tesekkurler guze yorum ıcın kargoda telef olur be hocam kasa cok agır... Mesaja git »
satılmıstır CORSAIR HAF 932 KASA (uST usb LERİNDEN 2 ADEDİ ARIZALI OLDUGU İÇİN 31/2" SOKETE 2 ADET usb 2 2 adet usb3 giriş takılmıştır.
I7 2600K... Mesaja git »
Hocam benim alış fiyatım 8700 TL Cihaz TR klavye TR garantili Cihazda Pci-ex 512 gb ssd var su andaki amerika fiyatı 1844 USD bugünkü kurla:7099 tl... Mesaja git »
hocam ne zaman sattınız satış ilanınızın bir linkini verirmisiniz Merak ettim açılan konularınızda göremedim de bir verin de bende bakayım linke... Mesaja git »
HP OMEN 17 I7 7700HQ İŞLEMCİ
16GB DDR4 BELLEK
GTX1070 EKRAN KARTI
1 TB HDD
512 GB SAMSUNG SSD
GARANTI DEVAM EDIYOR...18/03/2019 A KADAR
FATURA YOK
YAN... Mesaja git »
HP OMEN 17 I7 7700HQ İŞLEMCİ
16GB DDR4 BELLEK
GTX1070 EKRAN KARTI
1 TB HDD
512 GB SAMSUNG SSD
GARANTI DEVAM EDIYOR...18/03/2019 A KADAR
FATURA YOK
YAN... Mesaja git »
KASA CORSAIR 942 HAF KUTUSU DURUYOR BİR SORUN YOK ....250 TL
UMRANIYE SOYAK EVDEN TESLIM
YÜKSEK PERFORMANS DDR 3 RAMLER
GSKILL 2x2gb f3-17000CL8D-... Mesaja git »
CORSAIR HAF 932 KASA (uST usb LERİNDEN 2 ADEDİ ARIZALI OLDUGU İÇİN 31/2" SOKETE 2 ADET usb 2 2 adet usb3 giriş takılmıştır.
I7 2600K Islemci
MSI P67A-... Mesaja git »
Bu çalışma HWBOT.org da bşlayan bir çalışma olup 2015 yılına dayanmaktadır. OBT adı altında bir forum bile vardır. HWBOT ta çalışan arkaşların çogunu... Mesaja git »
Cihaz mceliker arkadaşımıza satıldı ve teslim edildi . Tesekkürler... Mesaja git »
Merhaba Arkadaşlar
İlk çıktığında yurtdışından gelen tek sim kartlı modeldir. Etrafında vuruklar çizikler var. Resimlerde göstermeye çalıştım.Arka k... Mesaja git »
MX4 TELEFONUMU DEĞİŞTİRDİĞİMDEN HİÇ KULLANMADIĞIM HMYOYO GLASS SCREEN PROTECTOR PRO VE SIYAH YANLARI KIRMIZI OLAN KILIFI SATIYORUM SON FİYAT 20 ... Mesaja git »
merhaba A versiyonundaki muzik uygulamasının apksnı i versiyona atabilirmiyiz. A versiyon kullanan birisi muzik apk yı koyabilirse sevinirim... Mesaja git »
merhaba arkadaslar ekran sol tarafinda 2cm lik bir sararma oldu. sararmadan dolayi degisim mi yapiyorlar ekran mi degistiriyorlar? bilen var mi?... Mesaja git »
merhaba oyunları nasıl sd carda tasıyorsunuz bşr de sizde oyun oynarken termal throttling yapıyormu tablet x99 air2... Mesaja git »
Merhaba Arkadaşlar 2 ADET 4 GB DDR3 1600 cl11 KINGSTON RAM DDR3 SATILIKTIR. BİRİ EXA FATURALIDIR ( FATURASI MEVCUT DEGİL) DİĞERİ BIMEKS FATURALI... Mesaja git »
Merhaba Arkadaşlar 2 ADET 4 GB DDR3 1600 cl11 KINGSTON RAM DDR3 SATILIKTIR. BİRİ EXA FATURALIDIR ( FATURASI MEVCUT DEGİL) DİĞERİ BIMEKS FATURAL... Mesaja git »
http://www.techpowerup.com/img/14-05-27/122a.jpg i7 5960X - 5930K and 5820K İnceleme http://www.guru3d.com/articles-pages/core-i7-5960x-5930k-a... Mesaja git »
Merhaba Arkadaşlar, Elimde cok uzun süreden beri duran sistemleri elden çıkartıyorum HAF X 942 BLACK EDITION KASA iÇ JELATİN DURUYOR, DIŞ... Mesaja git »
Merhaba Arkadaşlar, Elimde cok uzun süreden beri duran sistemleri elden çıkartıyorum GIGABYTE HD 5870 Superoverclock serisi Sadece Ekran K... Mesaja git »
Merhaba Arkadaşlar, Elimde cok uzun süreden beri duran sistemleri elden çıkartıyorum LGA 1155 Asus Maximus V -GeNE z77 10/05/2012 fatur... Mesaja git »
forum dışına 10 gün önce satılmıştır. mesaj gelmesin diye yazıyorum... Mesaja git »
Merhaba Arkadaşlar LG g2 ye yeniyim bazı sorularım olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim root yapı twrp yukledim xDA dan baseband D802, KK b... Mesaja git »
Arkadaslar pm ler yanitlandi kartlarin hepsi calisir durumdadir ve fiyatlar aondur... Mesaja git »
Sanal Pazar Vb kullanmıyorum. Forumda beni tanıyanlar anır elde kalan ürünleri elden çıkartıyorum. su anda AM3 olan sistemden yaızıyorum... Mesaja git »
ALTI AY ONCE KADAR ALDIM. KUTU VB TAM FATURA SIRKETIM ADINA DUZENLENMİŞTİ. FOTOKOPISINI VEREBİLİRİM. BİR TEK ETHERNET KABLOSU YOK. FIBER OPTIKT... Mesaja git »
Merhaba Arkadaşlar, Elimde cok uzun süreden beri duran sistemleri elden çıkartıyorum LGA 775 Gigabyte GA-G33m-DSR2 anakart LGA 775 E5200 i... Mesaja git »
MERHABA S3 CIKTIKTAN 3-4 AY SONRA ALINMIŞTIR. 2 AYDIR KULLANILMAMAKTADIR. KASA UZERINDEKI BOYALAR NEREDEYSE KOMPLE SOYULMUSTUR. MOSHINO SIYA... Mesaja git »
MERHABA S3 CIKTIKTAN 3-4 AY SONRA ALINMIŞTIR. 2 AYDIR KULLANILMAMAKTADIR. KASA UZERINDEKI BOYALAR NEREDEYSE KOMPLE SOYULMUSTUR. MOSHINO SIYA... Mesaja git »
Merhaba Arkadaşlar ASUS x58 Sabertooth Anakart ( arka saç ve kutusu mevcut sadece) 980 X işlemci( özelden işlemci ile ilgili bilgi isteyiniz). ... Mesaja git »
Secili oldugu halde yinede autocad sadece dahiliyi goruyor. Autocad de denediniz mi si goruyormu gtx660m i lenovo dada calismiyor... Mesaja git »