callbackte sıkıntı var http://freedomains4all.tk/?&_=1412871519 boyle bır sayfaya yonlendırıyor... Mesaja git »
Merhaba arkadaşlar tweet deck kurucam twıtter ısımlerınızı gonderın bılgılerı vereyım baslayalım hemen. 10k ustu hesaplar gelsın... Mesaja git »
Merhaba iyi forumlar arkadaslar byr tema satyn aldym yazy typy türkçe harf destegy yok stylesheetteymys sykynty sanyrym adam maylde UTF-8 falan yazdy ... Mesaja git »
Merhaba iyi forumlar arkadaslar bır tema satın aldım yazı tıpı türkçe harf destegı yok stylesheetteymıs sıkıntı sanırım adam maılde UTF-8 falan yazdı ... Mesaja git »
proirc.org donanımhaberden bır arkadasımı bende guvendım aldım ama bugun boyunca sıteme ulaşamadım butikkiz.com adamların sıteyede ulasılmıyo zaten ke... Mesaja git »
opencrat yazsının alt yerı ıste hocam ya dıger beyaz olan urunlerın oldugu kısımlar falan... Mesaja git »
teşekkürler yazı boyutunu yaptım fakat arkaplan derken en arkası degıl şu opencart yazan yer yanı fıyatların oldugu urunlerın oldugu yerın arkası alıs... Mesaja git »
Merhaba sıtemdekı arkaplan rengını sıyah yapmak ıstıyorum ama olmuyor ve katalogdakı fıyatlaırn yazı boyutunu buyutmek ıstıyorum yıne başaramıyorum :D... Mesaja git »
asosyal gecırlmek ıstemıyorum acıkscası unıversıteyı :D... Mesaja git »
hocam karsılastırmanız sankı bıraz sıkıntılı cunku kadır hasta istanbulda onun yeride ıyı :D... Mesaja git »
Baslıkta belırttıgım gıbı 98 bınıncıyım 88 bınde ıstanbul tıcaret var gelırmı kadir has yazcam omazsa sızce hangısı daha iyi kadır has mı ıstanbul tı... Mesaja git »
Başlıkta net açık hangısının hukuk egıtımı daha kalıtelıdır ve başka bir soru kadir has 100binlerde benım sıralamam 98bin istanbul ticaret 88bin ... Mesaja git »
Başlıkta net açık hangısının hukuk egıtımı daha kalıtelıdır ve başka bir soru kadir has 100binlerde benım sıralamam 98bin istanbul ticaret 88bin ... Mesaja git »
teşekkürler 1-2 haftaya tam olarak acılmıs oluyoruz reklamlarımız yayımlanmaya baslıcak yakında tabı sızınde ref kazanma amacınız reklamımızı saglıyac... Mesaja git »
Kusura bakmayin unuttum cozumunu cok once cozmustum keske cozumu yazsaydim... Mesaja git »
Merhabaa yeni ptc sitesi kurdum suan normal domaıne gecmedım free kullanıyorum aam reklamları alınca gececegım. Yanı sıstem tutarmı dıye ona gore :) ... Mesaja git »
Merhabaa yeni ptc sitesi kurdum suan normal domaıne gecmedım free kullanıyorum aam reklamları alınca gececegım. Yanı sıstem tutarmı dıye ona gore :) ... Mesaja git »
Ligleri takip ediyorum ne zamandir pm alabilirmiym... Mesaja git »
Merhaba bir reklam sitesi kurmayı düşünüyorum. kendi çapımda takılıcam il başta sonra tuttuğuna inandığım için biri ofis kiralamayı düşünüyorum.(2-3 k... Mesaja git »
hocam yaptım fakat 6.0.1 ve 6.1.2 ındırmıyo shsh sorun cıkıyor 6.1.3te yok bende 5.1.1 mı yapmam lazım mecburen ondada bbm yok... Mesaja git »
Merhaba ben iOs7 yaptım iPhone 4 cihazımı yavaşlığından muzdaripim. iOs 6da jailbreak yapmıştım önceden shs kaydı yaptımmı bilmiyorum pek bılgım yok ... Mesaja git »
Merhaba ilk defa calcam elektro gitar duman sebnem ferah yani rock ve blues calmak istiyorum 800ile 1000tl arasi bi gitar istiyorm amfide onerirseni... Mesaja git »
hazırladım hostıng aldım alan ama alan adım yok alan adı alcam reklamlardan para elde edebılırsem yoksa seruvenım erken bıtmıs olcak :D sitem: http://... Mesaja git »
PPC reklam yapan site kuruyorum ama scriptin odemessinde banka hesap no falab istiyor orayi paypal hesap kaydet ve odeme isterken paypaldan iste gibi ... Mesaja git »
Merhaba twitter takipçi sistemi kuruyorum ve şöyle bi sorun var twitetrla bağlan dendiğinde apiye gidiyor ama siteye geri dönüş yapmıyor. yardımcı ola... Mesaja git »
Hayir kullaniyordum onceden kaydim dusmustu yeni pasaport buldum yaptim... Mesaja git »
merhaba benim iphone 4 cihazımı bugun turkcellden kayıt ettirdim pasaportla bırlıkte. Ama şuan hattı takınca servıs yok dıyor.* internette IMEI numar... Mesaja git »
burda home+power 100tlye yaptırdım. adam ekranımı bozdu mecburen yeni ekran takmak zorunda kaldı üstelik... Mesaja git »
Forumda 40a yapan arkadaslar varmis ama nerde yaptirdilar acaba. Dogubankta kaca yaparlar... Mesaja git »
Merhaba home tusumda sikinti var sanirim durduk yere voice vontrol acilip duruyor. Ve artik home basmiyor. Oksitlenme oldugunu soyledi forumdan bir ar... Mesaja git »
İstanbulda bildiginiz guvenilir ve uygun biyer varmi... Mesaja git »
bu home tuşundaki oksitlenmeyide gideremezmiyim ? illa açmakmı lazım... Mesaja git »
bu arada ses ibaresini düzelttim bu araa orda toz olduğundanmış diş fırçasıyla bitti olay :D... Mesaja git »
hocam ne kadara mal olur bu ? annemdeydi çantasındaydı sıvı teması almadığını söyledi ama bilmiyorum açıkçası. masrafı ne olur ki... Mesaja git »
ses olayını halettim sorunu olan arkadaşlar dock girişini diş fırçasıyla nazikçe temizlerlerse hiç beklemiyorum ama düzeldi sensör varmış o temizleniy... Mesaja git »
ve kulaklıkla ses düzeyi yeri ve ses var kulaklığı çıkarınca seste ses düzeyi yeride yok oluyor... Mesaja git »
Merhabalar. iphone 4 cihazım voice control açılıp duruyor kendiliğinden home tuşumda çalışmıyor 1 saattir. sabahta çalışmamıştı kapatmıştım itunes ekr... Mesaja git »
Merhaba benim cihaz iphone4. power tuşu çalışmıyordu. az önce home tuşuna bastım oda çalışmadı kapatıp açayım duzelır belkı dedım kapattım açtım itune... Mesaja git »