Nasıl yapılıyor? ayları sürekli değiştiriyorum ama yıl takılı kalıyor... Mesaja git »
Şahsen sport plus hb kasa cruze çok beğeniyorum... Mesaja git »
İlan linki yok ama 10 15 gün önce hatasız düşük km 2010 model otomatik ve servis bakımlı elegance civic 45 bin tl ilandaydı. 3 saat içinde satıldı... Mesaja git »
Anladığım kadarıyla Honda sorunsuzluk değil sorumsuzluk örneği gösteriyor... Mesaja git »
Herkese merhaba hort olacak ama güzel bilgiler var. Ekstra olarak soracağım otomatik şanzımanı nasıldır ve en full ile orta paketi nasıl ayıracağız? ... Mesaja git »
Merhaba. 1.2 tsi highline 2013 model 70 binde tek boyalı tahmini piyasası ne kadardır? Ayrıca araçla ilgili yakıt konfor ve 2. El piyasası hakkınd... Mesaja git »
En berbat fiyat aralığı. Kafama yatan bir araç bulamadım... Mesaja git »
50 bin tl bandında temiz alınabilecek iyi bir araç arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum... Mesaja git »
Merhaba. Aynı dert ben de de var. Cam tavanlı otomatik 100k altı temiz bir bravonun piyasası ne kadardır acaba... Mesaja git »
2018 yılı için aynı şeyler geçerli mi? Ti vct bir focus almak istiyorum lpg uyumu ve maliyeti hakkında malumatı olan var mı acaba? Ve bu modelin piy... Mesaja git »
Aynı fiyat aralığında + 5000 tl bütçeyle c sınıfı veya c sınıfa yakın genişlikte bir araç tavsiyesine ihtiyacım var... Mesaja git »
Merhaba arkadaşlar. Ben de bravo almak istiyorum. Ancak malum piyasa durumundan dolayı çekincelerim var. Aracın kronik arızaları var mı? Otomatik şa... Mesaja git »
Hatırladığım kadarıyla çözüldü. Müşteri temsilcisi ile görüşmüştüm mail yoluyla... Mesaja git »
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Pek ilanlarda yok şuan impressive paket. Favoriye aldım pusuya yattım. Hayırlısı olur inşallah. touring ... Mesaja git »
Eski araçlarıma göre konforlu olacağını düşünüyorum. Mazda 6nın piyasasınsan şüpheliyim... Mesaja git »
Yakıt sorununu Lpg ile aşmayı düşünüyorum ama aklımda ilk mesajda belirttiğim bi kaç takılan şeyler var. Onları da netleştirirsem alacağım... Mesaja git »
Herkese merhaba Yakın zamanda elime 35 bin tl geçecek. 15 bin de bir yerlerden bulup buruşturup max. 50 bin tl bandında araç baktım. Ve gördüm ki k... Mesaja git »
2007 model 82 bindeki 1.4 tdi aracımı 30 bine sattım Nisan ayında. Ona göre kıyaslama yapın. Ama hala pişmanım... Mesaja git »
Siz karar vermişsiniz kararınızın desteklenmesine ihtiyacınız var anlaşılan :) evet polo iyidir diyeyim o zaman... Mesaja git »
Merhaba. 2011 1.3 mj punto sahibi olarak yorum yapmak isterim. Aracım full donanım. Yakıtı ve sürüşü çok zevkli şehir içinde. Oturma alanı geniş ... Mesaja git »
Herkese merhaba. Konu hort olacak ama ssanyong ile ilgili bi kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. Babam ve kendim için altı yüksek araziye ... Mesaja git »
Senin gibi akıllı ve uyanık 1000000 kişi olsa tüvtürk biter... Mesaja git »
Kullanmadım ama crdi motor çok yakıyor diyorlar. Hdi motorun yakıtı dillerde. Ama güvenlik, yol tutuş, kalite,fiyat kıstaslarına da bakmak lazım. Kimi... Mesaja git »
Bagaj ve yakıt konusunda ben de 301 ve kardeşini tavsiye ederim. Geçen 301 in bagajına 3 orta boy keçi koyanı gördüm... Mesaja git »
Belirttiğiniz fiyat sınırındaki araçlar c D sınıfı araçlar genellikle. Dolayısıyla eskit yenisini al mantığıyla üretiliyor çoğu. O yüzden pek sanmıyor... Mesaja git »
Merhaba. Buna benzer grafikler var mı acaba ulaşabileceğimiz... Mesaja git »
Çıkma orjinal parça olayı oldukça bu gibi olayların olması da normal. Geçmiş olsun Allah daha büyüklerinden korusun... Mesaja git »
Mitsubishi attrage tavsiyesi gelmemiş ben söyleyeyim bari. Çirkin ama donanımlı araç... Mesaja git »
Arabayı boşver musluk sorununu hallettin mi?... Mesaja git »
Kırsaldan kırsala değişir. Bence dikkatli olduktan sonra kırsalda bir sorun teşkil etmez... Mesaja git »
Kimyasal malzemeler boyaya zarar verir mi. Araç Fiat punto boyasının çok kaliteli olacağını düşünmüyorum... Mesaja git »
Ben de anlamadım baya sertleşmiş su damlası gibi. Zorlamadım boyaya zarar verir diye... Mesaja git »
Herkese merhaba.
Yeni bi araç aldım. Alırken yıkatmadığım için sol ön marşpiyel ve çamurluğun birleştiği yerdeki boya lekelerini farketmedim. Aldı... Mesaja git »
Şehir modunda ne gibi sorun çıkıyor, kronik mi?... Mesaja git »
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar temiz bi araç bulurum inşallah... Mesaja git »