Bende simdi Denedim kazan dedim mesaj felan gelmedi... Mesaja git »
Hocam ikinci 50 de 90 geciyor Sifre istemiyor mu bu asamada odeme yaparken ikinci 50 de... Mesaja git »
Arkadaslar temazsiz kart kullaniminda Parca odemede 50 tl ilk odemede sifresiz gececek ikinci 50 de Sifre mi isteyecek kartin maximum temazsiz toplam ... Mesaja git »
Gittigidiyor Dan 137 tl lik islemim var kredi kartiyla indirim saglayabilen var mi... Mesaja git »
Pizza pizza da 2 Orta boy pizza da Denedim 27.98 SOS ekleyerek 30 cikardim dusmuyor... Mesaja git »
Arkadaslar kuponu kullandigim da kullanılabilir degil diyor hata veriyor sizde de oyle mi... Mesaja git »
Yemeksepeti 30/15 indirim 6 tl maximum kredi karti ile odenilmesi gerekiyor... Mesaja git »
Yemeksepeti 30/15 indirim 6 tl maximum kredi karti ile odenilmesi lazim... Mesaja git »
N11 den 55 tl islemim var indirim saglayabilen var mi... Mesaja git »
Hocam kablo ve şarj aletinde sikinti yok ona eminim batarya orjinal degil ya ondan yapiyor bu sorunu Yada soket ile ilgili bi sorun var ama tahminim b... Mesaja git »
Gittigidiyor 150/50 tl indirim 5 tl den Alinacaktir... Mesaja git »
Valla hocam anlamadim herseyi takili birinci batarya da da Boyle oldu degustirdim bu ikinci batarya Yine ayni sorun batarya arizali olsa şarj olmaz ba... Mesaja git »
Arkadaşlar huawei mate 8 batarya deiştirdim şarj oluyor ama 1 dakka sonra iptal oluyo 5 saniye sonra tekrar şarj oluyo bu sureler değişmekte sorun ned... Mesaja git »
5-6 arası zarar olur puanı nakite dondurmesıyle... Mesaja git »
Arkadaslar gittigidiyor Dan batarya aldik orjinal diye taktim şarj olmuyor islemde onaylandi aksine satıcıya yazdim bakalim yardimci olacak mi arkadas... Mesaja git »
N11 50 tl bonus puan 40 tl den kullandirilir... Mesaja git »
N11 50 tl bonus puan 43 tl den kullandirilir... Mesaja git »
N11 50 tl bonus puan 45 tl den kullandirilir... Mesaja git »
N11 de kullanilan altlimitsiz 50 tl puan 45 tl den kullandirilir... Mesaja git »