illa 7 alacaksan; 6 plus alıp satmak yerine, 6s plus alıp satabilirsin? zararın da azalır bence. ayrıca 7 çıkmasına az bi süre yok, 8 ay var.... Mesaja git »
ttec, spiegen, buff tarzı markalarda da aynı sorun olur mu... Mesaja git »
merhaba arkadaşlar, telefona 1 ay önce temperli cam taktırdım. ama bütün kenarlar havada kalmış şekilde duruyor, tam oturmadı ve çirkin görünüyor... Mesaja git »
Sarji tamamen 0'ladim, 100de 100e kadar kadar doldurdum ve sorun cozuldu... Mesaja git »
iki göstergede de aynı süreyi gösteriyor. kaç saat kullanım kaç saat beklemede sarj kullanmışım bilemiyorum. ios 7+'yla ilk kez ios 9.2'yle tanı... Mesaja git »
herkese merhaba. almanya apple store'da çalışan biriyle tanıştım bir tanıdığım aracılığıyla. kendilerine özel indirim olduğunu söyledi. 6s plus 6... Mesaja git »
wifi kapanmıyor. 3gyi kapatın, bildirimlerin geldiğini göreceksiniz aynı durumda. yıllardır böyle nedense, ekranı kitleyince wifi sembolü siliniyor... Mesaja git »
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/powerbank-10400-mah-ustun-kalite-kulaklik-hediye-134380985 sahtesi üretilyor mu?... Mesaja git »
daha önceki seriler hakkında bilgim yok, 2300den girdiyse 6s'e kadar 2300'de mi sabit kalacak bu telefonun fiyatı?... Mesaja git »
Bu konuda bi sızıntı, bi haber, bi yorum göremedim. benim yorumum; olmazsa ayıp artık ama olacağını da sanmıyoum... Mesaja git »
temizledim olmadı :( 1 saat kadar önce 1 an aldı şarj sonra kesildi... Mesaja git »
hocam öyle olsa sarj bittiğinde açılcağını sanmıyorum, yanılma payınız olabilir mi?... Mesaja git »
bilgissayara bağladığımda bilgisayar da reaksiyon vermiyor, onu da şimdi denedim... Mesaja git »
iyi günler arkadaşlar, dün cebimde telefonum varken üstüme su döküldü ve telefon ıslandı, cebimden çıkarırken kayıp 1,1-5 metreden yere düştü. ak... Mesaja git »
ilk aracı sattığınız kişiiyle görüşün, bilgilendirin. sıkıntı yaratırsa diğer yollara başvurun.... Mesaja git »
ek bi soru daha madem, aracım lpgli, klima çalışırken benzinden mi yer lpg'den mi? cevaplar için teşekkür ederim bu arada... Mesaja git »
örneğin 1 saat çalışan klima tahmini size kaç liraya mal olur? bu konuda bilgisi olan var mıdır acaba? düzenleme: ek bi soru daha madem, ara... Mesaja git »
anladığım kadarıyla herkesin bi tarzı var :D benim esas sıkıntı seyir halinde farklı, park ederken farklı ayarlara ihtiyaç duymamdı :D böyle bi sıkınt... Mesaja git »
3-4 aydır trafikteyim, haftada bir memnun olmadığım için aynalarımla oynuyorum. bi türlü içim rahat etmedi. siz aynalarınızı nelere dikkat ederek ayar... Mesaja git »
1.2 2008 enjoy sahibiyim, şehir için lpg'yle 23 kuruş hesapladım. şehirdışı yolda, çevre yolunda araç gitmiyor :D sakin kullancam diyorsanız memnun ka... Mesaja git »
beyler selam bayadır aranızd değildim yurtdışındaydım. yurtdışında olduğum sürece (20gün) bilgisayar açılmadı bile ama döndüğüm de kendi kendine yavaş... Mesaja git »
ya ciddi hiç oturup düşündünüz mü fbi'ın ve ya cia'in sizin parmak izinizi ne yapacağını? el kaide üyesi misiniz, ruh hastası mısınız?... Mesaja git »
çözemedim sağ tık uyumluluk sorunu giderme diyip özellikleri hiç açmadan bitirdim oyuun... Mesaja git »
oyunum orjinal değil. updateleri 1-2-3 şeklinde mi yapmalıyım yoksa sadece 3'ü yüklesem yeter mi? ayrıca updateleri indirebileceğim bir lin... Mesaja git »
nereden indirdiniz, link verebilir misiniz? bende de yok.... Mesaja git »