Arkadaşlar keyfimbilir adlı dolandırıcı dan ram aldm 580 tl ye . Sdı soyadı İSMAİL ERKAN DURMUŞOĞLU . 580 tl verip kargoya ramları v ve ceğini söyl di... Mesaja git »
Aman hocam önemli değil benm için sonuçta beğendik yaptık inşallah alıyorum :)... Mesaja git »
Hocam bu montiörde karar kıldım 27 iy ve 2k tam istediğim gibi :)... Mesaja git »
Hocam filmde izleyeceğim için 75 hz ve 27 inc bana yeter daha iyi olcağını düşünüyorm :)... Mesaja git »
Aynen hocam gerçekten haklısınız 1 kere alıcam sonuçta :)... Mesaja git »
http://www.sinerji.gen.tr/asus-27-pb277q-1ms-2560x1440-75hz-gaming-led-eyecare-pmu72538 Hocam bu nasıl ?... Mesaja git »
Hocam o aoc un 2 k 144 hz beğendm fiyatı da süper onu alabilirim hocam gtx 1070 alıcam ekran kartınıda çok teşekkrederm yardmlarnz için... Mesaja git »
Hocam çok teşekkrederm yardımlarınız için gerçekten dediğinizi yapıcam 2 k 144 hz monitör bakıcam . Önerebileceğiniz f/p ürünü var mı acaba ?... Mesaja git »
O zaman hocam sizin dediğiniz monitöre yöneleyim .... Mesaja git »
Hocam verdiğiniz fikirler için çok teşekkürederm ayrıca wndows 10 u da araştırcam . Ancak ben monitör konusunda çok kararsızım. Herkes yorum yapıyor b... Mesaja git »
Hocam elimde Z370 gaming pro ac 8600k işlemci (diyelim çünkü onun parası ayrı) 16 gb 8*2 ram cors 3000mhz ( bununda parası ayrı) Z9 neo plus whi... Mesaja git »
Hocam şöyle bi sistem çıkardm tamam derseniz siparişini veriyorm işlemci 8600k olarak düşünün 4175 tl ye geliyor... Mesaja git »
Hocam aşağıdaki gibi yaptım geri kalanına da monitör lazım 4100 tl en fazla sizce hangi monitör olur bu sisteme ? Şu an sistem şöyle oldu... Mesaja git »
Hocam evet daha güzel olurda o kadar ihtiyacm olmaz ki o işlemciye diye düşünüyorm . İlk onu alcaktım ancak bütçem bu seferlik buna müsade ediyor . Ak... Mesaja git »
Olabilir hocam aslında aklıma yattı işlemciyi 8600k alıp ekran kartını değiştirmek iyi olur gibime geliyor .... Mesaja git »
Hocam öylede inanın 144 hz monitör istememeye başladım . Bu monitör beni götürür baya . 4100 ü geçmicek şekilde bir sstem tavsiyeniz olur mu sadece bu... Mesaja git »
Arkadaşlar işlemciyi almadm ancak 8700 olarak düşünüyorum Anakar: z370 gaming pro carbon ac Kasa: z9 neo plus white Psu : cors 750w + 80 gold İşlemc... Mesaja git »
Hocam aslında istediğim 1080p .. peki işlemci 8700 nasl ?... Mesaja git »
Şöyle izah edeym elimde anakart+kasa+psu ve işlemci soğutucu var. Anakart z370 msi gaming pro carbon ac. .. geri kalan kısım için 6000 tl bütçem var m... Mesaja git »
Hocam 3000 liraya kadar var ancak 1080 yeterliyse gereksinimlerme 1080ti almak istemiyorum . Yani full hd 144 hz full grafik çalştrsn yeter... Mesaja git »
İşemcim 8700k Anakart z370 pro carbon ac Power sup cors 750w + 80 plus gold Monitör ASUS VG248QE Gaming Monitör -24'' FHD (1920x1080) , 1ms, 144Hz'... Mesaja git »
Hocam msi gaming pro carbon ac ile kullanıcam ramlerde skntı olmaz dimi sığma konusunda corsair veng. led olan modelini kullanıcaktım da.... Mesaja git »
Arkadaşlar noctua dh-n15 mi yoksa corsair h80i v2 mi sadece ikisinden biri acil bugün alıncak.. işlemci 8700k oc en fazla 4.7 yapışır çok uğraşmam teş... Mesaja git »
İnventus
başlıklı konuya yorum yazdı
(5 ay önce)
Hocam ben amazondan yaptığımda para çeviricisiyle türkiyeye yakın fiyatlar geliyo eğer dediğiniz gibi samsung 500 gb 700 küsüre nasıl geliyo anlamadm... Mesaja git »