Bi restoranta otur garson geldiği zaman o bişey sormadan 1porsiyon at eti döner alabilir miyim de o zaman ortaya çıkar... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: ruby9 Araban da satılık mı? ulan ne adamsınız yaaa... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Manfred von Richthofen Orijinalden alıntı: Baneful Yarbaşı Albaşı olma dikkat et.... Mesaja git »
ya arkadaşlar valla kendi kendime gülüyorum hala da aklıma geliyor gülüyorum yav neydi be ilk defa milli olcam diye sevinirken ulan işe bak ya ağzı... Mesaja git »
Arkadaşlar okul bitmişti ve biz de kız arkadaşımız felan yoktu bi kış boyunca abazanlıkla geçtikten sonra bir marmaris yapalım dedik 10 gün felan ... Mesaja git »
Ankete katılmak yetiyor cevabın ne olduğu önemli değil... Mesaja git »
anket var arkadaşlar bence bunu kazananların hepsi bizim forumdan çıkar http://www.hepsiburada.com/anket_design.aspx?sid=125... Mesaja git »
bence servet yedek kalmalı zaten kalasın tekiydi emre güngörde zaten servetten çok daha iyi bir oyuncu servet bayyyy... Mesaja git »
Siz gelecekle ilgili planlar kurarken akıp giden şeyin adıdır hayat...!... Mesaja git »
ya benim de bi telefona su dökülmüştü sabah açtım baktım ıslanmış 1 aydır öylece duruyor çalışmıyor yapılır mı acaba bu... Mesaja git »
sayın adminlerimiz şu konuyu konu dışına alabilirmisiniz rica etsem... Mesaja git »
haa geçen de oktay arda futbolcu değil ben beğenmiyorum mesela bir sergen asla olmaz diyor ulan k....çmla güldüm arda turan türk ftblunun yetiştird... Mesaja git »
arkadaşlar böyle bir ürün arıyorum eğer elinizde varsa marka ve model belirtitrseniz uygun fiyat aralığında alabilirim teşekkürler şimdidenSistem Notu... Mesaja git »
Anlayışın için çok teşekkürler Alper kardeşim umarım hakettiği fiyata satılır... Mesaja git »
Arkadaşlar touch 8gb...garanti belgesi bilkom onaylı ama beşge doldurulmamış yani bana öyle geldi zaten fotoşlarda da mühür ve imzayı görüyorsunuz ... Mesaja git »
arkadaşlar elimde tertemiz ipod touch var ve bunu pepsiden kazanmıştım ve ilk zamanlar biraz kullndım sonra kullnılmadı arkasında ufak tefek çizikler ... Mesaja git »
Jazz 9940 serileri az bir zaman aralığında getirildi multimedya tarafından .Jazz 9940b örneğin 300$ gibi bir fiyta satılıyordu ve bunun bizzat zaman... Mesaja git »
hocam bunu ben de arıyorum ve sanırım herkes arıyor bırak tüm özelliklerini ben bozuk olanına bile razıyım özellikle jazz dee-005 veya jazz dee-006... Mesaja git »
Arkadaşlar ipodu 1.5 yıl kadar önce pepsiden kazanmıştım...ve ilk geldiği zamanlar bir heves kullandım ve ondan sonra da attım bir kenara ve aylardan ... Mesaja git »
arkadaşlar bu konu önemli yağın fazlası öldürür insanı...fakat zeytinyağının bolca tüketilmesi gerekiyor...ama farkında olmadan zeytinyağı diye aldığı... Mesaja git »
Arkadaşlar kasa ve güç kaynağı dvd rw felan var....sadece bu parçalara ihtiyacım var son çıkan oyunları mesela need for speed shift,doom gibi oyunla... Mesaja git »
Evet arkadaşlar geçmiş yıllarda alıp kullndığınız ve memnun kaldığınız araçlar mutlaka olmuştur bunları yazın da görelim güzel bir konu olur inşallah.... Mesaja git »
Evet arkadaşlar herkes yazsın böylelikle yeni araç almak isteyenler için de bir fikir verebilir... eskiden sahibi olduğunuz ve sattığınız ama ahh es... Mesaja git »
brader ne yapmaya çalışıyortsun sen anlamadım gitti telefonu alacağım diye özel mesaj atıyorum cevap vermiyorsun sonra ilanı her gün güncelliyosun... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: MustangGT39 Ben olsam 2.2.1 olarak kullanırdım, şarzı çok iyi gidiyordu. ya üstad şimd benimk 1.1.4 bunu nasıl 2.2.1 e ... Mesaja git »
Arkadaşlar 2008 de pepsiden bir ipod touch kazanmıştım sanırım 1g.. ilk aldığım zaman jalbreak yapmıştım versiyon sanırım 1.1.4 idi yanlış hatırlamı... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: fateeh33 xbox 360 al ,kopya oyunları indirip yazabilirsin dvd ye ,crack --ekran kartı -işlemci derdi olamadna rahatça oynaya... Mesaja git »
Arkadaşlar biliyorum bisürü böyle konu var ama herkes kendi konsolunu övüyor bilen de bilmeyen de konuşuyor... şimdi öncelikle wii ben kullndım ve h... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Historia Calamitatum Kışlanın önünde Redif sesi var, Bakın çantasında acep nesi var? Bir çift kundurayla bir de fesi var... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: ArjesT Orijinalden alıntı: Léonardo Arkadaşlar bu cuma edebiyattan yazılı olacaz hoca soruları verdi Lise 1 e gidiyoru... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Léonardo Arkadaşlar bu cuma edebiyattan yazılı olacaz hoca soruları verdi Lise 1 e gidiyorum. 1) Türkü Havada b... Mesaja git »
430 lira mııı ne yaptın hocam sen ya fiyatta revize şart 250 veiririm... Mesaja git »
Ip değiştirme süresi yani yenileme süresi kaç saniye veya dakika acaba?... Mesaja git »
VW kendi sınıfındaki araçlar içinde en sorunlu araçtır markadır...testlere bakın inceleyin rakamlara veya gidin sanayiye vw servislerinin karşıların... Mesaja git »
Hocam nacizane tavsiyem benim de size öncelikli tavsiyem avensis olacaktır...honda accortlara da bakabilirsiniz Bunlar olmazsa s40 ta iyidir benim ... Mesaja git »
bak önce traş ol şöyle tipin felan düzgün olsun bi takım elbise giy ayakkabılarını boyat felan biraz da parfüm felan sıkın öyle verirler...... Mesaja git »
VW kendi sınıfındaki araçlar içinde en sorunlu araçtır markadır...testlere bakın inceleyin rakamlara veya gidin sanayiye vw servislerinin karşılar... Mesaja git »