cok tesekkur ederim boyle dusunebilen insanlari gormek guzel... Mesaja git »
evet iki senedir istedigim universiteyi ve bolumu yazmakla hata ettim haklisin.senin gibi siralama meraklisi olup istemedigim bir isi yapip istemedigi... Mesaja git »
tesekkur ederim darisi basiniza benimki biraz kolay oldu... Mesaja git »
iki senedir sosyoloji istiyodum bolumumu degistirme gibi bi niyetim yok.okulumdan da memnunum... Mesaja git »
iki tercih yaptim.hedefim koc ya da bilgi sosyolojiydi. ilk siraya bilgi sosyoloji %100 yazdim (20k) ikinci siraya bilgi sosyoloji %50 burslu yazdim (... Mesaja git »
tm3 114k bilgi uni sosyoloji (tam burslu) 20k bilgi uni sosyoloji (%50 burslu) 350k yerlestiiiiir... Mesaja git »
Merhaba lys sonucum 100k idi 2 senedir bilgi sosyoloji istiyodum buyuk ihtimalle tutacak. 1)- Ihtiyac burslarina ilk seneden basvurabilir miyim? ... Mesaja git »
ay okul da bilgilendirmedi beni tesadufen girmesem gormeyecektim... Mesaja git »
yahu forumda binlerce tercih yapan insan var yok mu bilen... Mesaja git »
okulda tercihimi yaptim yolladik.sonra kontrol edeyim dedim tercihiniz onaylanmamistir diyor.onaylamazsak tercihler gecersiz mi sayiliyor?... Mesaja git »
350 aldim 114k geldi. bilgi sosyoloji secicem... Mesaja git »
evet yeditepe.istekten mezun olanlara %25 burs veriyorlar bir de... Mesaja git »
bau hukuk iyi oldugunu biliyorum.yeditepeden cok daha iyidir emin ol. bu arada istek okullarindaydim ne kadar les olduklarini biliyorum maalesef... Mesaja git »
1500-2000k arasi (ts sinavlari kolay oldugundan)... Mesaja git »
bir de siralama ve puanlarin kaliteyle ilgisi yoktur.ogrenci hangi bolumu en on siraya yazmissa hangi universiteyi secmisse puani o kadar yukselir o u... Mesaja git »
benim hukukla alakam yok ama yeditepede de bilgide de hukuk okuyan arkadaslarim var.yeditepedeki hic memnun degilim bau ya da bilgiye gecicem diyor. ... Mesaja git »
bilgi hukuk yeditepeden daha iyi diye biliyorum... Mesaja git »
temel liselerden dolayi lyssi cok kotu olanlarin bile obpsi +90 geri atar maalesef. bu arada herkes edebiyat yapamadi.edebiyatta eser cok fazla so... Mesaja git »
tm3 de 20-25k hayal edebiyat cok kotu cunku ama matematik cok iyi tm1 de bi seyler yapabilirsin bu arada obp cok geri atar... Mesaja git »
puango benim 2017 ygs siralamami bile tutturamiyor... Mesaja git »
Bu olay ozellikle temel liselerde oluyor.Arkadasim edebiyattan 20 net yapmis obpsi 97:D Ben de ozel okulda okudum ama son sinifta bile not vermedil... Mesaja git »
cografya turizm sorusunun da cevabi degisir mi acaba baya tartismaliydi... Mesaja git »
hayalim bogazici/koc sosyolojiydi bilgi sosyoloji olacak ama olsun... Mesaja git »
boun da ozel okul gibi.cogu ogretmenim ordan mezun hala iletisim halindeler.ortami da cok guzel diye duydum.ayni sekilde koc da ortami da olanaklari d... Mesaja git »
dunyanin en iyi universitelerini genellikle ogrencilerin yapmis oldugu calismalar, bilimsel makalelere gore belirliyolar. senin yerinde olsam koc ve b... Mesaja git »
benim de 2016ya yakin geldi zor olan testi yaparsan yasadin iste egitim sistemimiz... Mesaja git »
buyuk ihtimalle tutacak.ygsde de boyle oldu.yuksek puanlar 2014den iyi geldi dusuk puanlar 2016ya yakindi... Mesaja git »
osym bundan sonra ne 2015 gibi ne de 2016 gibi bi siralamayi goze alabilir.sinavlari buna gore hazirlamis zaten. matematik cok zorlarken edebiyat zorl... Mesaja git »
ygs3 215k obp 81 turkce 31-9 sosyal 28-10 tarih 32 edebiyat en kotu 45 cografya 6 cografya 13 felsefe 5... Mesaja git »
ygs5 330k obp 81 edebiyat 50 net ya da 45 (cevaplarimdan emin degilim) matematik 4 net cografya 13 net tm3 kac k olur... Mesaja git »
evet bi de mai ve siyah sormuslar ulan sorsana edebiyat ve hukuk makalesini sorsana dekadanlar elestirisini. sinava arkadasimla ayni sinifta girdi... Mesaja git »
aynen oyle 3-5 yanlisim var hepsi paragraf dil bilgisi... Mesaja git »