Günlük kart gibi birşey veriyorlar. Ticari işletmelerden ayıran kısmı toptan birşey alamıyorsun şahıs isen. Örneğin 2 adet 1 kg çay alamıyorsun. Ne al... Mesaja git »
Dün bursa inegöldeki 5m migrostan nişanlıma aldık mavi rengini. Rengi çok hoş. Cihazda sıkıntı çıkmadı imei sorgulattım ikiside kayıtlıydı. İçinden ma... Mesaja git »
Merhabalar Amazon.com'da geçerli hesapta tanımlı 110,59$ gift card satılıktır. Gift card hesapta tanımlı olup, aktarım yapılamıyor. Alacak olan hesapt... Mesaja git »
Merhabalar Amazon.com'da geçerli hesapta tanımlı 73,91$ gift card satılıktır. Gift card hesapta tanımlı olup, aktarım yapılamıyor. Alacak olan hesapta... Mesaja git »
Merhabalar Amazon.com'da geçerli hesapta tanımlı 124,75$ gift card satılıktır. Gift card hesapta tanımlı olup, aktarım yapılamıyor. Alacak olan hesapt... Mesaja git »
Aynen dediğiniz gibi :) zoruma giden kısmıda o zaten. Bizim seçtiklerimiz devletin imkanlarını kullanarak menfaat sağlıyorlar.... Mesaja git »
Hayret biride çıkıp dememiş para ilk olarak new york'a gidip oradan albaraka Türk'e gelmiş demekki yurtdışına çıkmamış paralar diye :) Ayrıca ... Mesaja git »
Bende bayadır bunu deneyenlerdenim. Linea 1.3 mjet arabam var. Opet bp po shell total denedim. Aralarından en sessizi gerçekten de shell di. Bp shelle... Mesaja git »
Merhabalar, Amazon.com'da geçerli 49,41$ gift card ve 58$ promosyon ürün indirimi vardır. Gift card her üründe kullanılıyor. 58$ promosyon sadece amaz... Mesaja git »
Merhabalar Amazon.com'da geçerli hesapta tanımlı 62,49$ gift card ve 58$ ürün indirimi satılıktır. Gift card hesapta tanımlı olup, aktarım yapılamıyor... Mesaja git »
Merhabalar Amazon.com'da geçerli 53,65$ satılıktır. Hediye çeki hesapta tanımlıdır, aktarım yapılamıyor. Kullanacak olan hesaba girip kullanacaktır. A... Mesaja git »
Hocam sizmi attınız bilmiyorum ama şuan NTV'de haber olarak geçti. Bu yapılan cidden haysiyetsizlik. İnsanlar afedersiniz hayvanlar kadar olamıyor.... Mesaja git »
SATILDI! Forumdan fatihgh3 kullanıcı adlı arkadaşa satıldı.... Mesaja git »
Şuan Ntv de Son dakika olarak geçiyorlar. Türkiye'de misilleme yaparak abd vizelerini askıya almış.... Mesaja git »
SATILDI! Forumdan zafermax kullanıcı adlı üyeye satıldı.... Mesaja git »
Albea taksi çıkması var bende 700 bine dayandı banamısın demedi :D aldığımızdan beri sadece enjektör değiştirdik. Daha da gider gibi duruyor milyonu d... Mesaja git »
Hocam birçok alışverişimde aramex ile gönderildi. Bence i-parcel'den iyi firma fakat bu aralar kargolarda bir sıkıntı var sanırım benimde DHL ile alma... Mesaja git »
Hocam daha dün DHL ile gelen ürün gümrüğe takıldı. 444 00 40 dı sanırım DHL'in numarası burayı arayın. Gümrük departmanına bağlanın ve ürünüm gümrüğe ... Mesaja git »
Hocam üst mesajlarda açıkladım. Kız arkadaşım seyehat edicek diye ses etmedim malum metronun yaptıkları. Az buz yolda değil ığdır tam 24 saat sürüyor.... Mesaja git »
Hocam haklısınız seyahat edicek olan ben olsam vermezdim zaten fakat kız arkadaşım olunca ses etmek istemedim. Malum 24 saat sürüyor ığdır, kaldı ki m... Mesaja git »
Csb falan değildir başımada gelmiştir. Geçenlerde kız arkadaşım mezun oldu. 2 büyük boy valizi bir el çantası vardı. Iğdırlı kendisi ığdırlı turizmle ... Mesaja git »
Merhabalar Amazon.com hesabımda 109,63$ hediye çeki vardır. Aldığım ürünleri iade ettiğim için gift card ile ödeme yapıldı. Başka hesaba aktarılamıyo... Mesaja git »
Hocam Ego Aio var fakat dahili pilli. Kullan at tarzı yani. Bence çöpe atmak gibi birşey. Harici pilli alıp şarj aleti kullanıp pilin ömrü yetene kada... Mesaja git »
Hocam aleti daha yeni aldım zaten MTL olduğu için coili uzunca bir süre gider sanırım ciğer çekimine göre. Aleti yeni aldığım için alette 0.7 ohm ve 1... Mesaja git »
Pico iyidir hocam bende Smok AL85 Pico nun hemen hemen aynısı. Zaten başlangıç setiymiş bu aletler. Yeni başlıcaksanız Pico ve Nautilus 2 bende on num... Mesaja git »
Hocam benim cihaz Smok AL85 Nautilus 2 22 mm lik atomizer sanırım sizin cihaza olacaktır. Zira Al85 de öyle aman aman büyük bir cihaz değil. Dediğini... Mesaja git »
Hocam bende daha yeni başladım sigarayı bırakmak için yaklaşık 1 hafta oldu. Bende sizin gibi aceleci ve acemi davrandım gittim smok al85 kit aldım. ... Mesaja git »
Merhaba arkadaşlar, Soket 1155 pin anakart arıyorum. Bütçe max 200 tl. Elinde olan varsa pm lütfen. Teşekkürler.... Mesaja git »
Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Keyf gümüş seri alacağım birtane inşallah içimi güzeldir.... Mesaja git »
Hocam cevap için teşekkürler. 3.7 volt için 0.6 ohm tfv8 q2 coil için 20 watta içmem gerekiyor. Bu değerdede boş hava çekiyormuşum gibi geliyor. İşte ... Mesaja git »
Cevabınız için teşekkürler. Demekki DL'lerde aşırı bir tüketim söz konusu. O konuyu es geçiyorum o zaman. En yakın zamanda birde mtl için nautilus 2 a... Mesaja git »
Merhabalar Aranıza smok al85 kit alarak dahil oldum. Birkaç sorularım olacak sizlere. Ürünle beraber gelen 0.6 ohm luk coili 35 watta kullanıyorum.... Mesaja git »
Merhabalar, Elinde i5 2400 veya 2500 olan arkadaşlar var ise pm lütfen. Fanlı tercihimdir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
Bir laptop sticker'ını tamı tamına 20 küsür günde yollamış bir firma. Ulan 20 günde yeni tasarım yaptırır adet adet bastırırsın. Özetle lanet bir firm... Mesaja git »
Merhabalar, 64 GB SSD alınacaktır. Lütfen teklifleri PM atınız.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
Merhabalar,
Amazon.com Hesabımdaki 48.07$ gift card satılıktır. Fiyat : 130 TL'dir.... Mesaja git »