Kardes senin ki ban degil ki. Mesela sen 7 gun sonunda ceza kalktiginda tekrardan girebiliyorsan sorun yok. Sen bi dene dedigimi olmazsa eger mecbur s... Mesaja git »
Dostum bende de ondeden boyle oluyordu. Sonradan sorunun yedekten yukleme oldugunu gormustum. Oyunu silip tekrardan indirerek kurdum duzeldi. Yalniz o... Mesaja git »
Her psikolojisi bozulan insanlara saldiracaksa işimiz var.... Mesaja git »
Kardesim duvar kagidin cok guzel. Paylasabilir misin?... Mesaja git »
Eline saglik fakat sesli olsaymis daha bilgilendirici olurmus. Tekrardan eline saglik.... Mesaja git »
İnsanı 3/10 (Özellikle simdi ki nesil cok kotu) Doğal güzellikleri 9/10 Refah düzeyi 2/10 Can ve mal güvenliği 4/10 Eğitim 1/10 Trafik 2/10... Mesaja git »
Yorumlari okudum fakat pek anlamadim kusura bakmayin. Windows 10 1703 CBB surumune yukseldi mi?... Mesaja git »
Zil sesi: Poyraz Karayel - Son Mesaj sesi: Not Duvar kâğıdı:... Mesaja git »
Bende de ayni sorun var maalesef. VPN acinca duzeliyor.... Mesaja git »
Ne desem bilemedim. Elden bir şey gelmiyor. Allah belalarini versin.... Mesaja git »
Şu oyunlarda yasanan alt+tab sorunu duzelmedikce 1703'e gecmeyecem. Sinir bozucu bir şey.... Mesaja git »
Windows 7'deyken boyle bir problem yoktu. Hatta Windows 10 1607'de bile boyle bir sorun yok. Bence sorun 1703 ile alakali.... Mesaja git »
Dediginiz sekilde yapinca sikinti cikmiyor ama surekli boyle mi oynayacaz? Umarim bir an once duzeltir Microsoft ... Mesaja git »
Win10 RS2 de Fifa 17'i alta alinca oyun kilitleniyor. Bir de baslat menusunde duzenleme yapinca eski haline dönüyor.
Not: Ekran kartim amd.... Mesaja git »
Madem btk ya gönderilecek neden cumhurbaşkanlığına yazıyoruz anlamış degilim ... Mesaja git »
Onu bende biliyorum kardeşim. Microsoft 1703 ile birlikte gpedit.msc ayarında değişilik yapti. Onunla ilgili bir bilgi bulamadım (1703 icin).... Mesaja git »
Cok sağolun. 1703 ile anca programlarla halledecegiz. Programlarla uğraştıracak bizi Microsoft. Neyse saglik olsun. ... Mesaja git »
Windows 10 RS2 de otomatik güncellemeleri Windows 7/8.1 gibi yapmanın imkanı yok mu? 1511 sürümünde gpedit.msc ile karşıdan yükleme icin uyar gibi bir... Mesaja git »
Bu program ile download yapabiliyoruz. Micros... Mesaja git »
Kardeşim bende Windows Embedded 8.1 Industry Pro keyi var. Dreamspark yolu ile aldım keyi. Şimdi download diyince "tr_windows_embedded_8.1_industry_pr... Mesaja git »
Daha önce böyle bir bug yaşayan yoktur herhalde ios 10.3
... Mesaja git »