Hocam seri numarasını pm den gönderirmisiniz... Mesaja git »
Arkadaşlar kingstonun malum modeli v300 ün 240 gb olanını kullanıyorum ve kapasitesi artık yetersiz geliyor ayrıca garantisi de bitti sizce bunu satıp... Mesaja git »
Arkadaşlar pc yi aldığımda hdd yi çıkarıp 240 gb kingston v300 takmıştım ama şimdi depolama yetersiz geliyor cd romu çıkarıp yerine 120 GB ssd eklemey... Mesaja git »
hocam 8 tl ye verirsen iş bankası ile hemen havale yapayım... Mesaja git »
hocam dahili ssd lerin hepsi 2.5 inç ve satadır... Mesaja git »
Hayır hocam 1607 sürümü kullanıyorum ve 1703 sürüme geçmek istiyorum... Mesaja git »
Hocam evdeki pc ye update üzerinden 1709 güncellemesi gelmiş ve indirmiş kurmaya hazır bekliyor ama ben daha 1703 güncellemesini cbb sürüme güncelleri... Mesaja git »
S beden olmasına rağmen kollardan bol oldu bende giymekten vazgeçtim etiketini söktüğüm için de iade edemedim. Fiyat : 200 TL... Mesaja git »
Hocam dergilikten dergi indirince de 1 GB veriyor... Mesaja git »
arkadaşlar hopi paracık karşılığında N11 1750/175 - 1111/110 - 500-50 kuponlarını kullandırabilirim... Mesaja git »
Arkadaşlar kilo almak için ne tavsiye edersiniz ?... Mesaja git »
http://www.dogamobil.com.tr Gir bak bakalım o zaman var mıymış yok muymuş... Mesaja git »
normalde ithalatçısı bu fiyata satılıyor distribütör için bu fiyat gayet sıcak... Mesaja git »
hocam arkadaşa telefon alacağız mi 5 prime alacaktık bazı sıkıntılarından dolayı vazgeçtik, donanımsal ve yazılımsal problemlerle uğraşmak istemiyor, ... Mesaja git »
hocam arkadaşa telefon alacağız mi 5 prime alacaktık bazı sıkıntılarından dolayı vazgeçtik, donanımsal ve yazılımsal problemlerle uğraşmak istemiyor, ... Mesaja git »
Arkadaşlar kaç yıl önce aldığım m215 faremin alıcısı bozuldu Logitech i aradım eski ürün olduğu için alıcısı yok dediler. Başka bir farenin alıcısını ... Mesaja git »
Arkadaşlar kaç yıl önce aldığım m215 faremin alıcısı bozuldu Logitech i aradım eski ürün olduğu için alıcısı yok dediler. Başka bir farenin alıcısını ... Mesaja git »
xiaomi hybrid pro almayı düşünüyordum kupon bitmiş kaçırdık mı şimdi... Mesaja git »
xiaomi hybrid pro almayı düşünüyordum kupon bitmiş kaçırdık mı şimdi... Mesaja git »
evet arkadaşlar logitech nano alıcıya ihtiyacım yalnız unifying değil normal alıcı arıyorum fiyat max 10 TL olmalı.... Mesaja git »