Reklamlar. İkisini dene tarafını seç. Reklamlar.... Mesaja git »
Kafayı taktığım nokta Chp dahil hiçbir parti seçim propagandasında ÖTV'yi argüman olarak kullanıp oy kazanmaya çalışmıyor. Acaba daha çeşitli ve büyük... Mesaja git »
Ne gibi sesler geliyor şanzımandan hocam? Araç kaç model?... Mesaja git »
Almanya için et Pirzola hariç 15 birim fiyattan daha ucuz. Pirzola bizde 85 birim, Almanya 15-17 arasında. Bizdeki 60 birim fiyatlık kuzu kuşbaşı Alma... Mesaja git »
Başlığa bakınca konu sahibi lügatı için "alım gücü 404 not found" diyesim geldi.... Mesaja git »
Adam 5 yıl önceden bugün yapılması gerekenleri görmüş ve kolları sıvamış be. Helal olsun.... Mesaja git »
Evlilik konusunda. Cidden + ve -'lerini yan yana koyunca -'ler ağır basıyor. Bu durumda bu kadar insan bile bile kendini ateşe mi atıyordu senelerdir ... Mesaja git »
Birşey yapamadım hocam. Benim aracın boyası ince ve düşük kaliteli vernik ile kaplı (Peugeot metalik kırmızı) olduğu için pasta-cila yaptırmaya bile y... Mesaja git »
İnsan kılığına girmiş bazı hayvanlardan sonra araçların en büyük ikinci düşmanı uçan hayvanlar malesef bu konuda.... Mesaja git »
İnsan düşünceye dalıyor şu başlığı okuyunca.... Mesaja git »
Bizim Philips 4K TV'de de var malesef birkaç tane.... Mesaja git »
Geçen seneki son bakımda yetkili servis araç benzinli olduğu için (alakaya gel) yıkamayalım abi başımız ağrımasın demişti. Halbuki aynı araca aynı ser... Mesaja git »
Anlamak istemeyince troller, çaresiz kalır denklemler. Bilal'e anlatır gibi anlatsan ve bir mucize olup anlasalar bile savunanlar çıkacaktır şu ort... Mesaja git »
Yoo. Sadece nizami olsun algı bakımından demek istedim.... Mesaja git »
Hocam size özel mesaj atacaktım ama alma ayarınız kapalı olduğu için atamadım. Teşekkürler.... Mesaja git »
Yav şu kurum hakkında 1 tane olumlu şey söyleyen çıkmayacak mı arkadaş. Yıllar geçiyor sövgüler içerik olarak değişmiyor sadece şekil değiştiriyor... Mesaja git »
İşte bu suistimali çözmeleri lazım bir şekilde.... Mesaja git »
Hala okuyor mudur bilmem ama en yetkili kişiyi etiketleyeyim.... Mesaja git »
Km'ye göre 75-110 bin arası gidip geliyor 2.0 4motion. En az 85-90 bin temizi. Yani alım gücü bazında fark nerdeyse 10 kat.... Mesaja git »
Zor. Baktım videoya. Araç 2.0 litre. Bizde 1.4 litreliği için bile 5-6 kat daha çok çalışmak lazım. 2.0 litre için düşünmek bile kafayı yedirtiyor ins... Mesaja git »
Murat Özün 6 maaşa 9000 Euro ' ya Tiguan aldı ve Vlog yaptı ekmek almaya gider gibi araba aldım diye. Adam yine haklı. Akp'lilerin kafası almasa da gö... Mesaja git »
Mi Drone 4K 360-380 USD idi. Şimdi 440. İndirim Nerede?... Mesaja git »
Üsküdar ve Fatih'te yapılan İstanbul Times TV Youtube kanalındaki Akp seçmenlerin yazıyı okuduktan sonraki potansiyel tepkisi:... Mesaja git »
Hocam hangi modeli aldınız bilmiyorum ama geçen yaz benim kuzen Türkiye'de 11 bin civarı fiyatı olan MacBook Pro'yu Abd Chicago'dan 8000'e aldı. Aynı ... Mesaja git »
Mu9000 tercih ederdim. Görüntü harika. Ve Tizen işini yapıyor. Sony ve Philips Android olduğu için ağır çile çektirecekler emin ol. Zaten Philips ağır... Mesaja git »
Forumun ilgili her tarafına yazmıştım. Android + Philips = Çöp.... Mesaja git »
Baskın seçim olduğu için muhalefet geç kaldı. Muhtemelen tanınan birisini ortak aday çıkaracaklar. Başka yolu kalmadı. Akp'nin korkusu muhaliflere... Mesaja git »
Bu harddiski almayı düşünüyorum ama tek soru işareti 9.5 yerine 7 mm olması. Sıcaklık ve ömür.... Mesaja git »
Bence fiyat kesinlikle ucuz falan değil. Eski kasa, 6000 lira hasar kaydı az değil, ayrıca hatırladığım kadarıyla Jump paket en boş giriş paketi oluyo... Mesaja git »