :D Hangi gündeyiz, ben kimim vs :))) Dostlar, biliyorum ki haber bekliyorsunuz, ben de e... Mesaja git »
Portlar açıldı, opo'nun kendi forumunda bile yok bu bilgiler, xda'da bile yok henüz, soran sorana, ama ben açtım. Pc bağlantısı tamam yani anlıyacağın... Mesaja git »
Boşta pasaport işe yarasaydı, bunun 10da biri, 20de biri daha az uğraşırdık belki de, boşta pasaport değil, yutdışına çıkış yapıp ülkeye giriş yapmı... Mesaja git »
Ayıp olan olayı anlamadan, anlamaya çalışmadan, klasik forum ağzı ile olaya zırt diye dalman, karşında 44 yaşında adam var, bak sen daha dünyaya yen... Mesaja git »
Sağol Cavit binbaşım, arada senin gibi arkadaşlar olmasa valla yaşanmaz bu memlekette artık. Beni anladığın için çok teşekkür ederim. MyLife ka... Mesaja git »
Oppo 7 ile oneplus'da aynı kamera var bildiğim, Oppo'nun nasıl resim çektiği ortada (50 mpx, super zoom vs, hiç biri de lafta değil, uyguluyor tel), y... Mesaja git »
Gönderin bir tane çözeyim Gerçi çözdükten sonra da aman o fiyat olur mu diyeceksiniz, 120 tl devlete verirken sorun yok, 50 tl bilgiye verirken hep so... Mesaja git »
Benimle olduğunu biliyorum, bu tarz şeyler pek konuşulmuyor, konuşuyoruz işte :) AYNEN ÖYLE, al gümrüğünü ver vatandaşın telefonunu, bu kadar basit,... Mesaja git »
Dostum o, yeri geldiğinde sadece ev kadınlarının bile nasıl birlik olabildiklerine dair bir örnekti (çağdaş toplumlarda), Yunan'ı bir kenara bıraka... Mesaja git »
Yunanistan'da tüp'e zam yapmıştı zamanında devlet, sadece ev kadınları sokağa çıktı nedir bu diye, Devlet geri adım atmıştı. Biraz ekstrem bir örnek... Mesaja git »
Dostum yanlış olmasın, ama yüzde 15'den fazla değildir (aklımda 10 gibi kalmış), 2008'de amerika-almanya üzerinden baya bir motor parçası getirtmişt... Mesaja git »
oppomart oppo'nun kendi sitesi ve o siteden ilk alışveriş yapan da benim :) ( find 5'e kılıf almıştım ). Sorunsuz. Almanya gümrük kısmını ordaki a... Mesaja git »
Note 3 geçmedi elime hiç, galaxy serisinin ardında çok forum var, çok program yöntem var, o seri içlerinde en aşılabilir olanı gibi... Mesaja git »
http://www.topresellerstore.it/ İtalya'da satışta zaten, bir çok marka ile beraber. Bu bilgiyi verdim, dönüşte bir tane de ben isterim :)... Mesaja git »
"senin satılamaz dediğin fiyata öyle bir satılırki . bu sadece satan kişinin ne kadar para göz olmasıyla alakalı birşey . gidip diğer telefonların fiy... Mesaja git »
Yeniden konuya odaklanalım ve arkadaşlar, herkes msj atıyor yazabiliyor musun diye, ancak önce okuyalım lütfen daha önce yazdıklarımızı. Ben telefoncu... Mesaja git »
Yeniden konuya odaklanalım ve arkadaşlar, herkes msj atıyor yazabiliyor musun diye, ancak önce okuyalım lütfen daha önce yazdıklarımızı. Ben telefoncu... Mesaja git »
Bir de abicim, kullanıcılar girmiş birbirine. DÜNYA ÜZERİNDE SADECE BU ÜLKENİN BİZ VATANDAŞLARI BU İŞLERLE UĞRAŞIYORUZ, İMEİ KAYITMIŞ, PASAPORTM... Mesaja git »
Snapdragon 800 olan mı ? 600 olan mı ? ürün kodu nedir ?... Mesaja git »
Bence de böyle bir dünya yok :) 16 gb maaliyet şu an zaten 350 USD min, 735 TL yapar, hiç kimse de 735'e aldığı telefonu 750'e satmaz, hele ki bu or... Mesaja git »
http://www.ip-adress.com/proxy_list/ seçtim burdan... Mesaja git »
Proxy ipucu için teşekkürler Daha önce gerekmiyordu halbuki ondan sayfa hatalı sandım :)... Mesaja git »
"birde mesela color os romu var" dmişsin dostum, orjinal download linki 404 veriyor, sende varmı acaba rom ?... Mesaja git »
Snapdragon 800'i destekleyen prog var, aynı mantıkta olan telleri yazarım diye tahmin ediyoum ( çinlerden bahsediyorum, samsung hariç sony ve htc gene... Mesaja git »
Benim anlatmak istediğim o değildi, eksik yazmışım, tabiki sadece "geek" = teknoloji meraklısı + sadece MERAKLILAR. Ben teknoloji meraklısı kısmına ... Mesaja git »
2k yı düz 800 bile kaldırıyor, zannetmiyorum ile olmuyor bu işler, alı8can, inceliyeceksin, okuyacaksın, bilimde "sanmak" olmaz :) 2k çöz. sn800 l... Mesaja git »
Windows'dan gelen bir alışkanlık, zaten başlangıçtaki gereksiz (kullanmadığınız) programları kaldırmak, gps'i hayatta açmam, konuma ne gerek var, loca... Mesaja git »
Snapdragon battery guru'yu ben telefonu aldığımdan bu yana kullanıyorum, diğer battery opt. programlarından çok farklı değil, en güzel tarafı logosu :... Mesaja git »