Başlıkta belirttiğim gibi LG G3 32 gb arıyorum. Ürün yurt içi kutu faturalı olmalı. Fonotel, Delta veya Gsm şirketleri faturalı olabilir. Elinde bulun... Mesaja git »
Başlıkta belirttiğim gibi elinde anakart arızalı ekranı sağlam olup satmak isteyen varsa pm atın görüşelim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açık... Mesaja git »
Adından belli InstaAgent bi ajanlık yapacağı belliydi.... Mesaja git »
İşlemci sayıları arttı buna bağlı olarakta rekabet artıyor. Bu rekabet biz tüketicilere olumlu yansırsa ne güzel ama rakipten önce piyasaya süreyim di... Mesaja git »
Androidin android gibi kullanıldığı yer Nexus'lardır hocam Ben sırasıyla Galaxy s2, Discovery Elite, LG G3 kullandım malzeme ve donanım olarak heps... Mesaja git »
Fiyatta cihazda gayet güzel Nexus cihazları hariç hangi telefona rom atılsa bi nexus kadar verim vermiyor.... Mesaja git »
hocam bence %80 ihtimal bağlanacak 4g ağlarına şuan Türkiye'de 4g aktif olmadığı için bağlantı hızında bir değişme olmadı.... Mesaja git »
32 GB beyaz modeldir TR cihazı gayet temiz kullanıldı kutusu faturası hepsi ilk günki gibi duruyor. Alındığı gün itibariyle cam filmi uygulanmıştır. 2... Mesaja git »
Eğitim Birliği: 5.J.EĞT.A.K.LIĞI/KASTAMONU Esas Birliği: İL J.K.LIĞI/ANKARA / ANKARA / ANKARA Celp Grubu: 2 Sevk Başlangıç: 16/12/201... Mesaja git »
Kutusu, faturası ve aksesuarları duruyor mu ?... Mesaja git »
Kullanmakta olduğum S2 nin ekranı kırıldı anakartı arızalı olan bi S2'den değişim yapmayı düşünüyorum anakartı arızalı ama ekranı sağlam olan veya sad... Mesaja git »
Android M
başlıklı konuya yorum yazdı
(3 yıl önce)
LG G3 doğru tercih derim 1 sene Elite kullandım G3 e geçtim arada büyük fark var... Mesaja git »
Cihaz Vodafone'dan alınmıştır. 16 GB 20 Ay Garantilidir. Faturası kutusu ve aksesuarları tamdır. Kozmetik olarak bir sorunu yok alındığı gün koru... Mesaja git »
Cihaz tarafımdan sorunsuz ve temiz bi şekilde alınmıştır. Satıcı arkadaşa teşekkürler... Mesaja git »
Kasa, batarya, anakart sağlam sadece ekran çalışmıyor. Açılıyor msj arama geliyor ama ekran gelmiyor. İlgilenenler veya alıp parça olarak kullanmak is... Mesaja git »
Telefonun ekranında ve kasasında herhangi bir çizik kusur vs. yoktur. Arka plastik kapakta ufak kılıf izleri vardır. Telefonda ve ekranında herh... Mesaja git »
Arkadaşlar LG G2 32 GB için tekliflerinizi bekliyorum. Pm gönderebilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
Evet hocam ilk tanıtılan Elite modelinden bahsediyorum.... Mesaja git »
Arkadaşlar merhaba malumunuz Türkiye 4.5 G geçmek için çalışmalara başladı. Bende kullanmakta olduğum Elite (Küresel pazarda Elife E7) de 4G var mı di... Mesaja git »
Telefon ilk gün ki gibi temiz ve kullanışlıdır. Alındığı an itibariyle kılıf ve jelatiniyle kullanılmıştır. (Fotoğraflar akşama eklenecektir.) - ... Mesaja git »
Alınık Lenovo Vibe Z2 Pro arıyorum arkadaşlar fiyat ve görseller için pm yoluyla iletişime geçebilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıkt... Mesaja git »
Sakarya'da elden teslim alınmak üzere 21.5 ve 22'' 2. el monitör arıyorum. Pm olarak iletişim kurabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma a... Mesaja git »
01/04/2014 tarihinden itibaren sorunsuz kullandığım Discovery Eliteyi (Siyah-32GB-Garantisi Devam Ediyor) yine siyah G2 veya G3 ile takas etmek istiyo... Mesaja git »