malesef fazla seçeneğimiz kalmadı bende seninle aynı durumdayım bir tek arel üni kaldı o da cuma günü son kayıt yaptık yaptık olmasa askere dostum... Mesaja git »
altınbaş (kemerburgaz) üni uz. y.l. son başvuru tarihi ne zaman bilen var mı ya da kayıt yaptıran oldu mu ?... Mesaja git »
KPSS’ye hazırlananlar, memur olup A kadro sınavlara hazırlananlar, özel sektörde çalışmakta olup askerlik için ara verdiği takdirde işinden olacağını/... Mesaja git »
inatlaşmayla ilgisi yok hatalı şerit değiştirmiş adam aynaya bakmadan basın nasıl çarpıttı olayı... Mesaja git »
Sanatçıların yaptığı sanat bizi ilgilendiren kısım. Özel hayatı kişiliği vs, etkenler sanattan daha üstün olamaz. Neden ülkemizde sanatçıların değeri ... Mesaja git »
Arkadaşlar arama yönlendirme ozelliği var mı varsa nereden yapılıyor... Mesaja git »
Evet çıkarsa Bölünecek olmanın farkındasın yani iyi buna sevindim ... Mesaja git »
Ülkemin doğusuna pasaportsuz gidebilmek için hayır... Mesaja git »
Harici diski TV görmüyor arkadaşlar neden olabilir... Mesaja git »
çok güzel fotoğraflar eline sağlık sayende gezmiş oldum :)... Mesaja git »
Merhabalar,
Teknosa üzerinden Vestel 48UA9300 Televizyonu forumdaki bazı arkadaşlardan bilgi alarak aldım. Bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür e... Mesaja git »
hayırlı olsun. valla hocam hgs den çok çektim hazır araç değiştirmişken ogs yi denemek istedim.... Mesaja git »
an itibariyle iş bankasından 1.sınıf aracıma ogs cihazı almış bulunmaktayım..... Mesaja git »
Arkadaşlar mühendisler ve mühendis adayları odasına bizi almıyorlar sanırım
Mühendisler odası olur da mimarlar odası olmaz mı ?
Hadi bakalım,DH... Mesaja git »
selam arkadaşlar, sakarya da mimarım listeye ekleyebilir misiniz beni. ... Mesaja git »
mmt yarı otomatik şanzıman lı aracımla yolda kaldım şanzıman arıza ışığı yanıyor ve vitesi boşa alıyor aracın vitesi iptal yapabilecek hiç birşey kalm... Mesaja git »
hocam çoğumuzda ingilizce bu yazı sende nasıl türkçe çıkıyor ... Mesaja git »
YouTube da gezinirken kodiaq vision s modelini gördüm sanırım elektrikli ve baya baya bi makyajlı kasa olarak.
içi efsane olmuş ... Mesaja git »
detaylı incelemiş tasarım olarak güzel araç ufak detaylarda çok sağlam özellikler mevcut... Mesaja git »
akünün durumuna bakmakta da fayda var ayrıca motor soğutma suyunun antifirizi de kontrol edilmeli yoksa veya eksik ise eklemeliyiz kışlık ürünler araç... Mesaja git »
arkadaşlar programsız türkçe karakterli klavye yok mu telefonda ... Mesaja git »
internette dolaşırken bir haber okumuştum sizlerle de paylaşmak istedim...
Gazeteci Zeynep Tütüncü, özgün müziğin efsane isimlerinden Ahmet Kaya’... Mesaja git »
selam arkadaşlar aracımın ön farlarının ayarları oldukça bozulmuş durumda hatta 2 kez polis çevirmesine takıldım bu yüzden polis memuru uzunların mı a... Mesaja git »
Yarılan ekmeğin buğusuyduk, Olmasaydı sonumuz böyle.... Mesaja git »
http://www.mynet.com/haber/guncel/adanali-isletmeci-googlein-de-acigini-buldugunu-one-surdu-2657780-1... Mesaja git »
her araba hızlı gidebilir ama önemli olan durabilmektir.... Mesaja git »
olay fiyatta kopuyor talisman gerçekten yakışıklı bir araç heybetli araba tamam alalım birazda özellik ekleyelim derken fiyat gidip nereyi buluyor e o... Mesaja git »
Mi Band Ana Konusuna Hoşgeldiniz Mi Band nedir? Günlük spor aktivitelerinizi ve uykunuzu düzenli olarak takip edebileceğiniz ve telefo... Mesaja git »
El fakirul – Hakir, Ser Mimaranı Hassa (Değersiz ve muhtaç kul, Saray özel mimarlarının başkanı) bu yazı mimar sinanın mühüründe bulunan yazıdır kendi... Mesaja git »
NOT: Telefon hakkinda ürünü almamis olup durup dururken kötüleyenler, trollük yapanlar, konu harici ; reklam, atisma ya da kavga çikaranlar konudan uz... Mesaja git »
selamlar casio EFR-543L-1AV modeli hakkında değerli yorumlarınızı alabilir miyim ? http://www.casio-intl.com/tr/tr/wat/watch_detail/EFR-543L-1AV/... Mesaja git »