uygulama bende yüklü belkide ilk görenlerdenim ama nedense pek iplemedim başka işim vardı. tamda telefona ihtiyacım vardı bunu alır 5s e artık elveda ... Mesaja git »
Yok hocam aksine hepsini ihtiyaçlarım doğrultusunda aldım. Bavul ağırlık ölçeri ise konaklama tesisinde çalışıyorum ve müşteriler çok istiyordu malum ... Mesaja git »
Hocam ayakkabı bildiğimiz bir marka değil ama idare eder. enişte ile gittiğimiz için hepsini harddiks hariç tek bir fişte geçtik oda bende değil... Mesaja git »
Harddisk 100 tl Çift kişilik nevresim takımı 30 tl Ayakkabı 20 tl Mouse ve mousepad 10 tl Hoparlör 10 tl Bavul ölçer 2.5 tl Bavul kilidi 1 tl ... Mesaja git »
Hocam haber verdiğin için teşekkürler. Bende bir çok şey aldım çok güzel fiyatlar vardı eyvallah... Mesaja git »
Hocam önümde bir abi vardı oda bana sordu hardisk ne diye sonra fiyatını sordu almadı ama içeride bay bayan baya bir kişi vardı... Mesaja git »
Hocam siz kaçta girdiniz içeriye... ben tam 10:05 te kasadaydım en soldaki kasada. Diğer iki kasadan harddisk bitti diye bağırdılar Allahtan benim kas... Mesaja git »
Abi nasıl bir kalabalık vardı ya zaten teyzeler her yerde koşturuyordu. Ben harddisk için gittim kasada sırada iken harddisk bitti dediler aha dedim b... Mesaja git »
bende buradayım hocam bende alırım 2 kg antep veya karışık... Mesaja git »
Küçük direksiyon bizim 2008 dede var. İnsana ilk başta garip gelsede zamanla alışıyor hatta alıştıktan sonra diğer direksiyonları garipsiyorsunuz. Ben... Mesaja git »
Arkadaşlar bazılarında toric yazıyor ne farkı oluyor toric olanların... Mesaja git »
Beyler yağı bulursanız akın kaçırmayın.Aroması kıvamı bence çok güzel. Yarın bulursam 2 tane daha alırım inş... Mesaja git »
Çoğumuz internetteki araç ilanları içerisinde fazlaca vakit harcıyoruz, araçlara bakıyoruz, beğeniyoruz favorilerimize ekliyoruz ve çoğu zaman şu araç... Mesaja git »
Arkadaşlar yaş 32. Numaralı gözlük için bunlardan 1 tane alsam camını kendim taktırabilirmiyim ve tavsiyeniz hangi model olur... Mesaja git »
Hayırlısı olsun hocan. Bizimkisi şu an 24 binde ve ön sağ çamurluk göçük yaptırıcam inşallah. Sizce ne yazayım hocam fiyat... Mesaja git »
hocam şimdi sipariş versek istanbul zeytinburnuna kaç gün içinde gelir... Mesaja git »
Anladım hocam o zaman benim tv de sorun var demekki ama dediğim gibi bende sorun oluşturmadı. Dediğim gibi midesi bulanan varda iade etsin. Bende tv y... Mesaja git »
Arkadaşlar bu bahsettiğiniz olay benim 4 yıllık lg dede var herhangi bir sıkıntısını görmedim. Bir çok arkadaşımız evlerindeki tv lerine baksın emin o... Mesaja git »
Bende aldım bakalım inşallah göderirler konusu sahibine teşekkürler... Mesaja git »
Arkadaşlar bir video atsanız çok güzel olur çok makbule geçer... Mesaja git »
Arkadaşlar bu yüzde 25 indirim nasıl düşüyor. 100 tl lik aldım ama migros kartla almama rağmen bir indirim düşmedi. 37 tl den aldın sucukları artı bir... Mesaja git »
Çek için aranan arkadaşların siparişleri iptal edildimi yoksa işleme alındı olarak duruyormu... Mesaja git »
Evet hocam özellikle babam çok severe balı. Şu zamana kadar 3 balı denedim. Narenciye balı numune istemiştim çok hafif ve güzel bir bal tam kaymaklık.... Mesaja git »
Arkadaşlar ben geçen 4 kg luk kova keven ve kekik balından almıştım memnun kalınca 4 kg luk kova çam balıda aldım. Serin ve güneş almayan bir yerde mu... Mesaja git »
/acer-x127h-3300-ansilumen-1024x768-20-000-1-hdmi-dlp-projeksiyon-cihazi-p-HBV000003QNYU?magaza=Hepsiburada Bu da benden olsun. Geç kalmadım umarım.... Mesaja git »
Peki arkadaşlar alsak eve götürsek evde kutudan çıkarıp malzeme kalitesine baksak beğenmezsek kutuyu güzelce kapatıp iade edebilirmiyiz... Mesaja git »
dostum teşekkür ederim masaüstünde sağ tıklamadaki takılmalardan bu formülle kurtuldum saygılar... Mesaja git »
Adamlar kargolamada çok iyi.16 gibi verdiğim siparişi hemen kargoya verdiler... Mesaja git »
Valla geçen keven ve kekik olanından 4 kg luk almıştım çok beğendik şimdi 4 kg lukta çam balından aldım konu sahibine teşekkürler... Mesaja git »
hocam bu programla tarattığım zaman hiç bir şey bulamıyor herşey güncel diyor. birde masaüstünde yenile yaptığım zaman gecikme oluyor neden acaba... Mesaja git »
Arkadaşlar bu webdenaldali makinada freedosmu acaba yazıyormu bir yerde... Mesaja git »
Acaba aynımıdır hocam ona göre havale geçicem ne dersiniz... Mesaja git »
Arkadaşlar bana baya bir sıcak geldi direk aldım. Yalnız ilan hatalı vs olabilir bilemiyorum. Birde webdenal ilk alışverişim hayırlısı. Sıcaksa bilgin... Mesaja git »
Hocam tv nin fiyatı çok iyi her zaman böyle fırsat denk gelmeyebilir. Siz ödemeyi yapın iptal ederse paranız iade olur ben şahsen kaçırdığıma üzüldüm... Mesaja git »