Yüksek sinyal nedeniyle kurulum yapılamıyor
6 Kasımda yapmış olduğum internet başvurusunda ertesi gün vdsl kabloları fiberle değiştirildi ve modem kurulumuna gelindi fakat gelen arkadaş sinyal çok yüksek düzeltilmesi lazım dedi gitti. O gündür hala bir şey çözülmüş değil. Home office çalışıyorum ve yayın yapıyorum dolayısıyla şuan işime çok büyük engel oluyor internetsizlik. Lütfen yardımcı olur musunuz?
EA FC 24 menü problemi
Arkadaşlar merhaba EA FC24 ile ilgili bi problemim var. Oyunun menülerinde, sbc yaparken,transfer markette falan her yerde, kol kendi kendine hareket ediyor(kolda bir problem yok,kolu çıkarınca da yapıyor.Mouseyi ekranın ortasından en köşeye götürünce de.) ve bir süre sonra oyun tamamen kapanıyor. Bu problemi yaşayan veya yardım edebilecek biri var mı?
Merhaba arkadaşlar kız arkadaşıma doğum gününde hediye olarak alacağım. Bütçem max 3k. Kendisi pro değil, hobi olarak yapacak. nex3, nx1000, nx100,rx100 gibi modellere baktım ama önerebileceğiniz bir marka model var mıdır?
Merhaba arkadaşlar konu başlığında belirttiğim gibi bazen oyun oynarken, bazen video izlerken, bazen pc öyle boşta dururken kitleniyor ve hiçbir şeye tepki vermiyor reset atmak zorunda kalıyorum. Klavyede num lock açıp kapatamıyorum bile herhangi bir şeye hiçbir şekilde tepki vermiyor. Ekran kartındandır diye düşünüp başka ekran kartı taktım ama çözülmedi. Bilgisayarımda sadece ssd var memtest hd tune falan yaptım ama bişe çıkmadı kafayı yiyeceğim. Sistemim şu şekilde:
ANAKART: Gigabyte 970A-UD3p
İŞLEMCİ: AMD FX(tm)-8350 Eight-Core Processor 4.0 GHZ
EKRAN KARTI: AMD Radeon R9 200 Series 3GB (RX550 denedim yine aynı sorun oldu.)
SSD: 250 GB
RAM: KİNGSTON 8 GB DDR3
PSU 750W
USB portları çalışmıyor
|
Note 3 Neo Recovery Yükleme ve 4.4.4 Custom Rom
|
Note 3 Neo Android 4.4.2 Yükleme
|
|
İndirme yapamıyorum yardım
|
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Elektronik,Android,Bilgisayar
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 206
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 14.584 (Bu ay: 263)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar