SIF Icardi bende var , Ceza sahası için topla buluşursa etkili oluyor ama onun harici maç içinde hiç bir etkinliği yok , Az daha apra verip üstüne Scr... Mesaja git »
Online season'a pek talep yok artık, herkes Squad battle yada WL takılıyor.... Mesaja git »
300K ya, Kaleye Begovic, Sol beke Alba , Ortaya KDB almak en mantıklısı... Mesaja git »
Eriksen o pozisyonda oynamaz, Bütce varsa yapacağın alman gerekenler ; Jesus, Bailly, Valencia, Bakayoko, Lloris... Mesaja git »
Eline sağlık , güzel paylaşım olmuş , bide FUT Birthday tarihi eklersen tadından yenmez :)... Mesaja git »
Hocam o katılamadın ibaresi hafta içi olan elemeler için yazmakta, 18 galibiyet altın 3'e denk gelmek de, ingilizce iyi durumda ise ufak bi araştırm... Mesaja git »
Minimum 18 galibiyet aldığında bir sonraki hafta otomatik olarak katılma hakkın oluyor, Elemelerin açık olması kafanı karıştırmasın... Mesaja git »
Ronaldo Edition aldım oyunu bu hediye paketlerden hiç gelmedi , benzer durumu yaşayan var mı? Ne yapmak gerekiyor.?... Mesaja git »
10 maç oynayan her oyuncu 1 loyalty kazanacağından total 77+11 yani 88 chem elde edersin... Mesaja git »
Ronaldo edition aldım oyunu CD olarak , hiç bir gitf pack gelmedi, benzer durumu yaşayan varmı aramızda ?... Mesaja git »
Aslında elemeler bu kadar zor değil , Fakat işin ucunda ödül oyuncu olunca iyi-kötü herkes dahil oluyor mevzuya e haliyle zorlaşıyor... Mesaja git »
6 kere yaptıracaklar hocam ,
yaptığınla orantılı olarakda untradeable paket vericekler 28 Haziran'da... Mesaja git »
Bir sonraki TOTS ne zaman gelecek bu cuma mı ?
Birde hangi ligin hangi tarih de geleceği belli mi acaba bilen varsa cevaplayıversin ,
Şu an Süp... Mesaja git »
Benimde acayip hevesim kaçtı en son ki oyun içi fiyat dalgalanmaları ve enflasyondan :)
2M karşılığında kurduğum kadroyu hafta başında sattım 1M ett... Mesaja git »
Bi türlü gelmeyen FUT birthday olayına dönmesinde olay :) gene günlerce bekletip süründürtmesinler bizi başka bişey istemiyorum ben :)... Mesaja git »
Bugun kesin bişeyler gelecek diye anlıyorum cevabından :)... Mesaja git »
TOTS bugun geliyor mu beyler ? Geliyorsa da hangi lig gelecek bilgisi olan var mı ?... Mesaja git »
Liglerin bitmesine çok az kaldığı için fiyatlar tüm OTW lerde son IF halleri ile aynı oldu,
Kante özelinde söylemiyorum ama ben olsam OTW alırdım ho... Mesaja git »
Futbin websitesinden SBC görevlerinin ortalama fiyatlarını görebilirsin... Mesaja git »
Aynı durumdayız hocam , zaten bizim kadrolar benzerdi hatırladıgım kadarıyla ,
Sinirlendim sattım hepsini 1,035,000 m kaldı şu an elimde ,
Yeni ... Mesaja git »
Gray vazgeçilmezlerimden hocam ,
Eğer ki denemediysen bence bi şans ver ,
Toure biraz ağır geliyor bana, Gueye aynı kante gibi gayet hızlı ve d... Mesaja git »
Arkadaşlar kadroya kimi tavsiye edersiniz ?
35k kadar coins var , ogbonna yı alıyım diyorum bailly yerine, Varmı kullanıp memnun kalan?... Mesaja git »
Ön elemelerdeki 4 maçı arka arkaya kazanırsan şayet , zaten hak kazandığına dair bir yazı geliyor ekrana,
Diğer sorunu çok anlayamadım , ama ön eleme... Mesaja git »
Bütün oyuncuların değil o kadroda kullandığın oyuncular gidecek , karşılığında Fifa sana paket verecek.... Mesaja git »
Kadron yeterli ,
vards coins Y.Toure yerine IF Gueye ,
Kante 81 yerine Kante 83 ,
ilerleyen zamanlarda Alonsoyuda 85 yaptınmı tamamdır.... Mesaja git »
Herrera yerine Lallana
CB için Smalling
LB için Shaw
CAM için Eriksen... Mesaja git »
Manolas ve nainggolanıda tavsiye ederim , pişman olmazsın.... Mesaja git »
YÜksek ratingli birthday SBC 'ler yüzünden adamın , 89 ratingli eleman o yuzden fiyatı arttı.... Mesaja git »
Hocam çok iyi bir kart bence ,Kante ile orta sahada harikalar yaratıcağını düşünüyorum ,
kaça patladı sana ?... Mesaja git »
Hızlı adamları seven biri olarak Wallcott 'u tavsiye etmiyorum , alacaksan Mane al yada RF için yaratılmış olan Arnautovic'i dene derim.... Mesaja git »
Rica ederim, Tavsiyemi dinlediğine sevindim,
Doğru kullanırsan Lallana seni hiçbir zaman pişman etmeyecektir.
IF Reid daha önce kulanmadım ,
Ban... Mesaja git »
Shadow basabilirsin,
Zaten Kante' nin görev belli topu al hemen yanındakine ver.... Mesaja git »
Lallana düşebilir çünkü 70K lardaydı hep fiyatı nedense kısa süre içinde 90'lara çıktı ,
Eriksen düşmez,
Son 'u ben daha önce kullanmadım ama kulla... Mesaja git »
Belki gözünden kaçmıştır diye hatırlatıyım dedim ,
Kante'nin 83'lük olanını al , WAlker'ın 82'lik olanını ,
Kanteyi defansın önüne koy CDM ola... Mesaja git »
Evet çok defansif olmuş , son gönderdiğin kadroda ortasahada pas yapabilecek tek adam EmreCan gözüküyor ,
Ve anladığım kadarıyla hızlı oyuncularla o... Mesaja git »
Eriksen kanatda olmadığı sürece her bölgede iş yapar bence ,
Fakat bu taktikde biraz yorulacaktır , Belki ilerde kal talimatı ile kondisyonunu koruy... Mesaja git »
Öncelikle 86-eriksen almak için acele etme ,
Çünkü Harry Kane Potm görevi oldugu için fiyatı normal değerinin çok üstünde ,
Hemen bi örnek veriyi... Mesaja git »