öğütülmüş kahve. Bu konuda pek bilgili değilim ama jakopsdan daha iyi gibi geldi bana... Mesaja git »
Attlas çin markası diye biliyorum. Bu markanın kurban için tilki kuyruğuna almayı planlıyorum Attlas markası hakkında bilgi verebilecek olan var mı... Mesaja git »
Hocam Paraf kampanyası devam ediyor mu acaba... Mesaja git »
Hocam ben alabilirim kodu. Malum kod gelmiyor bir türlü bana... Mesaja git »
Ben de ki şansa bak her gün denerim kod gelmez habire 24 saat uyarısı çıkar. Bugun o bile çıkmıyor. sürekli kod gönderiyor gibi yapıyor. sistem bi ban... Mesaja git »
Arkadaşlar 60/14 yeni üye fırsatını kaçırdım. Bu fırsattan yararlanıpta kullanmayacak arkadaş var mı?... Mesaja git »
Teşekkürler hocam İşe yarayacak makine. Tasma işin zevki @topalsolucan01 maksat gece yatınca makineler boşta kalmasın :)... Mesaja git »
Arkadaşlar balık vurduğunda otomatik olan kanca balığın ağzına takılması için çekme işini yapan bir alet vardı. aradım bulamadım. bilen varsa adını ya... Mesaja git »
Arkadaşlar merhaba. Bu oyun konsolları konusunda hiç bir bilgim yoktur.Çocuğuma bir tane almayı düşünüyorum. (Beraber oynarız) hareket sensörlü, oriji... Mesaja git »
Katalog pdflerinde yazan İstanbul içi veya İstanbul dışı bir şey farkettiriyor mu bilmiyorum ama dikkat etmenizi öneriyorum. Super katalogları Superde... Mesaja git »
pm attım dönüş bekliyorum .(Arkadaşdan 3 defa kod aldım. Gayet işi yararlı)... Mesaja git »
bende bu konudan sıkıntılıyım. Bilen bir arkadaş bu konuda bilgi verebilir mi acaba?... Mesaja git »
Paraf Günüm Paraf ile size özel ayrıcalıkların tadını çıkarın! Kampanyanızı ve kampanyanızın zamanını siz belirleyin, Paraf dileğinizi gerçe... Mesaja git »
Ben yıllardır balık malzemesi alırım. Sıkıntı duymadım. Sadece makine ile kamış almadım.(makine aldım 20 dolara o da çok kötü çıktı bir daha almam de... Mesaja git »
Paraf markette para üstü nasıl kayıt olacağız... Mesaja git »
11 de rakipsiz ilk ürünü m geldi.takiplileron hiç birisi daha ülke ye bile girmedi... Mesaja git »
Cihaz MI5 geçen ay hepsi burada dan aldım. Sanırım beta rom yüklü
cihaz en son facebook, chrome, gmail ve akbankı güncelleştirmişti. bunları kaldım. ... Mesaja git »
Arkadaşlar "Maalesef sistem başlangıcı durdu" diye bir mesaj geldi ne yapsam gitmiyor . menülerede erişemiyorum. sadece üst bardan ayarlara girebiliyo... Mesaja git »
AliExpress
Ana Konusuna Hoşgeldiniz
*
Bu konu, detaylı AliExpress rehberi ve 1000'e yakın ürün incelemesini içermektedir.
Sorularınız... Mesaja git »
denedim yine ödenmedi htası aldım. bir sabah deneyeyim bakalım. Teşekkürler cevap için... Mesaja git »
Arkadaşlar11.11 için AE den yeni üye kadı olmuştum geçen hafta 49/7 dolarlık ve 15/3 dolarlık çekler vermişti. Bugün 15/3 kullandım satış onaylandı so... Mesaja git »
Arkadaşlar11.11 için AE den yeni üye kadı olmuştum geçen hafta 49/7 dolarlık ve 15/3 dolarlık çekler vermişti. Bugün 15/3 kullandım satış onaylandı so... Mesaja git »
Teşekkür ederim. Xiaomi Hybrid (QTER01JY) iyi not almış. Aliexpressten bakar uygun bir satıcıdan alırım.... Mesaja git »
Arkadaşlar merhabab. Ben hepsiburada dan Xiaomi Mi 5 aldım. Telefonlardan fazla anlamam.Yorumlar hoşuma gidince aldım. Benim istediğim ekranın üst kıs... Mesaja git »
KONUYU OKUMADAN SAR DEĞERİ ÇOK YÜKSEKMİŞ GİBİ ŞEYLER YAZMAYIN, ALTTA ÖNERİLEN AKSESUARLAR BÖLÜMÜ VAR, ORAYA SİZİN TAVSİYE ETTİKLERİNİZİ EKLİYORUM
Bild... Mesaja git »
11.11 indirimi için kupon indirim vb şeyler yokmu... Mesaja git »
benimde aynı durumda bir kaç ürünüm var. bir aydır türkiyeye gelmiş amam ses yoktur. Arkadaşın önerdiği siteye baktım çevirilmiş bir numara yoktur... Mesaja git »
Posta ve Hızlı Kargo Muafiyetleri Gümrükler genel müdürlüğü açıkla... Mesaja git »
ben 72 liralık sipariş vermiştim İptal edilince 125/20 çeki yinede yüklemişler.Hiç yoktan iyidir... Mesaja git »
bende aldım ıvır zıvır şeyler bakalım ne olacak. konu açan arkadaşa teşekkürler... Mesaja git »
Cihazin wifi ve telefonda ayarlarina anlatacak birisi var mi acaba... Mesaja git »
Szel olmuş ben projeksiyon içindeki tripod yuvasını bulamadım hocam... Mesaja git »
Hocam ben tipot için yer küçük olsa bile göremedim. Yerin fotosunu gönderebilir misiniz. Ben iki tane tripoda uygun somun alıp çelik yapıştırıcı ile... Mesaja git »
Bende dayanamadim aldim.Umarim f/p an bir urundur... Mesaja git »